2010. március 10., szerda

A Köztársasági Elnöki Hivatal - KILAKOLTATÁS


Tisztelt Köztársasági Elnök Úr
!


Szervezetünk a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, több Otthonvédelem területén tevékenykedő országos hatáskörrel rendelkező, érdekvédő társadalmi szervezettel, és sok civil tisztességes magyar állampolgárral együtt az elmúlt egy évben mindent megtettünk annak érdekében, hogy a banki Adósok, közüzemi díjhátralékosok tarthatatlan helyzetén javítsunk. Sok esetben meg tudtuk akadályozni az embertelen kilakoltatást, de sajnos a java részt, miután a törvény, az Igazságszolgáltatás a rablók mellett tette le a voksát, nem sikerült megakadályozni a kilakoltatást.

Minden jog adta lehetőséget kihasználtunk, de sajnos a pártoknak az Országgyűlésnek, a Köztársasági Elnöknek, Igazságügyi Miniszternek, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének, Legfőbb Ügyészségnek, Magyar Rendőrségnek, szervezetten bűnszövetkezetben tevékenykedő bűnözők ellen fellépő nyomozó hatóságoknak, minden törvény adta lehetősége megvolt ahhoz, hogy a helyzeten javítson, de nem éltek vele.

Többszöri felhívásunk ellenére sem történtek meg a jogi lépések, annak érdekében, hogy a pénzügyi és gazdasági válságot kihasználva létre jött bűnöző ingatlanforgalmazó "nepperek", „pénzbehajtásra” szakosodott cégeknek NE legyen lehetőségük a törvényesség látszatát keltve a tulajdonosoktól elvenni az ingatlanaikat.

Amennyiben a az összes parlamenti képviselő és a Köztársasági Elnök, továbbra is asszisztál a kilakoltatásokhoz, a bűnszervezetek működéséhez, úgy egyértelműen kimondható a teljes anyagi és erkölcsi felelősségük.

Kérjük a Köztársasági Elnököt, hogy a jogkörében, soron kívül tegyen meg minden jogi lépést annak érdekében, hogy a pénzügyi és gazdasági válságot kihasználva létre jött bűnöző ingatlanforgalmazó "nepperek", „pénzbehajtásra” szakosodott cégeknek NE legyen lehetőségük a törvényesség látszatát keltve a tulajdonosoktól elvenni az ingatlanaikat.

Kérjük továbbá, hogy a törvényhozók komolyan foglalkozzanak a bankok, végrehajtók, ügyvédek, pénzbehajtásra szakosodott cégek között kimutatható gyanús kapcsolatrendszerrel, azok jogellenes, ADÓMENTES vagyonszerzésével?

A társadalom felelős vezetői jelen esetben asszisztálnak ahhoz, hogy az önhibájukon kívül hitelt törleszteni nem képes, állampolgárok öngyilkosságba meneküljenek, - felgyújtsák önmagukat a házzal együtt, mert így legalább lesz hely a PLÁZÁKNAK - csak a vagyonuk és lakásuk megszerzésére szakosodott cégek törvénytelenül, maffiás módszerekkel működhessenek tovább. A kialakult nyakkendős bankbűnözésben a „Faktor” bűnöző, kilakoltató cégek, bírósági végrehajtók a kilakoltatásoknál maffia módszereket használva, az összes (386) parlamenti képviselő és a köztársasági elnök teljes támogatásával végzik.

Ennek az országnak, ennek a hatalomnak, NEM kell a tisztességes, dolgozni, élni akaró magyar állampolgár, NEM kell a család, aki az Alkotmányban leírtak szerint a
fő építőkövei egy jól működő, Demokratikus országnak. Véleményünk szerint azonnali lépéseket szükséges tenni. Mindent el kell követni annak érdekében, hogy bankoknak, illetve ingatlanforgalmazó cégeknek, továbbá az újonnan működési engedélyt kiváltott „pénzbehajtásra” szakosodott faktoring cégeknek ne legyen lehetőségük a törvényesség látszatát keltve, maffia módszereket használva, ADÓMENTESEN a tulajdonosoktól elvenni az ingatlanjaikat.

Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége