2011. március 20., vasárnap

Lázár János véleménye a szegényekről



Lázár János nem tudja mit is beszél. Hol is él? A holdon? Vagy éppen máshol? Más is dolgozott keményen, aztán volt is. Másnak is. Ebben az országban sokaknak VOLT !!!! Nem is kevés! De: Tettek a mocskos politika által megbízott, a bársonyszéket elfoglalók arról, hogy ne legyen. A hatalom kiszolgálói, a zsebtömők. akik rákattantak mások vagyonára. A hatalommal lehetett aratni másoknak a kárára. A bársonyszéki bűvölet hatékonnyá tette a tevékenységüket. Volt mit lenyúlni, elvetetni, volt mit osztogatni. Volt kiket kifosztani. Amit ebben az országban immár..., amit szinte kivétel nélkül az egész lakosság "élvez". Amire Lázár mondhatja, hogy a SENKIK. Csak, mert a hatalom gyakorlói a végrehajtói kifosztottak, kifoszthattak.

Szégyen és gyalázat, hogy egyáltalán ezt megengedhette magának.

Amit mástól elvetettek, azt vissza kellene adni, "" LOPOTT HOLMI VISSZA JÁR "" , aztán utána pofázhatna arról, kiket is tart és nevez senkiknek ebben az országban. Több milliós fizetés mellett könnyű mások felett jogtalanul az az amúgy is kifosztott lakosságot SENKIKNEK titulálni, az "észt" osztani.

Figyelemmel a http://tkatalin.uw.hu honlapomon nyilvánosságra hozott károsultakra, meg azokra, akik ezen a honlapon is ügyeikkel nyilvánosságot kaptak, na meg a több millió CSALÁDRA tekintettel, akik a közhatalom gyakorlói és végrehajtói által nincstelenné váltak ebben az országban, jogfosztottság örömeit élvezhetik, a "SENKIK" Lázár szerint, - mélységesen felháborító amit meg mert engedni magának.

Nincsenek megjegyzések: