2009. december 4., péntek

SOS SEGÍTSÉG!!!!

SOS SEGÍTSÉG!!!!


SEGÍTSÉGEK kérünk a 2009. november 26. 9.00 órakor tartandó embertelen és jogtalan kilakoltatás megakadályozásában!

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége egyben bűntető feljelentést tesz a Legfőbb Ügyészségen, mert jogtalanul tulajdon jogot szerzett a bank alkalmazottja.

Véleményünk szerint a bank alkalmazottja és az önálló bírósági végrehajtó között az ingatlan egymásnak való átjátszására van alapos gyanú. Hivatali vissza élés, vesztegetés, Btk. szerint minősülő jelentős értékre elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúra. Valamint további általunk nem ismert bűncselekmények elkövetésére.

Nincs bíróság által elrendelt kilakoltatási végzés!

Az adós szerint 2009. év januárban kifizették a VH költséget (1,5milliót Ft) + 1000 EUR - ót törlesztésre. Ezen felül jelenleg a nyugdíja 50% - át vonják törlesztésként (40e Ft).

Akkor, létező hitel szerződés van ezek szerint?

Milyen alapon is árvereztek????

Nem valós adatok alapján került az ingatlan árverésre a szerződés alapján. A hitel szerződésben 150 EUR váltószám szerepel. Vagy is 49 000, EUR felvétel esetén 7 350 000,- Ft! Az ingatlan árverés 8 400 000,- Ft értéken történt. Vagy is megtérült a bank kintlévősége. Nem vették figyelembe az eltelt 4 év befizetéseit, a (1,5milliót Ft) + 1000 EUR- ót törlesztésre jelenleg is a nyugdíja 50% - át vonják törlesztésként (40e Ft).

Ennek ellenére, továbbra is keresnek, de nem értjük milyen alapon 20 millió Ft-ot, a végrehajtási jegyzőkönyv alapján???

Már van az önálló bírósági végrehajtó által elkövetet hivatali vissza élés alapján, kilakoltatási végzés és rendőri segítség kérés!

Tisztában vagyunk azzal is, hogy NEM ÉRDEKLI A MÉDIÁT ÉS AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST SEM, ha ma Magyarországon ÖNHÍBÁLYÁN KÍVÜL, BŰNCSELEKMÉNYT ELKÖVETVE kilakoltatnak egy családot az utcára!

Pedig a vissza éléseknek, hivatali bűncselekményeknek nyilvánosságra hozása is nagy segítség lenne egy család utcára kerülésének megelőzésében!

Nem számít az sem, hogy tél van, hideg van, KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM VAN!

Az Önálló bírósági végrehajtó mindent meg tehet, hivatali vissza éléssel, bűncselekményt elkövetve, mert a felettes szerve, az őket kinevező Igazságügyi Minisztert sem érdekli az országban zajló önálló bírósági végrehajtók által elkövetett bűncselekmény sorozat!

Tisztelt Legfőbb Ügyész úr, eddig is tett és segített, a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége újra az Őn segítségére szorul, hogy megakadályozza a törvénytelen kilakoltatást!
Tisztelettel:

Dabasi Tamás
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetség
Elnöke

www.feherkemeny.hu

Nincsenek megjegyzések: