2009. március 4., szerda

A HIVATALI MANIPULÁLT IRATOK

Sürgősen segítsünk Zsigai Klárának! Győr város vezetői, 46 évvel ezelőtti hivatali hanyagság miatt kényszerhajléktalanná akarják tenni vétlen áldozatként március 1-től! Érvényes lakásbérleti szerződéssel lakbért fizet, nincsen tartozása sem!

Bagó Andrásné (Zsigai Klára) (Győr)OTP sz.szám: 11773377-00639228

Ügyem lényege röviden:

11 éven keresztül magatehetetlen béna szüleimet ápoltam, velük éltem, és szüleim halála után egy évvel Győr város vezetői kisütötték, hogy szüleim bérleti jogait nem ismerik el, menjek ki a főbérleti tanácsi bérlakásunkból, mert új bérlőt akarnak kijelölni.

Azt tudni kell, hogy két lakás szerepelt a mi főbérleti lakáskiutalónkon tévesen 1962-ben, és a másik (ami rajta sem lehetett volna) lakásról nem született külön határozat, de most azt akarják visszavenni, ami nincs!
Olyannal akarnak büntetni, ami nem is létezik! Győr város vezetői már nem is titkolják, hogy törvényesen lakok a lakásban, pedig 2002 ben jogfolytonosságot elismerő lakásbérleti szerződést kötöttek velem határozatlan időre, és lakbért is fizetek, tartozásom sincsen!

Ennek ellenére folyik a kilakoltatás ellenem kényszererőkkel, karhatalommal, abból a lakásból, melyben gyermekkorom óta élek! Bíróságnak manipulált iratokat adtak be fénymásolatban Győr város vezetői, és az eredeti iratok 11 évi pereskedés után kerültek elő! Az ügy téves vágányon jutott el a Legfelsőbb Bíróságig, és most védik a mundér becsületét, a bíróság tévedett, mert nem létező határozatról döntött!

INSZOL új igazgatója elmondta megkeresésemre, hogy ő támogatja, hogy továbbra is lakhassak a lakásban, hisz ő új igazgató, és neki teljesen mindegy ki fizeti ki a lakbért, és 13 éve folyik a pereskedés, szerződésem is van, törvényesen lakok a lakásban, legyen már vége!

Felkereste a város vezetőségét, aki azt mondták, hogy nem járulnak hozzá, annak ellenére, hogy eddig mindig az INSZOL- hoz, küldtek, hogy nem rájuk tartozik, és ebben az INSZOL, mint a lakás kezelője dönt! Most pedig az új igazgatónak azt mondta a városvezetés, hogy ez már régen eldöntött ügy, maradjon ki ebből, és ne szóljon bele, ha még ezen az igazgatói poszton akar maradni!
Most folyik a megtorlás ellenem, és nincsen hová menjek, 13 év alatt többször váltam diplomás regisztrált munkanélkülivé a lakásügy miatt! Rendszeres megalázásban van részem!

Kérem segítségüket, hisz egyedül megoldani nem tudom, szüleim betegsége miatt tartalékom sincsen, törvény nem véd meg, emberségre, pedig Győr városától nem számíthatok!
Kérem, segítsenek!

Győr, 2009.február.19.

Köszönettel:
Zsigai Klára


Szerk megjegyzés:
Fölháborító, hogy mocskos törvénytelen ítéletek okán brutálisan tehetnek tönkre családi életeket, egzisztenciákat, minden jogkövetkezmény néllkül évekig, évtizedekig. Elsődlegesen is, a mocskos tetves bírókat akik, akik jogot szolgáltatnak de nem a törvény szerinti igazságot követik - kell minden fórumon, feljelenteni kivétel nélkül. Adakozzak másnak de a sajátjukat, osztogassák szét azt, ami az övüké. Azt fölött rendelkezhetnek. Ne a másét vegyék el törvénytelenül. Könnyű abból egzisztálni, reprezentálni. Szerintem, a Kuncénak a cián beszólását - mint volt belügyminiszternek - inkább ez irányban kellett volna címezni.