2010. június 20., vasárnap

A SORBA, és SORRA "" tévednek" de, CSAK a MAFFIA javára, hasznára.



3 megjegyzés:

Az ingatlanmaffia írta...

Természetesen a Baka szerint a bírónak nincs joga tévedni, azért ha rosszul is gondolja a bíró tehát a törvényeket nem úgy alkalmazza mint ahogy azt a törvény elrendeli, akkor az nem büntethető!
Így elvehetik a vagyonod, elvetethették az enyémet, nem minősül semminek, a betörés a rabás mint olyan semmis.
Ám örülhetünk annak, ha nem is realizálódik az amit tartalmaz az Alkotmány, de benne van. Írva vagyon, hogy a tulajdonjog védelme az állam elsőrendű kötelessége.
Keresgélhetjük nagyítóval, ehhez még akad némi jogunk, mert máshoz ebben az országban nincs semmihez. Az élethez sincs, mert a tulajdonunkkal, a kifosztásunkkal együtt tepsibe rakták elvették, elvetették.

Az ingatlanmaffia írta...

Ma a Baka András azt nyilatkozta, hogy a birók tévedhetnek. Gyönyörű.
Múltkor meg azt nyilatkozta, hogy nem áll jogukban tévedni, most meg azt, hogy tévedhetnek. Akkor mit szólna, ha épp az ő kárára tévednének úgy, hogy jogfosztottá válna ő is meg a Családja is? Akkor biztosan nem ezt papolná.
Én meg azt mondom, hogy az én és a Családom kárára senki sem tévedjen, meg a Te Család kárára sem tévedjen.
Tévedésből ne okozzák senkinek sem a halálát, ne segítsék azt elő. Mert ha megnézzük ezeket az ügyeket, a halálesetek száma is egyre növekedő tendenciát mutat, és nem lehet azt állítani, hogy nem fordult elő. Vagy éppen az a cél ?

Tehát senkinek a kárára se próbáljanak tévedni büntetlenül egyetlen egy bíró, vagy hivatalnok sem.

Az ingatlanmaffia írta...

Jánoskám!

Azt a korábbi megjegyzésekből kimaradt, hogy a mi ügyeinkben nem az van, hogy ki milyen erdményt ért el a hivatali mocskos eljárások következtében, jóvoltából, hanem az van: Ha valakitől ingyen és bérmentve a hatalommal veszik el a vagyonát, az ingatlanát, az a másiknak a joginak a sárba való taposása, az emberi jogok teljes lenullázása, azaz a teljes körű kifosztása.
Az a hivatal részéről a HATALIOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS, a JOGGAL VALÓ brutális visszaélés.
A Bíróságok és a Hivatalok által szándékos károkozás. - a korrupció melegágya -
Szemben azzal a ténnyel: Miszerint a tulajdonjog nem évül el!!! Védelme az állam elsőrendű kötelessége a törvény szerint.


Felhívom a figyelmeded: A korrupcióról szóló Polgári Jogi EgyezményStrasbourg 1999.nov.1
2. cikke, valamint a 5.cikk tartalmára.