2011. május 22., vasárnap

Demonstráció időpontja 18-tól 20-ig

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, a Jobbik csatlakozásával demonstrációra hívja az ország lakósságát



2011. Május 26. napon


Helyszín Budapest VII. kerület Blaha Lujza tér.

A demonstráció időpontja 18-tól 20-ig



Tiltakozás a Magyarországon történő JOGTALAN, kilakoltatások ellen.



A „fehér galléros” bűnözést, az ügyintézők, bírósági titkárok összejátszását a bírósági végrehajtókkal és a bankokkal fel kell számolni.

Felhívjuk a Kormány figyelmét, hogy az általuk tervezett, látszat intézkedések csak újabb problémákat zúdítanak a nyakukba a moratórium lejárta után.


Budapest, 2011. május 18.

Dabasi Tamás elnök


www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821


Kérünk mindenkit, hogy nyomtassa ki és plakátként használva terjessze a környezetébe lévő lakhelyén. (buszmegállókba, hirdető táblákon helyezze el és küldje el a saját ismeretségi körébe.

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy amennyiben nem jelenik meg a demonstráción és nem képviseli magát, családját, úgy a Fehér Kéményseprők által létrehozott, „Robin Hood akciócsoportja” sem ér rá pont azon a napon megvédeni kilakoltatástól. Most mindenki meg mutathatja, hogy marad, "monitor harcos" vagy valóban tesz a családja, jogosan birtokolt tulajdona megvédése érdekében! RAJTA ÁLL a JÖVŐJE!

Nincsenek megjegyzések: