2009. július 26., vasárnap

A magántulajdon védelme Az ingatlanmaffia !




Seregi Alexandra már nagyon régen írta ezt a cikket, közben az évek múltak, és semmi de semmi érdemi nem történt azon kívül, hogy egyre többen szenvedik el, és kénytelenek megélni ezeket a brutális eseményeket.
Meddig kell a Magyar Állampolgároknak tűrni azt, hogy a vagyonukat lenyúlatják, a tulajdont kijátsszák, hagyják, sőt segítik a családok teljes vagyonfosztását?

Meddig lehet hülyét csinálni az emberekből? Hol, marad a tulajdonvédelem, na meg a családvédelem, a kiskorúak, a fiatalkorúak védelme? A magántulajdon védelme?

A BARBARIZMUS !

Újabb barbár kilakoltatás Dunakeszin. "" A ház háromszor annyit ért, mint a tartozás, és már részben törlesztették - közölte a Tények, a TV2 esti hírműsora."" Ez van hát, ez a nyerő ma.

""Kilakoltattak egy dunakeszi családot, mert nem fizették a hiteleiket. A holmijukat, amit nem tudtak magukkal vinni, elégették.

Nem banknak, hanem egy hitelügyintéző cégnek tartoztak, de a cég eladta a tartozást másvalakinek, aki megint másvalakinek. A ház háromszor annyit ért, mint a tartozás, és már részben törlesztették - közölte a Tények, a TV2 esti hírműsora.""

Andersen ha élne erre a hírre röhögő görcsöt kapna, mert még a mesének is rossz az a fikció amit kitaláltak, hogy elégették a saját házából vagyonából
kifosztott, kirúgott család vagyonát Dunakeszin.

Nem elégették feltehetően értékeiket, hanem korrupciós költségekre remek beszerzési lehetőséggé vált. Azt a barbarizmust, amit támogatnak ebben az országban hivatalból, az példátlan.

Példátlan több mint egy évtizede. Csak eddig ment a susogó hírekben a háttérben mint tabu téma, most viszont jól lehet hivatkozni valamire. Tehát lehet nyíltan tenni - ""venni"" Ez pont időben jókor érkezett mint megoldás, a felszámolást igénylő, a problémássá vált barbarizmusra. Arra a brutalitásra, amellyel az ingatlanmaffia és a lakásmaffia már évek óta remekül szedi áldozatait. Közel 12 -15 éve.

Ezt már régen mint tevékenységet a sok károsult igényére és miatta, a családok érdekeinek a tulajdonjog védelmének a biztosítása okán is az adott lehetőségek mellett, köteles lett volna a vezetés felszámolni azt hivatalból.

Nem a teret biztosítva e tevékenység még profibb megerősödéséhez , a még eredményesebb bővített tevékenység kiszélesedéséhez, és lehetőséget biztosítani a mellébeszéléssel a hivatali csúsztatásokkal.

Nem a közvetítői érdekeket kell biztosítani, hanem a CSALÁDOK vagyonát, tulajdonjogi érdekeinek a védelmét kell biztosítani, a maffiai hálózat érdekeivel szemben.