2010. október 13., szerda

A VÖRÖS ISZAP .....

Sajnos a vörös iszap mindent beborít.
Beborított régen is, na meg a napjainkban is mindenre jellemző barbár rombolással. Sajnos tarol, és emberi életeket követel. Így kell élnünk már évtizedek óta, megfosztottan mindenünktől, a vagyonuktól, a jogainktól, az egészségünktől.
Ingatlan és lakásmaffiás ügyek, hitelesek ügyei, a családok kifosztására irányuló mindent elsöprő, törvénytelenségeket megtestesítő hivatali eljárások tömkelege, az, ami vörös iszapként évtizedek óta csordogál és végül beborította az országot. Letarolt mindent. .
A felelősségre vonás elmaradása,, annak megtagadása, elévültetése, kivétel nélkül minden esetre jellemző.
Számtalan sok jogilag mindenétől megfosztott család, a zsebekben landoló, megvásárolt törvényesített törvénytelenségek. Sec – perc alatt elvett és ellehetetlenített életek, az élhetetlenné tett jövő, növekedő halálesetek számával, tragédiákkal.
Ki hinné a mai világban, hogy az eljárások levezénylésében felelősséggel, a hatalommal felruházva családokat foszthatnak meg mindenétől, foszthatnak meg a jogaiktól, az életvitelüket az életfeltételeiket vehetik el? És mindezt tehetik azzal a halandzsával, hogy rosszul értelmeztek valamit, nem jól gondolták, és akkor az nem büntethető. .
Következésképpen tényszerűen bújhatnak ki minden felelősség alól, a XXI században, és tehetik évtizedek óta.
Sajnos a vörös iszap áldozatai elvesztettek mindent. Mindenük oda lett. A borzalmas napokat elfeledni sajnos nem lehet. Ezt már sokan megtapasztalták. Elfeledhetetlen. Nem lehet még akkor sem feledni, ha nem történik meg a sorozatos tragédia. Sajnos itt kilencen vesztették el az életüket.
Mi a számtalan sok jogilag mindenétől megfosztott család, a zsebekben landoló, megvásárolt törvényesített törvénytelenségek, a sec – perc alatt elvett és ellehetetlenített életek, az élhetetlenné tett jövő okán csak a külföldben bízhatunk. Másban már nem, vagy várhatjuk a halotti anyakönyvi kivonatot, az időpont megjelöléssel annak az okán, hogy a bírói és egyéb hivatalnok nem vonható felelősségre a közzétett embertelen, közönyös, fals, családellenes nyilatkozatok szerint.


Ez a jövő?












.