2010. április 29., csütörtök

Nyílt levél, mindeki figyelmébe

 
Nyílt Levél!
 
 
 
(a 20. perctől kezdődik)
 
Azt gondoljuk, hogy eljutottunk odáig, mely szerint élő adásban kimondásra került a nyilvánosság előtt is az, amit több mint egy éve folyamatosan mondunk, képviselünk.
Történetesen, hogy NINCS és nem is volt lehetőségük ezeknek a bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltatóknak (faktor, credit, Zrt, Kft, árverező, követeléskezelő),  árverezni és kilakoltatni adósokat a jogosan megszerzett egyetlen otthonukból.
 
Már csak azon kérdések merülnek fel, hogy HOL volt a Rendőrség, az Ügyészség és a BÍRÓSÁGOK?
Miért nem intézkedtek az adósok megvédésében a rendőrök, ha a helyszínre hívták őket? Miért nem tartóztatták le azon megjelent kétes személyeket, akik az adósokat zaklatták, bántalmazták? Miért vannak ezen névvel nevezhető emberek a mai napig szabadlábon. Szinte minden média rendelkezésére áll, azon fotók, videó felvételek, melyen jól látható az összes bűnöző nepper, kilakoltató személye. Miért nem történik intézkedés ellenük? Miért védi a Magyar Rendőrség Őket?
 
Az ügyészségre átadott egyértelmű bizonyítékok alapján miért utasították el az összes beadványt és miért hagyták, hogy további bűncselekményeket, csalásokat kövessenek el ezen korrupt személyek. (ügyvédek, önálló bírósági végrehajtók) Miért van a Magyar Ügyészi Hivatal, ha a bűnszövetkezetekben tevékenykedő bűnözőket védik?
Minek kell történnie, hogy érdemben is eljárjanak és felszámolják Magyarországon a bűnszövetkezeteket?
 
Bíróság! Tisztelt Független Magyar Bíróságok, Bírák!
Önöknél, nem az igazság az elsődleges szempont? Ha beadásra kerül a ezen korrupt, csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltatók (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégek részéről, a korrupt és kétes ügyvédeik segítségével egy valótlan kereset, már akkor eldöntik előre, hogy az adós tartozik, hát fizessen! Igen ám, DE KINEK?  A csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégeknek?
Hogy is van ez, Tisztelt Független Magyar Bíróságok? Miben független, ha állásfoglalás szerinti tényként kezelik, hogy az adósnak NEM LEHET IGAZA  a csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégekkel szemben? Miért is? Nem az igazságszolgáltatás a cél? Nem a valós tényeken alapuló döntés a cél? Véleményünk szerint az összes eddig meghozott ítélet, melyben a felperes bármelyik pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cég, semmisek!
Nagyon el kellene azon gondolkodni, hogy ezen bűnöző pénzügyi szolgáltatók, ekkora intenzitással FEL TUDTÁK használni a MAGYAR FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOKAT, arra, hogy embertelen kilakoltatásokban, bűncselekmények elkövetésében asszisztáljanak és hozzanak kedvező ítéleteket a csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégek részére?
(mellékletben megtalálható az összes csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező cég.)
 
Hol is élünk, mi MAGYAR CSALÁDOK, olyan országban, ahol nincs igazságszolgáltatás?
 
Erre már nincs mit mondani, tenni, kérdezni?
Az biztos, hogy továbbra is dolgozni fogunk azon, hogy egyetlen egy CSALÁD ne kerülhessen az utcára!
 
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége
 
 
 

2010. április 28., szerda

Mindenki Felettiek! Önálló bírósági végrehajtók, a vadnyugati horror!!!!!


Küldöm mellékletben, mindenki lássa, hogy az önálló bírósági végrehajtók, vadnyugati hősként minden törvény felett állnak a kamara elnöke szerint. MÉG A TÖRVÉNYEK IS FELHATALMAZZÁK ŐKET az embertelen kényszer intézkedésre, a rablásra, az adós megverettetésére, korrupcióra, saját adómentes vagyon szerzésre.
Dabasi Tamás enök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu

 

Még a végén meg kell sajnálnunk őket, hogy mennyire nehéz és milyen nagy kényszer helyzetben vannak.

Majd, ha lesz egy kis időm a korrupt bűnöző végrehajtók tevékenységének megakadályozása közben, sajnálni fogom őket..............

Minden tisztességes, jogtisztelő becsületes magyar ember belátására bízom, hogy mit tesz a levelekkel.

Teljes szabadkezet adok a terjesztésre, nyilvánosságra hozatalra, ménnél szélesebb körben ismerje meg mindenki, hogy itt az állam védi a korrupciót és a bűnözést a kamara elnöke szerint.

Nem számít az emberi élet, a gyermek a család, dögöljön meg mind, csak a végrehajtó gazdagodjon az embertelen kilakoltatásokkal korrupcióval.




Szerk.megjegyzés:
Teljesen egyetértek. Így megy ez már tizenéve. Semmi sem számít. Mutogatnak egymára a bírósággal. Dekázgatnak az emberekkel, a családokkal. Ha valaki ,megpróbálja menteni a vagyonát, akkor kitalálták rá hogy ne lehessen, az önbíráskodást. Ha meg nem teszi, és vár a hivatalra, egy életre mindent ellophatnak, ellopatnak tőle. Hivatallal megtámogatva. Aztán mosom kezeim. Jól jövedelmez, minden vonalon.

És, jön a végrehajtás, a végreredmény pedig ugyan az. A végrehajtó nyúlja le, ha kell, ha jár, ha nem. Kifosztva a családokat meg mindenkit akit lejhet. Ez a módi, ez éri meg. Tuti befutó. Becsület, tisztesség pedig a hodban. Nem kifizetődő.

Nincs se Isten se Ember ebben az országban aki az embereket családokat emberszámba venné,(k) a hatalom részéről. Csak a politikai érdekek, csak a politika által feltárt mocskos ügyek a mérvadók, a magánjellegű családok jogi ügyeit pedig egyenlővé teszik a 000... , a süllyesztőbe kerűl, és lesznek a hajléktalanok, megalázottak, kifosztottak. Legfeljebb, a temetők még üresek. Milyen ország ez? ......... Hadd ne ragozzam. Mert olyan.