2009. május 12., kedd

Kilakoltatási dráma Győrben - GYORSHÍR!

Kilakoltatási dráma Győrben - GYORSHÍR! 
Győr, 2009. május 12. kedd 


Drámai kilakoltatás folyik Győrben ezekben a percekben - jelentették a sajtónak az Otthonvédők civil összefogás tagjai. A kilakoltatásnak ellenálló Zsigai Klára családanyát a rendőrök leteperték, hogy bejussanak a lakásba, az otthonát védők és a kilakoltatók között lökdösődés folyik, és egyéb méltatlan jelenetek zajlanak - közölte a helyszínről Éliás Ádám, az Otthonvédők tagszervezetének, a Vállalkozások Érdekvédelmi Szervezetének az elnöke. A kilakoltatás helyszíne a győri Radnóti Miklós utca 25. szám. 
További helyszíni információkat megtudhatnak Éliás Ádámtól: 06 70 9431777.


Szerk.megjegyzés: Ez jár a magyaroknak? Idáig jutottunk? 

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Most beszéltem Zsigai Klárikával,aki jelenleg egy szál ingben fekszik a kórházban;-nyaka merevitőben,mert csigolya sérülése-amelyet a rendőrök bántalmazása okozott- súlyosabb lehet,és zsibbad a bal karja is.A konkrét kivizsgálása most kezdődött meg,ezért telefonját gyorsan kikapcsolta.Elmondta,hogy az újságírókat nem engedik be hozzá.Szoba-társa jelezte,hogy rendőrök vigyázzák,ne hogy meglátogathassa valaki is!!Korábban nem volt elérhető telefonon,mert azt a rendőrök kikapcsoltatták!Ezt Éliás Ádám Úr is elmondta nekem telefonon,Ő a helyszinről tudósított.
Elmondta Klárika: Figyelmeztették Őt a rendőrök,hogy bár mit mond is,nem lesz igaza.Azért,mert mi hatan vagyunk,-és hatan tanusítjuk azt,hogy Ön jött a rendőröknek!
Mi várható e Hazában,ha az erőszak a hivatali eljárás véghezvitelének megengedett és bevett gyakorlata,immáron....A védtelen Klárikát a falnak vágták,majd rávetették magukat,stb....és ezek után a hat rendőr azt vallja,hogy hivatalos személyelleni erőszakot alkalmazott Zsigai Klára egyszemélyben???Ne tovább!!!!Ne tűrjük el ezeket a brutalitásokat!Kezdjünk aláírásgyűjtésbe!!
turulmissio

Molnár F. Árpád írta...

A rendőrök - mint mindig - bűnözőkként viselkedtek. Egy normális ember le tud fogni úgy egy nőt, hogy utána ne kelljen súlyos sérülésekkel kórházba vinni. Hogy ahány eset, mégis annyi sérülés, és ezek "x" százaléka súlyos testi sértés, jó néhány maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, azt bizonyítja, hogy a Gyurcsány-kormány és átmentett utódai, amilyen Draskovics Tibor, a Veérengző vadállat, az Echelon torzszülött, mocskos, Veérengző féreg életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő, és a pereket semmivel igényesebben nem kell lefolytatni ellenük, ahogyan ők 2006 ősze óta már mit sem titkolva teszik naponként és tömegével.

És Draskovics külön juttatásokat akar adatni a soha nem látott módon lezüllesztett rendőrségnek.

Minthogy ők rendszeresen alkalmazzák a Hírháttér által köztudatba bocsájtott politikai gyilkosság intézményrendszerét, így ez a megoldás ugyancsak sikerrel alkalmazható ellenük és családjuk ellen. Egy megrögzött, súlyosan szociopata és pszichopata, az Alkotmányt egészében megsemmisítő köztörvényes Veérengző bűnözpő és gyilkos, az olyan sorozatgyilkosok, mint ezek, alaptulajdonsága, hogy soha nem hagyják abba. Egyetlen megoldás létezik, amivel meg lehet fékezni őket:

A HALÁLBÜNTETÉS!

Álláspontom szerint meg kell őket ölni.

--
Molnár F. Árpád, a világ Echelon-rendszereinek és az Emberiséggel ellenséges erőknek a leleplezésére létrehozott Hírháttér Multimédia főszerkesztője.
http://hirhatter.com/
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450