2010. június 19., szombat

Miért múlik el minden ami szép? - Az operett házhoz jön.

Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy a választásokon tett ígéretét ,idézem: „ miszerint egyetlen magyar családot sem lehet utcára tenni” - felettébb látványos módon betartotta
………………………………….
Remélem az Ön gyermekeit és Édesanyját valamint a családja egyetlen tagját sem fogja 300 fős kommandós sereg megtámadni!

Remélem mindig lesz hol a fejüket álomra hajtani!

Remélem lesznek barátai akik mindig kiállnak Ön mellett!

Remélem soha nem kell rettegniük a minden törvény és jog felett álló végrehajtóktól!

Remélem megmarad az ősei birtoka és nem veheti el Öntől maffia módszerekkel senki sem !

Remélem amiért el meri mondani az igazságot ,soha nem fogják üldözni érte!

Remélem a nemzetközi sajtó előtt sem fog szégyenkezni a magyar emberek, földön futóvá tétele miatt!

Tisztelt Miniszter Elnök Úr!

Én mint kis ember, aki egyébként öt gyermek édesanyja vagyok, azért bátorkodtam Önnek nyílt levelet írni, mert a tucatnyi személyes S.O.S. segítség kérésemre nem reagált!

Szeretném Önt ezúton tájékoztatni, hogy az Ön ”jóléti ” államának rendőr hadserege, 2010 június 15-én kivégezte a családomat! Elvették a házunkat, ezáltal az egész életünket! Hét embert végeztek ki az Ön ”tudtával ” azon a napon!

Három csöpp gyermekem, a nagylányom és az idős beteg Édesanyám, aki mellesleg majdnem belehalt az Ön: ”nem lehet egyetlen magyar családot sem utcára tenni ” hangzatos kijelentésébe!
Mert piciny gyerekek és asszonyok veszélyesek Önre és a Magyar Nemzetre nézve, ezért aztán 300 fős hadsereget kell rájuk küldeni… Amúgy tájékoztatásául közlöm: közel két millió család vár ugyanerre a sorsra! Esetleg azt a 873 milliárd forintot mely a bankok nyeresége volt a tavalyi évben , nem lehetett volna esetleg ezeknek a családoknak a megsegítésére fordítani?

DÖBBENET!!!

Tisztelt Miniszter Elnök Úr! Rendkívül sajnálom azokat az embereket, akik hittek Önben! (Nem tudták mit cselekszenek…)

Ön magára hagyta nemzetét a magyar családokat, és a jövőjét a magyarságnak! Mindaddig, amíg a korrupt bírósági titkárok és a maffiózó végrehajtók, akik rendőr kapitányoknak dirigálhatnak és dönthetnek emberi életekről, azt hiszem el kellene gondolkodnia azon, hogy az Ön önkényuralmi rendszere hova fajulhat!

Ugyanis Önnek van, lett volna lehetősége egyes egyedül arra, hogy több százezer ember, család életét egyetlen tollvonással megmentse!

Nem vagyok elkeseredve, mert a mi esetünk végre felnyitotta a magyar emberek szemét, hogy a magyar önmagán és a barátain kívül senkire nem számíthat eme csodálatos ősi hazában!

Üdvözlettel: egy földönfutóvá tett öt gyermekes családanya és Családja.

Tauzin Krisztina

2010. június 16., szerda

SIKOLY




SIKOLY!

Video előzetes, az erőszakos nagytétényi kilakoltatásról...

2010. jún. 15. Budapest, 22. kerület, Nagytétény

Egy kilakoltatás története 3 percben.

A mai napon Nagytétényben egy 5 gyermekes családtól vette el az otthonát a hatóság úgy, hogy a kerületi rendőr kapitány megmutatta hatalmát és 100 kommandósnak parancsot adva lerohanta öt kis gyermek, beteg (78 éves) idős néni és egy törékeny családját védelmező édesanya jogosan birtokolt házát. Lerohanta úgy, hogy a Maffiózó Sudár Zoltánnal "külön megegyezve" példát statuálva tette embertelen intézkedéseit, mondván, ezek a hülye civilek miért randalíroznak a saját területén.

Mindaddig hajlott a Sudár bűnöző a megegyezésre, míg nem beszélt a kapitánnyal, ezek szerint lebeszélte a kapitány az egyességről? MIÉRT?

HOGY TÖRTÉNHET ILYEN MAGYARORSZÁGON, HOGY A KOMMANDÓSOKAT KIS GYERMEKEK ELLEN HASZNÁLJK FEL? HOGY ENGEDHETI EZT MEG A PINTÉR SÁNDÓR ÉS ORBÁN VIKTOR?

NEKIK NEM FONTOSAK A GYERMEKEK A CSALÁD!



szer,megj:
Sajnos ezt a módszert hatékonyan alkalmazzák 1997 -óta. Azóta is csak kuss van azon ügyekre tekintettel, amelyekben ilyen módon nyertek és biztosítottak a maffihatalom kiváltságosai számára a brutális törvénytelenségekre alapított tuljdonjogot.
Hogy ezek a vevők? Kétlem. BŰNÖZŐK, és RABLÓK. De azok is, akik ehhez biztosítottak minden hátteret a hatalom részéről. Ők nem kapnak agyvérzést, max. ingyen vagyonhoz jutnak másoknak a kárára.
Mocskos, pofátlan rohadék banda, de még egyenlőre védettek. Reméljük, nem sokáig élvezhetik a másoktól ellopott vagyont.

2010. június 15., kedd

TISZTELET A JOBBIKOS KÉPVISELŐKNEK, meg a SEGÍTŐKNEK !!!!



Dr. Gyüre Csaba, aki egyébként a család ügyvédjének távolléte miatt a bajbajutottak jogi képviseletét is ellátta, a továbbiakban is egyeztet majd a szociális ügyekért felelős államtitkárral. A kilakoltatottak addig ifj. Hegedűs Lorántné és családja budakeszi házában lakhatnak majd.
Szabó Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese köszöni mindazon gárdistáknak, országgyűlési képviselőknek és civileknek a segítségét, akik a kora reggeltől az esti órákig étlen-szomjan helytálltak.
A Jobbik parlamenti frakciójából a következő derék képviselők voltak jelen és küzdöttek a család otthonáért: Sneider Tamás, Baráth Zsolt, Vágó Sebestyén (ellenük indult szabálysértési eljárás, mert feltartóztatták a magyar család kisemmizésében segédkező rendőrdroidokat), Szilágyi György, Schön Péter, Szabó Gábor, Korondi Miklós, Kiss Sándor, dr. Gyüre Csaba, dr. Lenhardt Balázs, Magyar Zoltán, Zsiga Kárpát Dániel, Volner János, Bertha Szilvia, Samu Tamás Gergő, Bana Tibor, Mirkóczki Ádám és dr. Staudt Gábor.



Kapcsolódo anyag:
http://azingatlanmaffia.blogspot.com/2010/06/brutali-kilakoltatas-szabo-gabor.html

A Brutáli KILAKOLTATÁS!!! - AGYVÉRZÉST KAPOTT a NAGYMAMA - Szabó Gábor rendkívüli felszólalása a Budafoki kilakoltatással kapcsolatban










Egy ötgyermekes családot lakoltatnak ki ma a XXII. kerületi Nagytétényben. A helyszínen legalább 60 rohamrendőr biztosítja a kilakoltatást, a Jobbik képviselői útjukat állva próbálják megakadályozni az embertelenséget. Közben felröppent a hír, hogy a házban meghalt az idős nagymama.

Az ötgyermekes család hitelt törlesztett a lakásra, ám a törlesztő betegsége miatt kórházba került, így nem tudta fizetni a részleteket. A kilakoltatási moratórium lejártával azonnal új hiteleshez/tulajdonoshoz került a lakás, aki azonnali hatállyal követelte a nagy család távozását. Mivel a családnak nincs hova menniük otthonából, ma reggelre kilakoltatást rendeltek el.

A Csöngő utcába érkezett reggel kilencre Baráth Zsolt, Vágó Sebestyén, Sneider Tamás és Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselők, akik jelenlétükkel próbálták megakadályozni a kilakoltatást.

Rajtuk kívül mintegy száz békés demonstráló is kiállt a család mellett, tiltakozásul a kilakoltatásuk ellen. Korábbi ígéretéhez híven köztük volt Kiss Róbert, a Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom vezetője is.

A jobbikos képviselők elállták a rohamrendőrök útját, amiért szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellenük.

Sneider Tamás elmondta: a lakáshitel időközben 22 millió forintra rúgott.

A rendőrök indokolatlanul nagy erővel vonultak ki, és kiszorították a tiltakozókat. Kb. 40 főnek sikerült a kerítésen belül maradni.

Elkezdték egy hivatásos feszítővel fölfeszíteni a kaput, ám a helybéliek és demonstrálók egy vizes slaggal nehezítették meg munkáját, mire a droidok rohampajzzsal védelmezték a lakatost.

Mikor már az összes szerszáma vízben úszott, elindult valami ütősebb dologért. Egy hazafi gyorsan előkerített egy hegesztő berendezést, és nekilátott összehegeszteni a kaput.

Időközben óriási riadalom és sikoltozás lett úrrá a házbélieken, az egyik kislány azt kiáltozta, meghalt a nagymama. Kis híján lincshangulat alakult ki. Jó negyed óra után megérkezett a mentő, egyelőre nem lehet tudni, mi történt a nagyamamával, valószínűleg sokkot kapott. Reménykedünk, hogy nincs komolyabb baja.

Szilágyi György országgyűlési képviselő beszélt az új tulajdonossal, akit nagyképű svindlernek írt le, minden érvet bevetett, hogy megmentse a családot, ám az lekezelő stílusban közölte: esze ágában sincs elállni a kilakoltatástól.

Jelenleg ostromhoz hasonlít a helyzet: kerítésen belül a védelmezők, kívül pedig a rohamrendőrök hada néz farkasszemet egymással. Hazafiak egy csoportja a kapu előtt ülve akadályozzák meg a rendőrök behatolását.

12.33: A rendőrök egy lakatossal betörték a lehegesztett zárat, és behatoltak a területre. A Magyarok Szövetsége jelen lévő tagjai vezetőjük utasítására a rendőrök érkezésekor a kerítésen átmászva hagyták el a helyszínt.

A droidok körbejárják a házat és egyenként videóznak és igazoltatnak mindenkit, majd felszólítják az ottmaradt 20-30 hazafit, hogy hagyják el a területet.

12.55: A rendőrség mindenkit kihajtott az udvarról, a tulajdonos kérésére Baráth Zsolt és Kiss Róbert bent maradhattak, hogy segítsenek a családnak. Bent van az új tulajdonos is, akinek jóindulatából októberig maradhattak volna, ám ő hajthatatlan.

Jegyezzük meg jól ezt a nevet: Szamosi és Társa Végrehajtó Iroda. Ők végzik ugyanis a kilakoltatást, ami ezeken a percekben kezdetét vette. A végrehajtó közölte: a társaság 30 napig őrzi meg a család holmijait, azután megsemmisítik őket.

13.11. Megérkeztek a Jobbik képviselői, a rendőrök közben gúnyosan nevetgélnek a családon, a képviselőkön és a demonstrálókon is. Többen sérelmezték, hogy a képviselők fizikai jelenlétükkel akadályozták őket a munkában.

Sudár Zoltán jelenleg tárgyal a családdal. Ő egyébként azt sérelmezi, hogy "mindenféle honlapon" fönt van a neve, maffiózónak beállítva.

Egy informátorunk a helyszínen elmondta: a polgármesteri hivatalban érdekes módon eltűntek az ügy iratai, és csak a napokban kerültek elő.

13.27. A rendőrség műveleti területté nyilvánította a helyszínt, az eddig saját jogkörben intézkedő rendőrparancsnok most mossa kezeit.

dr. Gyüre Csaba, a Jobbik képviselője, az Országgyűlés Alkotmányügyi, Igazságügyi és Ügyrendi Bizottságának alelnöke hosszas vitatkozás után, mint ügyvéd, sikeresen bejutott az épületbe.

13.40. Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója közölte tudósítónkkal: most kapták a szomorú hírt a Szent Imre kórházból: a 78 éves nagymama agyvérzést kapott, a kórház Sürgősségi Osztályán ápolják.

A rendőrök az utca mindkét oldalát lezárták, a környező utcák is tele vannak rendőrrel, az autókat sem nagyon engedik tovább.

13.53. dr. Staudt Gábor képviselő, a Jobbik Jogi Kabinetének elnöke elmondta: hazánkban több tízezren szenvednek ilyen adósságcsapdában, melynek alapja az az opciós szerződés, melyet a hitelfelvevő a hitelfelvételkor - sokszor tudat nélkül - aláír, mely szerint ha egy ideig nem tudja törleszteni a részleteket, akkor a hitelező bank automatikusan új tulajdonos tulajdonába sorolja az ingatlant, mindenféle bírósági végzés, végrehajtási eljárás nélkül.

14.00: A rendőrök rádión kértek erősítést az alábbi szavakkal: "gyertek, mert ezek a buzik megint hangoskodtak."

Most kaptuk a hírt, hogy a Budafoki rendőrkapitány, Strauss Zsolt is a helyszínre érkezett, ám semmilyen tájékoztatást nem tudott, vagy inkább nem akart nyújtani. Miután úgy érezte, hogy törékeny önérzete megsérült, elviharzott a helyszínről oly módon, hogy nyilvánvalóan provokatív céllal mellkason lökte az egyik tüntetőt.

14:21: A barikad.hu megtudta, hogy ebben az ügyben már indult büntetőeljárás okirat-hamisítás miatt sőt polgári peres eljásár is, ezért a végrehajtást fel kellett volna függeszteni.Az egész kilakoltatást nem lehetett volna végrehajtani!

14:25: A rendőrök próbálják menteni a menthetőt, ásványvizet osztanak a tüntetőknek.

14:43: Dr. Gyüre Csaba, a Jobbik országgyűlési képviselője elmondta, hogy jelen pillanatban a családnak és az négy gyermeknek ki kellene költözniük otthonukból és a végrehajtó nem akarja megengedi még azt sem, hogy az éjszakát még házukban töltsék. Gyüre kijelentette: kérésük az, hogy a család még 30 napig maradhasson az otthonában, amíg nem tudják megoldani a lakhatásukat.

Ehhez semmiképpen nem járul hozz á a végrehajtó és a végrehajtást elrendelő, habár a végrehajtás törvényességével kapcsolatban is merültek fel kétségek– tette hozzá felháborodottan a jobbikos képviselő.

Budai központi kerületi bíróság perfeljegyzést rendelt el. Így az ő kezükben van négy gyermek, egy család és egy életveszélyben lévő nagymama sorsa. Gyüre Csaba telefonon érte el a bíróságot és felszólította őket, hogy még a mai napon vizsgálják meg a lehetőségét annak, hogy felfüggesszék a végrehajtást, hiszen a család csak így maradhat otthonában. Ellenkező esetben teherautóval kipakolhatják az ingóságokat és rendőrök kivezethetik a családot házukból.

A végrehajtást elszenvedő édesanya a barikád helyszíni tudósítójának elmondta, hogy a bírósági titkár minden halasztási kérvényüket félresöpörte.

14:46: A barikád.hu tudósítója bejutott a bajbajutott magyar család házába, itt sikerült elkapni Kiss Róbertet, a hazafiak vezetőjét. A Magyar Nemzeti Gárda vezetője elmesélte, hogy egy kis politikai vitát folytatott a készenléti rendőrök fejesével, aki azt nehezményezte, hogy a jobbikos képviselők miatt nem tudták végrehajtani a kilakoltatást. Kiss a rendőröknek kijelentette, hogy addig itt nem lesz rendszerváltás, amíg a hatalomnak olyan kiszolgálói vannak, mint azok a rendőrök, akik az ilyen kilakoltatásokat képesek végigcsinálni tönkretéve emberek életét, gyermekek jövőjét.

14:40: Újabb nyomozók érkeztek a helyszínre, hogy miért, azt egyenlőre nem lehet tudni. Lehet, hogy csak katasztrófaturisták?

15:04: Leváltották a rendőröket, az új váltás már megérkezett a helyszínre. Jelen pillanatban mindenki feszülten várja a bíróság döntését.

15:32: Gyüre Csaba telefonon érte utol a Budai Központi Kerületi Bíróságot, aminek elnöki titkársága arról tájékoztatta, hogy a bíróság a mai napon nem hoz döntést, írásban kell beadni a halasztási kérelmet.

Így sajnos egyértelművé vált, hogy kilakoltatják a családot, a jelenlévő végrehajtó és a végrehajtást kérő lelketlen, embertelen akárki nem ad lehetőséget arra, hogy az négy gyermekes család továbbra is otthonában maradjon. A végrehajtást kérő nagy kegyesen megengedte, hogy a család ingóságai 30 napig maradjanak a házban. Az ő hibájából, az ő embertelenségéből és pénzhajhászásából kifolyólag a 78 éves nagymamát többször kellett újjáéleszteni, jelenleg az intenzív osztályon kezelik. Van lelkiismerete egy ilyen embernek?

A zárakat már elkezdték leszerelni. A rendőrség addig marad, amíg a család el nem hagyja az otthonát, ám nekik nincs hova menniük. Ezért kérjük, hogy aki négy gyermeket, két felnőttet és két kutyust be tud fogadni, hívja Szilvási-Kassai Esztert a 70-379-90-66-os telefonszámon. Ingóságuk elszállításához szükség lenne egy tehergépkocsira is. A Jobbik frakciója adományozást hirdetett meg. Anyagi segítségüket a Jobbik Villányi úti irodájában (1113. Budapest, Villányi út 20/A) adhatják le. Segítségüket előre is köszönjük.Egy család életét menthetjük meg!

15:37: Kiss Róbert a barikad.hu-t arról tájékoztatta, hogy a végrehajtó elmondása szerint már csak a biztonságiakat várják. Ahogy ők megérkeznek, azonnal kilakoltatják a családot! Döbbenet!

16:13: A két kutyusnak sikerült gazdát találnunk. Köszönjük! Továbbra is várjuk azok jelentkezését, aki be tudják fogadni a négy gyermeket és szüleiket. Ingóságuk elszállításához szükség lenne egy tehergépkocsira is. A Jobbik frakciója adományozást hirdetett meg. Anyagi segítségüket a Jobbik Villányi úti irodájában (1113. Budapest, Villányi út 20/A) adhatják le. Amennyiben adományaikat utalni szeretnék, azt megtehetik a Jobbik számlaszámán keresztül.

11705008-20485643
A közlemény részbe kérjük a "kilakoltatási adomány" kifejezést írják.

Telefonhívásaikat Szilvási-Kassai Eszter, a 70-379-90-66-os telefonszámon vá

Barikad.hu nyomán