2008. november 16., vasárnap

Tilos lett a magyar zászló ??.............


Erre futotta a XXI. századra ebben az országban, ""Hazánkban"". Már lassan az is bűn lesz, ha valaki magyar származázását vállalja fel, meri elismerni. Csak úgy lett bűn a magyar zászló birtoklása, ahogy a gesztenyésben a magyar zászló ténye vált provokatívvá. Bravó! S lám, csodálkozunk, meglepődünk a magyarokat ért brutális támadások miatt más országban, holott itt sem történik más. Aztán levonhatjuk azt a tanulságot, hogy az ellehetetlenítésben, a magyarellenesség gerjesztésében nagyon is élen járnak azok, akik szembe mennek az ország lakosságának az érdekeivel, és annak komoly, történelmi múltjával.

http://kuruc.info/ www.pmfc.hu fórum

Megyek stadionba egy táskával a vállamon, benne egy magyar zászló, a Kossuth címerrel.....
A kapunál megnézi a biztonsági a táskám, és mondja hogy mutassam meg. Mondom persze, ez csak egy magyar zászló.
Erre azt mondja, hogy ezt tilos bevinni. Azt hittem rosszul hallok. De megismételte. Mondom hívja a biztonsági főnököt, mert még olyat nem hallottam, hogy magyar zászlót kitiltanak bárhonnan.
Az öreg biztonsági meg mondja neki, hogy ezt nyugodtan engedje be. Odahívtak két rendőrt, akik szintén azt mondták, hogy ilyet nem lehet bevinni.
Ott kellett hagynom a kapunál a zászlót, meccs végén kaptam vissza.

Igen fiúk! Itt tartunk!

A törvények betartatására, az alkotmányra, az emberek szolgálatára felesküdött rendőr tiltja a nemzeti zászló szabad felhasználását. Mert van nekik olyan parancsnokuk, aki ezzel a gondolattal azonosulni tud. Mert vannak nekik olyan vezetőik, akiket nem büszkeséggel, nemzeti öntudattal tölt el a zászlónk látványa. Sokkal inkább ördögtől valónak érzik.
Más országokban a házára, a gépkocsijára, s az úri jókedve szerint bárhová kiakaszthatja, felszerelheti a nemzet jelképét.
Mi odáig jutottunk, hogy a hatalom erőszak szervezete meghatározza, mikor kell rejteni, eldugni a nemzeti zászlót. Persze azt elvárják ezek a kedves emberek, hogy befizetett adóforintjainkból mind többet és többet kapjanak, őrző-védő tevékenységükért. Megvédenek a nemzeti zászló ránk gyakorolt hatásától is, pedig a rosseb se kérte erre őket.