2010. január 12., kedd

Dobogókőért! Kell? Mindent a maffiának?

Úgy néz ki, Dobogókő ismét bajban van. A helyi civil szervezetek, ebben az ügyben is nagyon sok külső segítséget kapnak, így jött létre a következő felhívás, felkérés is. Aki tud segítsen: kapcsolatokkal, ötletekkel, bármivel.
Nagy a valószínűsége annak, hogy a volt BM-üdülőt, ami az elmúlt időszakban már Hotel Pilisként üzemelt, bizonyos körök (gondolom mondanom sem kell kik) meg akarják kaparintani. Mai nappal bezárták az üdülőt, a 84 alkalmazottat elküldték. Félő, hogy ennek a régen tiltott, védett, spirituális, ősi magyar területünknek egy része "külföldi, vagy illetéktelen" tulajdonba kerül, az a magyarság kegyelemdöfése lenne (gondolom ebben egyet érthetünk).
A kérésem az lenne hozzád, hogy amit fontosnak tartasz ebből az e-mailből küld szét ismerőseidnek. Köszönöm.


Szívből jövő szeretettel:
Lőrincz László, Dobogókőért Közhasznú Alapítvány
kuruc.info

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Megint az aljas,köcsög és társai manipulálják nemzeti kincsünket!!Rendezzünk virrasztást drága objektumunkért!!Szervezzük meg!Le az árulókkal!!!Semmit nekik!!!!

Az ingatlanmaffia írta...

Kellene az a gyönyörű üdülő. Az, amelyikben uszodától kezdve minden van, klasszul felszerelt. Gyönyörű parkkal, meg mindennel. Na ná, hogy kell nekik! Az ám a nagy buli. Megszerezni , és mindenki elől főleg a magyarok elöl elzárni. Ez megy ebben az országban. A magyar érdekeket ebben az országban nagyon nagy ívben sz@- k le.
Remélem, ezt a Sukoró színtű és jellegű ügyet is sikerül kivédeni, és meghiúsítani.