2008. március 14., péntek

Lakásmaffia-pertársaság keresete.

Dr. Sólyom László

a Magyar Köztársaság Elnöke

Sándor-palota

1014 Budapest Szent György tér 1.

Mell.sz.: 2 db

Dr. Lomnici Zoltán

a Magyar Köztársaság

Legfelsőbb Bíróságának Elnöke

1055 Budapest Markó u. 16.Tisztelt Elnök Úr!A Lakásmaffia- pertársaság felperes tulajdonjogi keresetet terjeszt elő a Magyar Köztársaság alperes ellen annak érdekében, hogy a pertársaság tagjainak a volt peres eljárásaik során az Eljáró Bíróság rendre megállapítsa, hogy a jogalkalmazók és a jogalkotók milyen hibákat, törvénysértéseket, bűncselekményeket követtek el és miért nem lett biztosítva a tulajdonosi jogok sértetlensége, miért került sor ingatlanok eltulajdonítására, kilakoltatási intézkedések foganatosítására és végrehajtására.

Az Eljáró Bíróság határozathozatallal orvosolja a sérelmeket, a tulajdonosok kapják vissza jogos tulajdonaikat, a folyamatban lévő kilakoltatásokat azonnali hatállyal szüntessék meg.

Az Eljáró Bíróság a korábban meghozott törvénysértő, rossz ítéleteket helyezze hatályon kívül.

A kereset jogalapját képezi a tulajdonjog elévülésének kizártsága!A pertársaság tagjai: Bagó Andrásné Zsigai Klára (Győr), Bakró Nagy István (Sopron),

Egervári József (Pécs), Győri Vincéné (Veszprém), Havrilla István (Pula), Karasz István Gyuláné (Veszprém), Kovács Gyula (Pécs), Máté János László (Bátaszék), Molnár Éva (Veszprém), Pekarek Tamás (Pécs), Pekarekné Szijártó Teréz (Pécs), Schönfelder József

(Balatonfűzfő), Schönfelder Józsefné (Balatonfűzfő), Sebők István (Veszprém), Tóth János

(Budapest), Tóth Katalin (Budapest), Varga Csabáné (Veszprém).

A pertársaság szervezője és képviselője: Sebők István a Magyar Néppárt elnöke, 8201 Veszprém, 335.A Lakásmaffia-pertársaság kéri Dr. Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság elnökét, jelölje ki azt az Eljáró Bíróságot, aki a kereset tárgyalására illetékességgel fog rendelkezni.

Továbbá kéri a peres eljárás lefolytatására, az ügy súlya miatt, soron kívüli eljárásban történje.

A Lakásmaffia-pertársaság kéri Dr. Sólyom Lászlót, a Magyar Köztársaság elnökét, megfelelő képviseletet biztosítson a peres eljárásban és az Eljáró Bíróság megállapítása és kérése alapján a törvénysértő bírót azonnali hatállyal mentse fel.Veszprém, 2008-02-27. Tisztelettel:

Sebők István a Magyar Néppárt elnöke

Nincsenek megjegyzések: