2010. április 19., hétfő

SOS SEGÍTSÉG kérés a jogtalan kilakoltatás megakadályozásban, min

KILAKOTATÁSI FELHÍVÁST TESZÜNK KÖZZÉ

Szervezetünk a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, több Otthonvédelem területén tevékenykedő országos hatáskörrel rendelkező, érdekvédő társadalmi szervezettel, és sok civil tisztességes magyar állampolgárral együtt az elmúlt egy évben mindent megtettünk annak érdekében, hogy a banki Adósok, közüzemi díjhátralékosok tarthatatlan helyzetén javítsunk. Sok esetben meg tudtuk akadályozni az embertelen kilakoltatást, de sajnos a java részt, miután a törvény, az Igazságszolgáltatás a rablók mellett tette le a voksát, nem sikerült megakadályozni a kilakoltatást.

Mai napon, amikor a jelenlegi Kormány rendeletben tiltotta meg a kilakoltatásokat, a megalakuló új parlament, pedig ígéretet tett arra, hogy nem kell rettegnie egyetlen tulajdonosnak sem amiatt, hogy egyik napról a másikra elárverezik lakását, ha nem tudja fizetni hitelét.

A PSZÁF vizsgálati eredménye egyértelműen kimondja, annak a 12 pénzügyi vállalkozásnak társaság működésében és szerződéses gyakorlatában a Felügyelet számos, fogyasztóvédelmi szempontból súlyos rendellenességet tárt fel, ezért a hatósági fellépés, bírság kiszabása mellett szükségesnek ítélte közérdekű kereset indítását is. Ez rendes bírósági eljárás kezdeményezését jelenti, amelyet csak olyan, a vonatkozó jogszabályban meghatározott szervezetek nyújthatnak be, amelyek feladatai között szerepel a fogyasztói érdekek általános védelme.

MINDEZEK ellenére 2010. április 21. napon Veszprémben a Baláca út 26. szám alatt a Korona Credit Jelzáloghitel Zrt, jogtalanul működő pénzügyi vállalkozás, - aki ellen a PSZÁF is közérdekű keresetet indított, - rendőri erőt kértek biztosítani a KILAKOLTATÁSHOZ!

Felhívásunkban, kérünk minden Otthonvédő társadalmi szervezetet, média munkatársait, becsületes állampolgár mellett álló törvény képviselőit és mindazon együtt érző embereket, hogy a 2010. április 21. napon Veszprémben a Baláca út 26. szám alatt, legyen ott és segítsen megakadályozni a JOGTALAN KILAKOLTATÁST.

Tudni kell azt is, hogy Horváth Zoltán édesapa a ingatlan tulajdonjoga, míg a fia ellen kérték a kilakoltatási végzést. Mint tudjuk törvénytelen.

Budapest, 2010. április 19.

Dabasi Tamás Elnök

www.feherkemeny.hu

email: feherkemenyseprok@gmail.com

Tel.: 06-20-399-5821


3 megjegyzés:

Unknown írta...

Felháborító, hogy valaki felvesz pénzt a banktól majd évekig nem fizeti és a médiával takarózik !!! Nem én költöttem el azt a pénzt amit felvett a banktol és szarik visszafizetni évek óta, én rendesen fizetem az összes hitelemet és az én adómból senki ne fizessen ki ilyen link emberek elmaradásait !!!!!!

Unknown írta...

Teljesen igazad van.
Az ilyen mocskok felveszik a nagy pénzeket basznak fizetni mire gondol fizesse ki az álam !!

Unknown írta...

Ez kurva jo Mostantol nem fizetem az auto hitelemet remelem majd lefekszenek az autom ele a becsuletes emberek hogy ne vigyek el a BMW-m et !!