2008. augusztus 2., szombat

A pontos recept a tulajdon "szerzésére" .........a TUTI, a BEFUTÓ!!!

Ma kénytelen voltam látni, hogy ismét a maffia hatalmas háttér támogatással élvezi a tolvajlás örömeit. Élvezheti is, hiszen az álbírósági hazug ítéletekkel megfűszerezve, gyarapodnak, büntetlenül élvezhetik a nagy hivatalok által való támogatást . KURVÁRA,nagyon is, és SZABADON. BÜNTETLENÜL!!!!!!!

Élvezhetik a tolvajlás örömeit, a teljes ”gyönyört ” a megérdemelt jutalmat immár eljött az idő, megérdemlik. Elnyerték az idő, az évek folyamán, 12 év alatt elidőztették, valamelyik fiók mélyén. Ttehát lehet osztani, osztozkodni.
Élvezhetik a lenyúlási akció(k) teljes gyönyöri mámorát, ezt a sok jót, ”kapott” megszerzett vagyont.
Itt az aratás ideje. Elérkezett. Hála a hivatali nagy odaadásnak, a tenni akarásnak.
A hivatal(k) ”figyelmességének” segíteni akarásának.
Természetesen, ezt a nagy összhangú együttműködést, a tenni akarást értük, – gondolom - csak a meghatározott feltételeknek köszönhetően érdemelték ki!!! Ez a nagy segítség nyújtás okaként keletkezett, kapott, a jól megérdemelt vagyon, köszönhető a Papiné bűn bandájának, de nem utolsó sorban természetesen, a disznó bírói hozzáállásnak az eredményeként. A teljes hatalmi erő fölénnyel felruházott bűn bandának. A helyhez, székhez kötött titulusnak, az eredményes e ””törvényes ”” hozzáállásának.
Bírónak? Bíróknak? Hivatalnoknak? - Ha lehet egyáltalán ma, Magyarországon bíróról vagy hivatalnokról ebben az ügyben említést tenni. -


Tehát a hivatal, nyugodtan, mint ha sajátjukat osztogatták volna, adták neki másnak azt, ami nem a hivatal tulajdona, tehát idegen tulajdon a számára.
Biztosították, bemutatták, kivitelezték hatalommal azt, hogy hogyan is kell családokat megfosztani mindentől, a vagyonától, a gyerekeket és családokat életveszélyes helyzetbe hozni, mástól mindent elvetetni.
Egyben azt is , hogyan kell végig a 12 év alatt kijátszani valamit. Miként, hogy lehessen, vagy lehet végérvényesen ””visszavonhatatlanul”” másnak neki adatni, jogilag realizálni, akár bűncselekmény útján is a JÓL KIÉRDEMELT lenyúlt vagyont, a házat vagy telket, vagy a lakást, és a benne található ingóságok ilyen jellegű tulajdon cseréjét. Azaz, DISZNÓ szemét alávaló brutális módon.

Feltehetően soknak a zsebe lett tele a haszonnal, úgyhogy, teljes lehet már, az öröm. A nagy öröm. A büntethetőség pedig mint egy "jótettnek", a semmivel egyenlő. Hiszen csak értelmezés kérdésévé váló probléma kör. Nem más. Ha a bíró pedig rosszul értelmez valamit, nem büntethető.- hangzott el korábban.
Így lehet ám a lenyúlt, ellopott minden felett dáridózni. Így nem csak a Kossuth L utcában épül, épülhet meg a társasház, az előzmények megsemmistése okán, - amiért természetesen szintén tapsikolhatnak, hanem a hivatal teljes körű támogatottságával a Zrínyi utcában is, a 69 szám alatt. Kispesten. Ez ma Magyarországon a legtermészetesebb. Az ilyen jellegű ingatlanszerzési forma a favorit. Ez a módi, a tuti befutó.
Azaz, a lenyúlás ténye, módszere, kivitelezése. Csak egy hamis ”adásvételi szerződés”, aztán jöhet is a bontási engedély??? Na meg a tervrajzok ??? Szakhatósági engedélyek, stb.,, az Alkotmány szerinti ”tulajdonvédelem”, amely megilletne alapjogként minden embert. - A valóságban pedig, már akit megillet. !!!!

Természetesen az Alkotmány szerinti tulajdonvédelem amellyel megillettek minket, mint kegyet gyakorolták, az kimerített mindent.
Élvezhettük, kurvára. Nagy élmény volt megélni, meg átélni. Hatalmas élményként, ”örömmámorban úsztunk”, úszhattunk a gyerekeimmel, melyben amit nyújtottak olyan nagyon- nagyon ”felhőtlenül” ”életszerűnek tűnt”” mint ”védelem””. Megtapasztalhattuk, hogyan kell valakit, valakiket kirugdosni a saját vagyonából, házából, azt elvetetni, a hatalommal biztosítani a háttérből mint módszert, ráadásul még életveszélyes állapotnak is kitéve mindenkit. Ez a NAGY KEGY , és HATALMAS VAGYONVÉDELEM ám!!!! EZ ÁM! ALKOTMÁNYOS!!!! Bizony!
Ebben az országban ez a legalkotmányosabb. De csak itt ebben az országban, Magyarországon. Máshol, ennyire nem szórakozgathatnak a hivatalok másnak a vagyona fölött. ”Életszerű”” itt minden nagyon. Jogállamhoz méltó. Nagyon is. Ezért lett ennyire. ”””JOGÁLLAM”” itt ma, ÁLOM jog sokunknak.


Ezt megkaphattuk, megkaptuk, ezt tudták produkálni. Ez az amihez értenek, amit biztosítottak, amit annyira 12 év óta rakosgattak, mint ügyet. Ahogy hűjére vették a másikakat. Mocskos, alattomos, sunyi módon. Kivétel nélkül. Csak elévüljön jelszóval.
EEz ám a NAGY ALKOTMÁNYOS MŰKÖDÉS!!!!!! A vagyonvédelem. A TUTI befutó.


Nagyon jó és pontos események melyet leányom fogalmazott meg, az alábbi! Remekül müködik a tények alapján!



A pontos recept a tulajdon „szerzésére“:

Nézd ki a házat ami tetszik, de ne felejtsd el, hogy jólszituált legyen a gazdája, és sok értékes ingóság is legyen benne.
Végy egy csaló ügyvédet, aki hajlandó hamis adásvételi szerződést írni a ház megvételéről, persze jó alacsony, ún. kialkudott árral.
Hamisítsd alá a tulajdonos nevét.
Így máris a tied papíron a ház.
Lesd meg, hogy általában mikor megy el otthonról az egész család.
Majd gyűjts össze minél több rosszarcú, félelmet keltő 20–25 embert (a kissebség köreiből a legmegfelelőbb: olcsón dolgoznak és elég agresszívek, és sokan tartanak tőlük).
A megfelelő időpontban (legjobb nappal, mert mindenki dolgozik, a szomszédok sincsenek otthon) törd be a kaput, majd szabadítsd be a csapatot.
Elfoglaljátok a lakást is, felméred mit hova, kinek lehet eladni az ingóságok közül.
Mire a tulajdonos hazaér már te laksz a házba.
Az ürge majd elrohan a rendőrségre, s mikor kijönnek lengesd meg az adásvételi szerződést a rendőröknek, de be ne engedj senkit.
A rendőr nem vizsgálja a szerződés valódiságát, hanem tájékoztatja a „régi“ tulajdonost, hogy feljelentést tehet.
Mire ezt az ügyet a rendőrség kivizsgálja
(legalább 2 hónap) addigra intézd el az alábbiakat
A földhivatalban okosan intézd el, hogy tulajdonosként bejegyezzenek (elintézhető, nem is drága)
A házat ürítsd ki, tedd rendbe és áron alul ugyan, de te is keress rajta, add el, olyannak aki maga is ezzel foglalkozik (így bebiztosíthatod magad, mert ő is azon fog ügyeskedni, hogy minél jobban eltusolja a dolgokat, így megoszlanak a felmerülő korrupciós költségek is.
Minél több vevő lesz ezek után annál inkább a ti javatokra dől minden, hisz csak 1 ember áll szembe 3–6 hamis vevővel.

Ha így jársz el több ház tekintetében, havonta egyszer végén te is megkoronázhatod magadat rubin- gyémánt köves aranykoronával, amit a tévé is bemutat.