2011. június 25., szombat

Figyelembe vettük az Európai Uniós elnökséggel járó elfoglaltságát is.

Ennek ellenére a mai napig MÉG VÁLASZRA sem méltatott a Miniszterelnöki Hivatal!
Ezek szerint van alapja a levelünknek és van takargatni valója a Miniszterelnöki Hivatalnak a Miniszterelnök elől?

HOL élünk, milyen demokráciában, vagy már királyság van Magyarországon?

Minek ide a kormány, ha a végrehajtó a király?A levél:


MINISZTERELNÖKI HIVATAL

Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr
BUDAPEST
Kossuth Lajos tér 1-5.
1055


Tisztelt Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!Miniszterelnök Úr, a „Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nevében, Dabasi Tamás elnök, azzal a Tiszteletteljes kéréssel fordulok Önhöz, hogy egy órás személyes találkozást biztosítani szíveskedjen háromfős delegációnk részére.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az Európai Uniós Elnökség munkája minden percét leköti.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a közvetlen környezetében lévő munkatársai megszűrik az információt és nem jut el minden esetben a fontos ügyek részletei Önhöz.

Tudomásunk van arról, hogy a program ígérete alapján egyetlen egy ember sem kerülhet az utcára, valamint a gazdaságot lassan, de helyre állítja. Sajnos tudomására kell hoznunk, hogy teljesen elferdített és nem a valóságnak megfelelő információt jutatják el a Tisztelt Miniszterelnök Úrhoz. Hogy mi okból teszik, nem a mi tisztünk vizsgálni. Egyértelműen igazolni tudjuk annak ellenkezőjét, amit Dr. Szöllősi László helyettes államtitkár parlamenti beszámolójában is elmondott és képvisel a nem létező „deviza hitel” ügyben.

Teljes mértékben meg vagyunk győződve és a személyes találkozást is azért kérjük, hogy az egész társadalmat és az országot érintő valós problémát Ön elé tárjuk.

Kérjük, személyesen hallgassa meg azt az egy országosan a legnagyobb ismerettel rendelkező társadalmi szervezetek összefogását, akik első kézből tudják az emberi életeket is követelő visszaéléseket az Ön tudomására hozni.

Segítségére szeretnénk lenni a gyors és szakszerű egész országot érintő társadalmi probléma megoldásban. Véleményünk szerint, ha nem a valóságnak megfelelő információk alapján hoznak döntést a „hitelesek” ügyében, az a Kormány megbukásához vezető út. Mi ezt nem szeretnénk, így kérjük együttműködő személyes találkozás biztosítását.

Budapest, 2011. április 26.Köszönettel Dabasi Tamás elnök

1 megjegyzés:

tkatalin írta...

Egy Anonim hozzászóló, aki remekül megfogalmazta. Csak egy a kérdés!

Anonim hozzászóló: Echotv, Kibeszélő músor:
""Szomorú, hogy ezt kell mondjam, de ez az ország egy nagy nulla. Itt nem lehet dolgozni, gyereket nevelni, békés családi életet élni. Az irigység, kicsinyesség, butaság, ostobaság és gazemberség országa ez. És még mielőtt valaki nekem esne, gondolkodjon el egy picit. Itt mindenki dumál de senki nem csinál semmit. Itt az a menő, ami végtelenül aljas és fertő. Aki semmit de semmit nem csinál, az lehet celeb. Aki buta, ostoba és főleg gonosz, az lehet példakép. Aki bármilyen értéket képvisel azt megvetik, leköpik, kigúnyolják. Ahova anyák ezrei nem szivesen szülnek gyereket. Ahol apák ezrei nem dolgozhatnak. Ahol nyakig járnak az emberek az erkölcsi fertőben. Ahol a nagyszülők nem számítanak. Ahol a 15 éved lecsicskázza az idős embereket. Ahol gond nélkül kiépítettek egy testet, lelket, szellemet pusztító oktatási rendszert. Ahol gond nélkül leépítették az egészségügyet és emberek halnak meg emiatt. Ahol nincs nemzeti védelmi rendszer, de az idegeneknk van önvédelmi hadserege. Ahol a pártok csak úgy élhetnek meg, ha szörnyű hazugságokkal szédítik és teszik tönkre a magyart. Ahova ha lehetne választani, akkor BIZTOSAN nem születnék mégegyszer! Ahol gond nélkül diktálhat a zsldó. Ez a hely egy utolsó porfészek... és mégis a hazám... "Talpra Magyar!" ""
Akkor mire is lehet számítani itt eben az országban?