2010. november 2., kedd

A BŰNÖZŐKNEK MINDNET SZABAD, RÁJUK NEM VONATKOZNAK A TÖRVÉNYEK!!!!

A BŰNÖZŐKNEK MINDNET SZABAD, RÁJUK NEM VONATKOZNAK A TÖRVÉNYEK!!!!

Hírek
2010. november 02. - 12:46


Tisztelt Pintér Sándor Belügyminiszter Úr!



A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége sajnálattal vette tudomásul, hogy az Érdi Rendőrkapitányság területén MA délelőtt folyamán, Érden a Pusztáng utca 6/A/B ház előtt megjelent egy fekete Opel Corsa személygépkocsi, három kopasz kigyúrt maffiózó személyében.

Akik, fenyegetve, kilakoltatni próbálták az ott lakó 81 éves Karakas Annát a jogszerűen birtokolt ingatlanából. Sajnos a helyi rendőrség járőrei is asszisztáltak a kilakoltatásban.

Értesülve az bűncselekményről, hívtam telefonon az Érdi Rendőrkapitányság ügyeletét a számon, ahol halvány gőzük nem volt arról, hogy kilakoltatási moratórium van. Arról sem, hogy csak az önálló bírósági végrehajtó végezheti ezen, tevékenységet. Így a helyszínre kivonult járőr sem ismerte az ide vonatkozó jogszabályokat és nem volt tisztában a kilakoltatási moratórium fogalmával sem.

Az idős egyedül élő 81 éves néninek, a zaklatással, kiköltöztetéssel a halálát fogják okozni!

Információk: LES-627 forgalmi rendszámú Ford Mondeo aki a Vámosi "Úr" jött vele aki képviseli az állítólagos új tulajdonosokat. Miután ez meghiúsult az ingatlanra való bejutás 4 cigány beköltöztetésével fenyegette meg édesanyámat rendőrök előtt. Vámosi "Úr" telefonszáma:
Opel Corsa (régi típusú) Rendszámot sajnos azt nem figyeltük az állítólagos két tulajdonos volt jelen vele, akik külsőre is alvilági figuráknak néznek ki!


Kérem az azonnali segítséget, ügyintézést!


Köszönettel:

Dabasi Tamás elnök

www.feherkemeny.hu
Tel.: 06-20-399-5821

Nincsenek megjegyzések: