2009. november 14., szombat

Három a magyar "Igazság" ! Három???



A tárgyaláson felolvasták az "irat ismertetőben" az összes ingatlan ügyet,kihagyva belőle a tárgyat, amiért a tárgyalás lett összehíva! Nevezetesen a birtok védelmi keresetemet!
Tehát vélelmezem,hogy egy teljes-körű végzést akartak II.fokon alkotni a lakás maffiának;- elvéve a még meghagyott vagyonunkat! Tehát elfelejtették,hogy egy részit élet felülbírálása a tárgy-,és nem az ingatlan-per egésze!
Legnagyobb megdöbbenésemre:Egyszer sem mert a tanács elnök a szemembe nézni,pedig én mindvégig elemeztem a jellemét!Erről majd egy esszét írok, mert érdemesnek ítélem az esetet!!
Majd közöltem a II..fokú tanáccsal,hogy immáron harmadik esetben találkozunk!Először megfosztott az ingatlanunk birtok védelmétől /1966.03.13-án,43.Pf.25.929/1995/2.számú jogerős rész ítéletében!:/,majd elvette a vagyonunk 66 %-át
/:2002.03.20. 43.Pf.28.161/2001/3.sz. jogerős Ítéletében!:/ a korábbival Feleségem életét,utóbbival Anyuka életét vette el!
Én csak infarktust kaptam,de most az én életemre pályázik !Második munkájával 3.860.000.-Ft "többlet használatra ítélt engem" a saját tulajdonunk utáni használatunkért!!!
Megmutattam a vastag filc tollal bekeretezett aláírásait: az elsőt, a másodikat,majd a harmadikat is!Elfogadta az elfogultságomat.Azonnal végzést diktált a magnóra!
De ennél több,hogy a Dr. Gabona Lajos-féle klikk kezd bedőlni!Különös tekintettel a panaszomra,melyet a Főv.Bíróság elnökének fogok megírni!

Jóhiszemű tévedésből: beadtam az iratokat a Lakásmaffia Pertársaság dosszijába,mert gyanítom,hogy a köcsög tanács elnök elsikkasztja azt!!!

TJános.