2009. június 4., csütörtök

Egyet kell érteni: Nyílt levél : Tisztelt Göncz Kinga!

Tisztelt Göncz Kinga!

Mi a lakásmaffia-áldozatok, pedig a pénzeinket szeretnénk! Önök szavazatokat kérnek, minden választás előtt elköltenek a kampányaikra 100.000.000.-milliókat! Mi éhezünk, télen fázunk, nem gondolják, hogy lefagyott kézzel, nem találjuk az MSZP rubrikáját???

Teszetosza - huzavona, 10-30 éveket várunk, aztán meghalunk! Ki élvezi a pénzeinket! A Korrupt bírók, ügyvédek, azok, akik azt a törvényt alkották, hogy szárazbélyegző kell az ingatlanok adásvételéhez. Ördögi kör, csak épp a mi életünkkel játszadoznak, az amúgy sem szegény emberek! 

Ezekért a pénzekét, amit tőlünk elraboltak, MEGDOLGOZTUNK! LEADÓZTUNK! 
Más, egyetlen aláírással, szinte büntetlen elveheti, vagy kiverheti belőlünk a tulajdon átruházást! 

Mit csináltak önök, 8 év alatt? Tegye a szívére a kezét, NINCS szervezet akihez fordulhatnánk, nincs olyan karitatív egyesület, aki ne a saját hasznát nézné, Nagy tisztelet az "elvétve" található
szociálisan érzékeny, és érdemben is segíteni szándékozóknak!!! De én nem találtam ilyet! Végig szörföztem a világhálót, mindenhonnan elutasítottak! 

Kedves Göncz Kinga, kérem mondja meg nekem, ebben az országban egy bérből és fizetésből élő állampolgár az élete folyamán, hány ingatlant képes venni!? 1-et, de azt is nyögi, fizeti a hiteltörlesztéseket, melyeket talán már az unokák nem fogják látni, de az sem kizárt!

Vért izzadva felépít a dolgozó egy házat, és fuccs, oda! Hogyan tud másikat venni, ha nem kártérítik.! Hogyan éljen , ha nincs egyetlen fillérje sem! Épp elég az, hogy ellopják, kicsalják, kiverik az emberből a javaikat, de még az utcán is leköpik az emberek! 

Tettek ezért valamit??? NEM!!!!

Csináltak egyáltalán valamit, amire azt mondhatjuk, hogy ez igen, ez nagyon jó az országnak, lesz munka, több bér, jobb élet! Persze, csináltak, csak nem az állampolgárok élnek jobban! Sokan
biztos, mert ott ülnek a tűz körül, a húsosfazék mellett, melegszenek, esznek! És a NÉP???
Mi lesz velük? Érdekel ez valakit rajtunk kívül?

ÁREMELÉS!! Bravó, BÉRFAGYASZTÁS, bravó!!! Ehhez értenek!

Nem lenne tényleg egyszerűbb nem a milliárdokat szaporítani? Azt sem értem, és soha nem is fogom, hogy., aki nem ért a politikához, az miért dolgozik, mint politikus! 
Ha én nem fizetem a rezsimet, kikapcsolják a villanyom, a szomszédét is, ha ő sem teszi! Ha túlköltekezem magam, én "szívok", nem hárítok! Kire tudnám áthárítani, egy 3. szomszédra? Önök meg ránk! 

Köszike, NEM kérünk ebből többet!Éheztünk, fáztunk, nyomorogtunk eleget, már övünk sincs, amin húzzunk!
1 szerencséjük van, hogy birkák élnek az országban, de azoknak is elfogy a türelmük! Kaptak 2. lehetőséget sajnos, nem az én jóvoltomból! Lehetett volna bizonyítani! 

EZT NAGYON ELKURTÁK!!!
Tisztelettel:
Petz Yvette Lilian ( Egy áldozat a sok közül)

Érdemes tudni! A MAKÓI GÁZFOGYASZTÁS!

Makói gázfosztás!!! Tudjon róla minden Magyar!!! 

Gombostűt a tűpárnában. Magyarország földjének mélyén, Makó közelében olyan gázkincsre bukkantak hivatásos külföldi kincsvadászok, amely negyven éven át képes volna biztosítani
Magyarország gázellátását, vagy a mostani ínséges időkben egy intenzív, húsz évre rövidített kitermelést véve alapul, akkora bevételhez juttathatná a magyar államkasszát, amely rövid idő, mondjuk öt-tíz év alatt a magyar életszínvonalat körülbelül az ausztriaira emelné, és húsz
év múltán a magyar gazdaság csak e gázkincsnek köszönhetően felzárkózhatna a gazdag Európához.  
Mindebben nincs semmi túlzás. Minden érdeklődő ember tudta, hogy az Alföld mélyén többféle kincs lapul - olaj, gáz, termálvíz -, csak meg kell találni, de az sem nehéz, csupán fúró és némi türelem kell hozzá. Körülbelül olyan feladat ez, mint gombostűt találni a tűpárnában.. A
Falcon Oil, ez a kanadai központú multi cég képes volt - saját állítása szerint - egy éven át keresni, amíg telibe találta a gombostűt, vagyis a 600 milliárd köbméteres gáztartályt, lent, hat kilométer mélyen a föld alatt.
A cég - nem tudni hogyan és mennyiért - kizárólagos jogot kapott 35 évre a magyar államtól a gázkutatásra, és ami elképesztő, a gáz kitermelésére és eladására is. A magyar állam szerényen csak 12 százalék bányajáradékot kér cserébe, vagyis odaajándékozta a Falcon Oil-nak e
páratlanul értékes gázkincs 88 százalékát. Hogy mennyi pénzről van szó? Ebből a gázkincsből az utolsó fillérig ki lehetne fizetni a teljes magyar államadósságot, ami egyúttal a magyar
gazdaság elképesztő felerősödését eredményezné. Avagy, fel lehetne függeszteni a megszorításokat, sőt emelni lehetne a nyugdíjakat és a béreket, és a gazdaságot serkentő intézkedéseket lehetne indítani. Felfoghatatlanul sok pénz, ami a jelek szerint majdnem mind a másé lesz. Nem kell, hogy így legyen. 
A magyar jog ismeri a feltűnően aránytalan szerződés fogalmát. Az ilyen szerződést meg lehet támadni, és amíg jogállami volt Magyarországon, addig a bíróság az ilyen szerződéseket
meg is semmisítette. Íme, itt a nagy történelmi pillanat a nagy közös cél, amelynek mentén közös nevezőt találhatnának az ország egymással szembeálló erői.
Senki nem vitatja el a külföldi befektető jogát a tisztes haszonhoz, de senki sem fogadhatja el a tisztességtelen haszon érvényesítését. Tudtuk, hogy Magyarország földjének mélyén kincsek lapulnak, örömmel vettük a kalandos kedvű vállalkozók jelentkezését, azonban az államnak
jól felfogott érdeke, hogy az ország földjében rejtőző kincs kiaknázása az ország népének érdekeit szem előtt tartva történjék. Magyarország nem Rhodesia, és ez nem a XIX. század.
A Gyurcsány-kormány lapzártakor hallgatott a szerződés tartalmáról. Van azonban egy pont, ahol már meg kell állítani a dolgok menetét. A makói gázkincs kitermelése nem történhet meg a mostani feltételek között. Az ország népe nem nézheti ölbe tett kézzel saját kifosztását. A történelmi
hanyatlásnak és a kollektív hülyeségnek egy ponton véget kell vetni. Azért, mert lelkiismeretlen bűnözők a maguk pitiáner hasznára, olcsó jutalékokért kiárusítják apránként és nagyban az ország kincseit, még nem kell feladni mindent, még érdemes harcolni mindazért, ami megmenthető.
A magyar nagytőkének sem áll érdekében az ország kifosztása. Talán vegyünk példát a horvátokról Ők nem adták oda koncesszióba sem 35 évre, sem rövidebb időre, sem a Falcon Oil-nak, sem másnak az Adriát. Inkább maguk építettek autóutat, hogy a turisták kényelmesebben
odaérjenek.
Nota bene: az ügyes kanadaiak a horvátoktól bérelték azt a fúrótornyot, amivel Makónál gázt találtak.

Tudjon róla minden Magyar!
 
Juhász Ágnes Katalin
FŐGÁZ Földgázelosztási Kft.
1117 Budapest; Budafoki út. 54.
Tel: +36 20 778 0350




2009. május 31., vasárnap

Nyílt levél: Bajnai Gordon Miniszterelnök Úrnak!!

Bajnai Gordon Miniszterelnök Úrnak!!
 

A téma nem tűr 1 perc halasztást sem, kérem, sőt követelem, azonnal válaszoljon a Népnek, akit jelen pillanatban én képviselek!!
 
Tisztelt Miniszterelnök Úr!!
 
Az az igazság, hogy szeretném tisztelni mint miniszterelnököt, de még eddig semmit nem tett Ön ezért. Gondolom, nem is nagyon érdekli ez a tisztelet.
 
Tárgyra térve:
 

Felháborító, hogy Ön abszolúte nem törődik a magyar állampolgárok problémáival, melyeknek minden mást meg kellene előznie, ha Ön ténylegesen a Magyarok miniszterelnöke!! Hiába kérik, követelik Öntől egyénileg is, szervezetként is, hogy az otthonaik elárverezését, azt követően az azokból történő kilakoltatásukat haladéktalanul, azonnal állítsa le!!

Milyen vezetője Ön ennek a szerencsétlen és vezetői által nyomorúságba hajszolt országnak, ha teljesen érzéketlen a lakosságot érintő legégetőbb problémákra??

Követelésem minden MAGYAR nevében, igen követelem, mert a kérések és az
ide-oda elnyújtott áludvarias levelezgetések ideje lassan véget ér:
 
AZONNALI HATÁLLYAL ÁLLÍTSA LE A MAGYAR OTTHONOK IDEGEN KEZEKRE JUTTATÁSÁT!! Szándékosan használtam a "juttatását" szót, nem elírás.
 

Miután már minden elvettek Önök tőlük, az otthonaikhoz ne nyúljanak, mert már talán csak az van nekik és a visszafizethetetlen adósságaik. Nem azért visszafizethetetlenek ezek az adósságok, mert nem akarják visszafizetni, hanem azért mert menet közben, a nagy álországépítés
közepette ezek a munkahelyek szinte varázsszóra, érdekes módon, sorba megszűnnek, mert Önök nem tesznek semmit és most még hozzá kéne ehhez a mondatomhoz tenni valamit, de most még nem teszem hozzá. 
 
Ne hivatkozzon kérem semmiféle álságos és szándékosan előidézett gazdasági válságra, meg világválságra, meg mindenféle más butaságra, mert ez már a könyökünkön jön ki és tudjuk, hogy nem igaz. Sőt a teljes igazságot is tudjuk, még nem elegen, de egyre többen..
 
Olvasom a minap pl., hogy Ön példálózott bizonyos más országok felemlegetésével -miszerint a többség azokban is bérlakásokban él,- és kibillentette nem szó szerint, hogy azok követése minálunk is szinte teljesen normális folyamatként kezelendő.
Vagy költözzön kisebb ingatlanba az akinek nincs pénze fenntartani a nagyobbat. (Vajon miért nincs rá pénze??) Hát ez nem ilyen egyszerű!! Arról nem beszélve, hogy az Ön helyében én,
életemben nem ejtettem volna ki a számon 1 ilyen mondatot. Mert nem ez a válasz a problémára és ezt Ön is tudja, meg hát előttünk sem titok már régen.
 
Ezekből a szavaiból csak és kizárólag az látszik, hogy Ön miniszterelnökként -és eléggé el nem ítélhető módon, szívtelenül, hazafiatlanul- segédkezik a magyar otthonok elrablóinak segédkezik
minden erejével az országot kifosztani akaró erőknek, idegen hatalmaknak. Ez tisztán és félreérthetetlenül lejön abból, hogy nem reagál Ön a témára, mert teljesen érzéketlen arra.
 
Olvasom az Otthonvédők nevű civil szervezet oldalán -melynek 1, azaz egy napja én is szaporítom taglétszámát,- hogy hetek óta várja az Ön válaszát megkeresésükre, melyben szintén kérték Önt az árverezések és kilakoltatások azonnali leállítására, mely kérésük nem talált meghallgatásra az Ön személyében. Vajon miért nem??
 
Nem mondom tovább, mert még 2 héten keresztül sorolhatnám mi minden rosszat, gonoszságot tettek, tesznek Önök mai napig a mi országunkkal és annak jogos tulajdonosaival, a Magyar Állampolgárokkal!! 
 
Követelem azonnali válaszát, mert nem nagyon érdekel, van ideje erre az "apróságra", vagy nincs !!
Követelem azonnali válaszát az Otthonvédők nevű civil szervezet részére, melyben Ön megjelöli a napokon belüli személyes találkozást velük, nem az akármilyen teszetosza és szándékosan időtologató, időhúzó szerepkört vállaló minisztériumra bízva az ügyüket, ezzel is jelezve, hogy Önt nem érdekli ez az egész "ingatlanrablási cécó"!!
Ebben az országban mindenre van idő (és pénz), kivéve az állam polgáraira!! Itt és most zárójelben éppen csak megemlíteném pl. a 10-15 éve húzódó lakásmaffia pereket. Csak azért, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy Önök még ezeknek a megoldásaival is adósok az állampolgárok felé. Hány éve is?? Azoknak az embereknek is az adósai, akiket kiraboltak, megnyomorítottak fizikailag, lelkileg, bizonyos bűnözői csoportok, amelyek büntetlenül garázdálkodhatnak ebben az országban, mely már fuldoklik a korrupció szennyében és bűzében.
Ön szerint kik azok a felelős vezetők ebben az országban, akiknek már régen intézkedni lett volna kötelességük ebben is?? "Privatizálni" a közvagyont, erre van idő, az ártatlan állampolgárokat
törvényekkel védelmezni, azokat betartatni meg nincs idő!! Mi erre az elfogadható válasza Önnek, leszűkítve az állampolgárok megvédelmezésére a kérdésemet??
Egyszer csak meg kell válaszolnia valakiknek ezekre a kérdésekre, vagy nem??
 
Ha most Ön a miniszterelnök, akkor viselkedjék is ennek megfelelően, mert vállalt kötelessége (az Ön által lekezelt, lenézett) a Néppel szemben.!! 
Apropó, amikor Ön az esküt letette jelen hivatali pozíciójába való beiktatása előtt, sokan észlelték bizonyos félreérthetetlen jelekből, hogy Ön nem a Magyar Zászló- ra tette azt az esküt..
Igaz ez megfigyelés Miniszerelnök Úr?? 
 
Azonnali válasza szükséges a levelemben foglaltakra, mert nem tűr halasztást a téma!
 
Budapest, 209. május 29.

Teljes név és cím!
Természetesen a választ is továbbítani fogom, csak érkezzen meg!!??

yvettepetz@gmail.com