2008. március 30., vasárnap

Tisztelt Címzettek! Kedves Olvasók!

Tisztelt Címzettek! Kedves Olvasók!


Az, hogy a magyar jogállamisággal nagyon nagy baj van, ma már sokan tudják. Azt viszont, hogy a magyar jogszolgáltatás, leggyengébb pontja felelőségre nem vonható. Mindenkitől és a tényektől is független szervezet az ügyészség, azt még kevesen tudják. Az ügyészség hibáival, mulasztásaival, tévedéseivel esetleg korrupciójával még az ombudsmanok sem foglalkozhatnak. Igaz évi jelentésükben a Parlament felé azért tájékoztathatnák a magyar parlamentet. Még életemben nekem annyit senki nem hazudott, mint a magyar ügyészség. Számukra csak egy a fontos, a testület védelme és a virtuális ( a látszólagos ) jogállamiság fenntartása.

Van azonban egy biztató jel! Egyre kevesebben félnek az ügyészségtől és nem adják fel a küzdelmet, hogy a vádhatóság ne a bűnözőket, hanem a az áldozatokat védje és legalább arra
tartsák érdemesnek a magyar polgárt, hogy időben, tényszerűen, és a feltett kérdésekre válaszoljanak, legyen ellenvetésről, panaszról, vagy feljelentésről szó. Az ügyészség körül kialakult helyzet már nem tartható fenn.

Nádasdi István

A harmadik Magyar Köztársaság ügyészségének belgiumi áldozata.

Nincsenek megjegyzések: