2010. július 27., kedd

Közlemény!! Tisztességes eljárás....- Itt ?????

Tisztelt Otthonvédők, Média!


A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége közleményben tudatja, hogy a mai napon 2010. július 27. a déli órákban 8300 Tapolca Török J. u. 12. számú családi házból, KOVÁCS MIHÁLY JÓZSEF KORRUPT önálló bírósági végrehajtó RENDŐRI segítséggel kilakoltatta jogszerűen birtokolt otthonából, Lendvai Tamást családjával együtt.


A kilakoltatást egy korrupt ügyvéd Dr. Fiscer Sándor (8360 Keszthely , Meggyfa út 7) személyes kérésének és közben járásának köszönhetően teljesen magán akcióban jogerős bírósági végzés nélkül tették meg. Az ingatlanra az ügyvéd úrnak és feleségének Dr. Fiscerné Horváth Antónia ügyvédnek van vevője, akit előnyös feltételekkel nagyon alacsony áron juttatnak hozzá a 100m2 körüli ingatlanhoz. Véleményünk szerint, a kilakoltatás és az önálló bírósági végrehajtó eljárása magánakció volt, hivatali visszaélést követett el! Melyről telefonon tájékoztattuk, kértük függessz fel az árverést, erre kiröhögött és azt mondta, hogy őt semmilyen törvény nem érdekli, akkor is utcára teszi a családot! Mi pedig mehetünk ahova akarunk.


Az Országgyűlés 2010. július 22. napon, elfogadta a bírósági végrehajtásról szóló törvény kormány által kezdeményezett módosítását.


A parlament egyhangúlag, 351 igen szavazattal fogadta el a bírósági végrehajtásról szóló törvény módosítását; a jogszabályhoz benyújtott, elfogadott egyik módosító javaslat az eredeti előterjesztéshez képest - amely március 31-ig írt volna elő - is tovább növelte a moratórium idejét.

A törvény a kihirdetését követő napon lép életbe és kimondja: a már a kilakoltatást elrendelő bírósági végzés kézhezvételét követő naptól - legkorábban így a törvény hatálybalépését követő naptól - el kellene halasztani a lakáskiürítést a következő év április 15-ig.


Vagyis a törvény alapján már hatályban volt a moratórium, és a bírósági végrehajtásról szóló törvénymódosítás. Ezért a végrehajtó és a neki asszisztáló összes rendőr, Marton Zsolt Főhadnagy vezetésével, bűncselekményt követett el, mely ügyben megtesszük a büntető feljelentést.

Budapest, 2010. július 27.



Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetség
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége
www.feherkemeny.com