2010. április 28., szerda

Mindenki Felettiek! Önálló bírósági végrehajtók, a vadnyugati horror!!!!!


Küldöm mellékletben, mindenki lássa, hogy az önálló bírósági végrehajtók, vadnyugati hősként minden törvény felett állnak a kamara elnöke szerint. MÉG A TÖRVÉNYEK IS FELHATALMAZZÁK ŐKET az embertelen kényszer intézkedésre, a rablásra, az adós megverettetésére, korrupcióra, saját adómentes vagyon szerzésre.
Dabasi Tamás enök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu

 

Még a végén meg kell sajnálnunk őket, hogy mennyire nehéz és milyen nagy kényszer helyzetben vannak.

Majd, ha lesz egy kis időm a korrupt bűnöző végrehajtók tevékenységének megakadályozása közben, sajnálni fogom őket..............

Minden tisztességes, jogtisztelő becsületes magyar ember belátására bízom, hogy mit tesz a levelekkel.

Teljes szabadkezet adok a terjesztésre, nyilvánosságra hozatalra, ménnél szélesebb körben ismerje meg mindenki, hogy itt az állam védi a korrupciót és a bűnözést a kamara elnöke szerint.

Nem számít az emberi élet, a gyermek a család, dögöljön meg mind, csak a végrehajtó gazdagodjon az embertelen kilakoltatásokkal korrupcióval.




Szerk.megjegyzés:
Teljesen egyetértek. Így megy ez már tizenéve. Semmi sem számít. Mutogatnak egymára a bírósággal. Dekázgatnak az emberekkel, a családokkal. Ha valaki ,megpróbálja menteni a vagyonát, akkor kitalálták rá hogy ne lehessen, az önbíráskodást. Ha meg nem teszi, és vár a hivatalra, egy életre mindent ellophatnak, ellopatnak tőle. Hivatallal megtámogatva. Aztán mosom kezeim. Jól jövedelmez, minden vonalon.

És, jön a végrehajtás, a végreredmény pedig ugyan az. A végrehajtó nyúlja le, ha kell, ha jár, ha nem. Kifosztva a családokat meg mindenkit akit lejhet. Ez a módi, ez éri meg. Tuti befutó. Becsület, tisztesség pedig a hodban. Nem kifizetődő.

Nincs se Isten se Ember ebben az országban aki az embereket családokat emberszámba venné,(k) a hatalom részéről. Csak a politikai érdekek, csak a politika által feltárt mocskos ügyek a mérvadók, a magánjellegű családok jogi ügyeit pedig egyenlővé teszik a 000... , a süllyesztőbe kerűl, és lesznek a hajléktalanok, megalázottak, kifosztottak. Legfeljebb, a temetők még üresek. Milyen ország ez? ......... Hadd ne ragozzam. Mert olyan.

Nincsenek megjegyzések: