2011. június 11., szombat

Változás a Demonstráció menetében!

Változás a Demonstráció menetében!„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége meghirdette 2011. június 7. naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációját!

A demonstrációt 24 órában a Hősök Terén, terveztük, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, több millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik.

Addig folytatjuk a demonstrációt a madridi példa alapján, amíg a bankok az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számoltatják el a bankokat. Tiltakozunk a Magyarországon történő JOGTALAN, kilakoltatások ellen.

Sajnálatos módon a Rendőrség NEM engedélyezi a 24 órás jelenlétet a Hősök Terén sátor felállítással. Ha továbbra is így kívánjuk bejelenteni a demonstrációt, akkor tiltó határozattal elutasítják kérelmünket.

Ezért a meghirdetett időpontot kénytelenek vagyunk megváltoztatni és a 24 órás jelenlétet, napközben 10 órától 20 óráig módosítani, úgy, hogy a helyszínre vitt eszközöket (hangosítás, dobogó, asztal, napvédő sátor) minden este össze kell szedni és tisztán kell a területet hagyni.

Amennyiben a Budapest Fővárosi Önkormányzat a június 15. -i közgyűlésén elfogadja a közterület foglalási kérelmünket, úgy a sátor felállítása is megtörténik.

A módosított időponton kívül a további meghirdetett demonstráció változatlanul kerül lebonyolításra.

Budapest, 2011. június. 7.

Dabasi Tamás elnök

06-20-399-5821

Nincsenek megjegyzések: