2009. október 1., csütörtök

Győr Város Népjóléti Osztályának „támogató segítsége”




Szomorúan mesélem el történetemet, melyet tanulságként megosztok. Túlélni, és feldolgozni sem lehet, mert ehhez a szó már kevés.

2009. május 12.-én kényszer erőkkel, karhatalommal utcára tettek Győr város vezetői abból a lakásból, melyben gyerekkorom óta éltem, törvényesen laktam, lakbért fizettem, és semmilyen hátralékom nem volt.

Győr, Radnóti Miklós u. 25. fszt. 1 szám alatti lakásomba új bérlőt akarnak kijelölni, mondták. Csak azt nem értem, hogy ehhez engem kellett hajléktalanná tenni, merthogy az lettem 57. évesen, és diplomás munkanélküli. Sajnos egyetlen lakásom volt, nincs több, életem kilátástalanná vált.

Úgy lakoltattak ki, minden elhelyezés nélkül, hogy érvényes lakásbérleti szerződésemet a mai napig senki fel nem mondta, és a lakbért továbbra is számlázzák. Hivatali hanyagság áldozata lettem, mely senkit nem érdekel. A bíróság így döntött, és tiszteletben kell tartani, de attól még élni kell.

Erről a 2002. április 30.-án kötött lakásbérleti szerződésről a bíróság nem döntött, azt a szerződést pereskedés közben kötötte meg velem az INSZOL igazgatója Janicsek Tibor. Határozatlan időre, jogfolytonosságomat elismerve. Kilakoltatás napján szembesült Birkás Tivadar az INSZOL kommunikációs munkatársa, hivatali hanyagságukról. Ennek ellenére erkölcstelen módon hajléktalan sorsra juttattak, kényszererőkkel ,,kiköltöztettek".

Rendőri intézkedés során súlyosan megsérültem, kórházi látleletem bizonyítja mindezt:
Koponyazúzódás, agyrázkódás, nyaki gerinc rándulása, zúzódása, mellkas zúzódása, alkar sérülései, csukló, és kéz részeinek zúzódása, bokazúzódás.
Kórházból ilyen sérülésekkel, minden elhelyezés nélkül kerültem az utcára nyaki merevítővel. Jelenleg is kórházi kezelésre kell járnom, nem szűnő fájdalmaim vannak.

Lakásom a Győr Radnóti Miklós u. 25. fszt.1 alatt még mindig úgy van leplombálva, benne dolgaimmal, ahogy május 12.-én utcára tettek, illetve kórházba kellett vinni.

Mivel eltelt közel fél év, anyagi helyzetem, kórházi kezelések, gyógyszerek, utazások, napi gondjaim miatt átmeneti segélyre nyújtottam be kérelmet Győr Város Népjóléti Osztályára. Kértem, hogy vétlen áldozatként kilátástalan helyzetbe kerültem, sürgős segítségre lenne szükségem. Az INSZOL, és az Önkormányzat lakoltatott ki egyetlen otthonomból. Becsatoltam jövedelmi igazolásomat 25. 650 Ft / hónap, amit szintén az önkormányzat folyósít Győr, Radnóti Miklós u. 25 fszt.1 szám alatti címemre, és a szükséges igazolásokat. Helyzetem nem volt ismeretlen Győr város vezetői körében, 10 évi pereskedés miatt sem, és a Népjóléti Osztályon sem. Vagy mégis?

Szeretném megosztani a Népjóléti Osztály átmeneti segélykérésemre hozott támogató határozatát, melyet 2006-ban küldött meg, elismerve hivatali hanyagságukat is.


,, A rendelkezésre álló iratok alapján az alábbiakat állapítom meg:
Nevezett .....bérleti jogviszony miatt évek óta bírósági eljárás van folyamatban ellene önhibáján kívül, jelenleg kilakoltatás előtt áll, ...."


És amit kilakoltatás után, a Népjóléti Osztály határozatban hozott, 2009-ben, és küldött meg:

,,A tényállás tisztázása érdekében tájékoztatást kértem a házban lakóktól. Megállapítottam, hogy kérelmező nem lakik a kérelemben megjelölt címen. Jelenlegi tartózkodási helye, ezáltal jelenlegi szociális helyzete ismeretlen. Fentiek miatt rászorultságát megállapítani nem lehet, ezért kérelmét elutasítottam."


Mind két esetben ugyanaz az ügyintéző volt: Schmidtné Árendás Erzsébet, és mindkét esetben 9025 Győr, Radnóti Miklós u. 25 fszt. 1.-re küldték a tértivevényes levelet is, melyet megkaptam.

Több kérdés merül fel, melyből egy párat említek, és véleményt várva az olvasókra bízom:

Ha kilakoltatás előtt jogosult voltam a segélyre, akkor kilakoltatás után mitől változott volna a helyzet?

Egy hónapja kértem a segítséget, és eddig ezt kaptam. Ez lenne Győr Város Népjóléti Osztály segítsége a város polgárai felé? Kinek az érdekeit szolgálják a mi pénzünkből?

Ha az átmeneti segély utalása postai úton történik, akkor mi akadálya lett volna annak, hogy a 9025 Győr Radnóti Miklós u. 25. fszt. 1 lakcímemre küldött átmeneti segély elutasító határozat helyett a segélyt küldjék ki, ugyanerre a lakcímemre, hisz értesítésüket megkaptam.

Tán csak nem bűnnek számít, hogy minden levelemet összeszednek, és megkapom, mert nemcsak az ügyemet kísérik figyelemmel, hanem a lakásomat, és a sorsomat is országunkban, és határainkon túl is?

Minden információt tudtak Győr város vezetői, ügyintézői az ügyemről, akkor milyen alapon mentek ki megkérdezni a lakóktól, hogy ott lakok-e, mikor a város vezetői tettek hajléktalanná, és plombáltatták le a lakásomat?

Az érvényes lakásbérleti szerződésemről miért nem akarnak tudni, vagy miért nem akarják megszüntetni, felmondani? (mert akkor kiderülne, hogy volt, és törvényesen laktam a lakásban, és végre sem hajthatták volna a kilakoltatást!)

Győr város vezetői nem adtak segítséget lakhatásomhoz, össze-vissza élek, ahogy képes vagyok megoldani. Melyik híd alatt akarják megnézni szociális rászorultságomat?

Munkahelyet nem tudnak biztosítani, lakást nem tudnak biztosítani, segítséget sem, akkor miről beszélnek, miért, kiért vannak?

Én egy átmeneti segélyt kértem, mert súlyos sérülésekkel szenvedek, egy csomó váratlan kiadás ért, és még nincs vége, ráadásul jön a tél!

Az nem róható fel hibámnak, hogy lehetőségeimhez mérten meg mertem menteni a végrehajtó által beígért elégetés elöl, életem 55 év munkájának eredményéből valamennyit, melyek az életvitelhez alapvetően szükségesek. A város minden részén vannak dolgaim, pincékben, ismerősöknél, hogy megmentsem, mert ezzel fenyegettek.

Hogy képzelik, hogy az ebek harmadjára elveszítsem 55 év munkáját, melynek használati értéke van, és elengedhetetlen számomra?

Alapvető jogaimat sérti ez az ügyintézés, és az egyenlő bánásmódjuk helyetti intézkedésük is!

Még jó, hogy van lehetőség fellebbezésre, melyet meg is teszek.

Az ügy folytatása következik.


Zsigai Klára
http://zsigai-klara.blogspot.com/



Hozzászólás: Itt senkinek sem lehet reménye. SENKINEK! A fertő arat. Erre a honlapom a legjobb példa, mit és hogyan kell a Magyar Családoktól elvenni, lenyulatni hatalommal a vagyonukat. NE REMÉlJ semmit, mert a hatalommal szemben csak a tisztesség lehet a vesztes!!!!!!!!!!!!! Senki sem reménykedjen. A MAFFIA MINDENEK FELETT. EZT JOBB HA nem felejted el.

De ez:
Ez a magyarok iránti szeretet. A Rohadék szemétség.
A hivatali mocskosságok. A törvényi ""tisztelet".

Az, hogy egy toll vonásával lesöprik a mocskosságukkal a Magyar Emberek életét a szintről, - röhögve a markukban, még van pofájuk mellé is szövegelni, leíni. Igaz nincs felelősségre vonás.a számukra. Mit nekik? Nem mindegy? . Az én esetemben is a söpredék - mert azok- lesöpört mindent, mert nekem ezek a mocskok, - ezért találták ki ezeket a rohadékokat, a hivatalokat, ide fejlődtek a szemét mocskos hatalom által, a korrupciónak az okán , - ezt a pofátlanságot vihetik végbe. Hülyére veszik az áldozatukat.

Na a megalkotott törvények nem ezért születtek . Ahol az észt csak a papír diktálja,... ott elveszett minden erkölcs, minden. Kár is erőlködni ebben az országban.

- Természetesen én nem érvényesíthettem a tulajdonomat ebben az országban, mert a tetű mocsokfazék a haveri körrel megtagadta, kijelentette, hogy nincs szakértőre szükség. Ezt egy asztaltól eldöntötte. Ő úgy döntött. Aztán nem volt gecmec. A törvény meg nekem külön lehetőséget meg nem biztosított,.és a 30 év után a sajátomból vághattak ki az utcára a 3 gyerekemmel egy szál ruhában.
Rohadjon el minden percük, minden pillanatuk, minden másodpercük. Egy perc nyugalmuk ne legyen. Menjenek teljesen csak tönkre, és legalább annyi cigánynak örülhessenek, mint akit ránk , rám és a gyerekeimre eresztettek.

Hogy: ,,A tényállás tisztázása érdekében tájékoztatást kértem a házban lakóktól. Megállapítottam, hogy kérelmező nem lakik a kérelemben megjelölt címen. Jelenlegi tartózkodási helye, ezáltal jelenlegi szociális helyzete ismeretlen. Fentiek miatt rászorultságát megállapítani nem lehet, ezért kérelmét elutasítottam."

Aztán majd jön az is, hogy nem szavazhatsz, mert nincs lakhelyed.
Aztán meg többi. Még a postádat sem kaphatod meg, mert más a bejelentett lakcímed. Nem fogják a hivatalos leveleket sem még a szoros családtagodnak sem kiadni. Aztán sorolhatnám a többi szemétséget. Az emberség? Itt ebben az országban kihalt. A szenny a fertő, a mocskos tolvajlás, a simi - sumi megy zsebre. A Nép a rabszolga és egy szint fölött pedig általánosan megvéve a besúgókat átlagban 6- 8 millió a keresetük. Így lehet is átlagot számítani.

Természetesen a segítség így nem jár. :))))))))) rafinált mocskos szöveg. Az orruknál tovább nem látnak. Menjen is tönkre minden ebben az országban. Nagyon is arra tartunk. Ez már így úgy sem élhető, legfeljebb a temető még üres. Egyre nagyobb lehet a reményük rá, hogy a tervük be fog feltehetően válni. . Ebben az országban már csak így megy.
Az ingatlan panama tök mindegy hogy köztulajdon -e vagy magántulajdon, egyformán vonatkozik a törvény rá. Különbséget nem lehet tenni. Mégis megteszik.
Gondoskodott a maffia róla.