2010. június 7., hétfő

5 GYEREKES CSALÁD - SEGÍTSÉG - FELHÍVÁS!!!!!!!

ÖT GYERMEKES CSALÁDANYA kér segítséget!

A Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének kiemelkedő feladata a hitel károsultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó MAGYAR CSALÁDOKAT!


Most az ÖT GYERMEKES CSALÁDANYA kér segítséget tőlünk, aki beteg édesanyjával él azon ősi családi " birtokon" családjával együtt, amit dédapja hagyott örökül édesapjának. Abban a házban melyet az Édesapja saját kezével épített. Itt nőtt fel, immáron a hetedik generáció. Évekkel ezelőtt hitelt vettek fel, hogy az adóhivatal, vitatott követelését kifizessék. Időközben a bank olyan magasra tette a törlesztő részleteket, hogy azt nem tudták fizetni, mert szó szerint élelemre sem jutna. Kicsi gyermekeiket, és családjukat sem tudná ellátni, ha a törlesztő részletet kifizették volna. Jelenleg gyermekgondozási segélyből és férje fizetéséből élnek, heten nehéz körülmények közt. Idős 78 éves beteg Nagymama , és egy egyetemista nagylány.

A HANWA Bank a hátunk mögött, hivatali visszaélést elkövetve tisztázatlan körülmények között, a tulajdonosok tudta nélkül átjátszotta az általunk ismeretlen Sudár Zoltán Ingatlan Maffiózó Bűnözőnek a nagy értékű otthonukat. A Sudár, testőrei kíséretében többször személyesen fenyegetőzve, zaklatva felkereste a családot, hogy takarodjanak ki az Ő házából, melyre ismeretlen körülmények között, okirat hamisítást elkövetve tulajdon jogot jegyeztetett be a földhivatalnál. Most eljutott az ügy odáig, hogy adómentesen jogtalanul ingatlan tulajdont szerző Sudár Zoltán Ingatlan Maffiózó bűnöző a Szamosi És Társa (Szamosi István önálló bírósági végrehajtó) 1211. Budapest, Szállító út. 6. nevében a nyálfröcsögős FOGATLAN Deszpoth Ferenc Végrehajtó-helyettes hivatali visszaélést elkövetve, saját hatáskörben akarja kitenni 2010. 06. 15. –én saját házunkból a családot. Nagyon kevés időt adtak arra, hogy jogi úton törvényes keretek közt segíthessünk ezen a mélységesen undorító, és embertelen csaláson. Sajnos a bírósági titkár is asszisztál a bűncselekményhez, hisz minden keresetet érdemi vizsgálat nélkül elutasít.

Megkaptuk a napokban a kilakoltatási felhívást, mely szerint a Budapest XXII. Kerület Csöngő út. 3. szám alatti ingatlan törvénytelen kiürítése 2010. 06. 15. –én 9:00 órára lett kitűzve. (Nincs bírósági végzés, csak végrehajtó helyettes által aláírt “fecni”)
INGATLAN Maffiózó SUDÁR ZOLTÁN Lakcíme: 1225. Budapest Úttörők útja 17. Született Budapesten 1975.03.25. anyja neve: Máté Ilona Szem. ig. szám: AP-246673
A Maffiózók ügyvéde: Dr. Horony Levente, 1051 Budapest Október 6. út. 4. I. em. 2 ajtó.
Telefon 06-1-411-1197


A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége ezennel meghirdeti

ORSZÁGOS DEMONSTRÁCIÓJÁT


2010. 06. 15. –én 9:00
órakor

Budapest XXII. Kerület Csöngő út. 3. szám előtt

Ahol a törvénytelen, ingatlan maffiózók által elkövetett embertelen kilakoltatásokra kívánja felhívni a törvényhozók figyelmét, hisz a mai napig nem történt érdemi ügyintézés, hogy megállítsák a korrupciót és a sorozatos bűncselekményeket.

Részletes információ mellékletben)
Budapest, 2010. június 3.
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége
Sajtó kontakt: Dabasi Tamás 06-20-399-5821 és Tauzen Krisztina 06-20-915-1937
www.feherkemeny.hu






SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT. ISMÉT

2 megjegyzés:

Logosz írta...

EZ A ZSIDÓ HONFOGLALÁS, és ha nem lépünk fel, akkor el is FOGLALJÁK az ORSZÁGUNKAT!

ÉN ott leszek és NAGYON remélem, hogy NEM egyedül.

HARC és KITARTÁS!

Logosz írta...

Ja, nem tudom, hogy ki az a SUDÁR ZOLTÁN, de azt igen, hogy ő feje sem bírja a nyílvesszőt.