2008. október 29., szerda

A Hátra hagyott levél.

Hátra hagyott levél.


Súlyos és végleges döntésre kényszeritettek a kialakult körülmények és ezért az alábbi levelet hagytam hátra a 1111 Budapest Bercsényi u.13/a.Fszt.1.alatti lakásban a hatóság számára illetve az érintetteken kivül néhány médiának is elküldtem.


T.Hatóság!

Alulírott Horváth László MAGYAR állampolgár kijelentem,hogy amit tettem tiszta fejjel és sok ezerszer átgondolva cselekedtem!(az alkoholos befolyásoltság kizárólag tettem 'sikere' érdekében történt) Ezen levél másolatát néhány médiának elküldtem. A számomra is ABNORMÁLIS tettemet KIZÁRÓLAG a Gyurcsány kormány(ok) által felmondott kormányszintü szerződés - bizonyithatóan jogellenes felmondás - sulyos KÖVETKETMÉNYEI miatt hajtottam végre! 'Mellékesen' ezen megállapodás felmondásával a MAGYAR állam (egészségügy) milliárdoktól esett el!(több média:Magyar Nemzet,Élet és Irodalom,HírTV foglalkozott korábban nevezett üggyel) Ismételten leszögezem,hogy kizárólag a KÖVETKEZMÉNYEK miatt végeztem magammal tehát nem hiúsági,szakmai csalódottság vagy hasonlók miatt,annak ellenére,hogy normálisan müködő országban ilyen soha NEM fordulhatna elő! Mivel Gyurcsány Ferenchez többször fordultam ezért én Őt is gyilkosomnak tekintem arról nem is szólva,hogy kormányfőként kiemelt a felelössége...

a névsor továbbá : dr. Molnár Lajos
dr. Horváth Ágnes
dr. Székely Tamás
dr. Biró Boldizsár
Horn Gábor

Hölgyem és Uraim Önök GYILKOSOK !


Továbbá felelösek,hogy 3 - 4 MrdFt.(milliárd) nem kerülhetett a magyar egészségügybe!

Gyurcsány Ferenc úr!


Annak ellenére,hogy Ön (és társai) részemről tiszteletet nem érdemel a megszólitás nagybetüjét is kizárólag neveltetésem miatt használom...

Tisztelettel kérem Önt haladéktalanul,AZONNAL vonuljon ki a kőzéletből szeretett hazám MAGYARORSZÁG érdekében!

Ön és társai tönkre tették az országot és minden perc további súlyos károkat okoz az országnak!Gondoljon csak kollégájának /Robert Fico/ mondatára aminek sajnos minden betűje IGAZ -...amit csak lehet elkúrtak...-(nem ismerös szó?) ...és most ezek után a gazdasági válság idején Ön az országot megmentő szerepében páváskodna...Na NE ez még viccnek is rossz Uram!

Ön,Önök már bizonyitottak amihez tehetségük van a teljesség igénye nélkül : hazudozás,trükkök százai,korrupció minden mennyiségben,kettős beszéd,hatás vadászat,kommonikáció(álságos és hazug), jelenleg a válság okozta helyzet simlis fel és kihasználása...'összefogás'...felelösség elkenése...Gyurcsány úr!

IGEN KÉRJEN BOCSÁNATOT MAGYARORSZÁG NÉPÉTŐL ÉS AZONNAL FEJEZZE BE MINISZTERELNÖKI TEVÉKENYSÉGÉT!(és remélve szurkoljon,hogy az elkerülhetetlen számonkérésnél ez enyhitő körülmény legyen...)

Horváth László /1952.07.18./

Ui.:Küzdelmem utolsó két évében sajnos volt 'szerencsém' megtapasztalni mit müveltek ezzel az országgal...korábban egyszerü és rendes embernek megismertek lettek egy rakás ....ok vagy 000 (tripla nullák)...

Teljes TISZTELET néhány kivételnek!Hiszem és remélem,hogy még ISTEN is megért és felment...abnormális tettemért!(mert kizárólag(!) annak van joga itélni aki ismer minden(!) körülményt...)Igaz MAGYAROK mire vártok?Nem kell más mint egy néhány százezer fős NÉMA tüntetés,tiltakozás ami a legfélelmetesebb ennek reszkető tehetségtelen hatalomnak... és mert CSAK magatokra számithattok...!



JOGFOSZTOTTAK – A MAGYAR NÉP!

JOGFOSZTOTTAK – A MAGYAR NÉP!

JOGFOSZTÓK – A PARLAMENTI PÁRTOK!

Korábban már szóltam a demokratikus államrend hiányáról, (megtalálható ezen a weblapon) most egyetlen egy elemével foglalkozom: az előrehozott választással.

Az Alkotmányunk kimondja: „A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselők útján, valamint közvetlenül gyakorolja”. (Most a közvetlen gyakorlásról van szó, azért van aláhúzva!)

A minden hatalommal rendelkező nép, ha azt akarja, hogy lehessen előrehozott országgyűlési képvelői választást tartani, ezt most nem teheti meg, mert ettől a jogától az Országgyűlésben lévő képviselők megfosztották. Élükön Gyurcsány Ferenccel, Orbán Viktorral, Semjén Zsolttal, Fodor Gáborral, Dávid Ibolyával és az elődeikkel.

A Magyar Néppárt aláírásgyűjtést kezdeményez, annak érdekébe, hogy a magyar nép – a választójoggal rendelkező állampolgárok kinyilváníthassák, egy népszavazás keretében, hogy legyen-e előrehozott választás, vagy ne legyen.

A magyar népet ettől a jogától senki nem foszthatja meg, semmire nem hivatkozhat sem az OVB, sem az Alkotmánybíróság, sem az Országgyűlés.

Ezért a Magyar Néppárt, az Országos Választási Bizottságnak Aláírásgyűjtő ívet nyújt be hitelesítés céljából, az ügyben gyorsított eljárás lefolytatását kér, az OVB-nek a hitelesítésre 8 nap áll rendelkezésre.

E népszavazást az európai képviselők megválasztásával együtt, egy költséggel, 2009. év tavaszán kellene lebonyolítani.

A Magyar Néppárt már most felkér minden olyan személyt, aki az előrehozott választással egyetért, terjessze a fent leírtakat!

Sebők István
a Magyar Néppárt elnöke