2009. augusztus 30., vasárnap

Még hogy a REMÉNY !? De, mit is akarhatunk mi itt?

Mit is akarhatunk mi? Még hogy törvényes eljárásokat, tisztességes ítélkezést,?
Mit is akarhatunk mi, akiket megfosztottak mindentől ebben az országban, ebben a hadd ne mondjam meg milyen országban!?
Nos, tehát mit is akarhatunk itt , de mit is kereshetünk itt, ahol a jogilag a megfosztottaknak csak az ilyen eljárások járnak ki, mint a táblázaton ami található?





Vagy csak ilyen maradt? A sammi? Vagy tán csak az olyan reményük lehet, mint az alábbi címen található interjúban ?
http://kuruc.info/r/39/45898/

Arathat és kaszálhat a MAFFIA?
Itt közel 12 -15 évbe nem folyik más, mint másoknak a kifosztása, az ellehetetlenítése, az ingatlanmaffia, illetve a lakásmaffia támogatásának, illetve annak működésének a biztosítása érdekében. Nemhogy több mint 10 éve, még az elején rövidre szabták volna azt a törvénytelenségi mocskos sorozatot, még raktak is rá egy lapáttal. Habos tortának jó ez egyeseknek, jó volt egyeseknek, de sokaknak meg halálos. mérgező étellé vált. Túlélhetetlenné.

Ezt művelik teszik azokkal, akik bíztak a HAZÁJUKBAN.
Akik hitték, hihették mert ide születtek, hogy Magyar Állampolgárok. Olyan Magyar Állampolgárok, akiket a meglévő alkotmányi feltételek megilletnek, úgy a jogilag garantált emberi alapjogok tekintetében, mint a kötelezettségek vonatkozásában.
Ám tényszerűen meg kell állapítani, hogy ebből csak az utóbbi az ami mindenkire hathatósan vonatkozik, viszont az érdekérvényesítő jogi alapjog védelem viszont csak smafu marad, maradt, és az elenyészetté vált.