2011. augusztus 1., hétfő

A halál árnyékában. Az embertelen hatalom, meg a slepp !! Tuti a növekedő eredmény.

Erkélyére akasztotta fel magát



A "Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezete mélységesen elítéli a bankok pénzéhes mohóságát.

Elítéljük a számító spekuláció gátlástalansága miatt kialakult válság, és az ebből következő megszorítások oda juttassanak embereket, családokat, ahonnan már nincs tovább és a családját majd a saját életét oltja ki! Minden emberi élet ellenes cselekedetért a bankokat tesszük felelőssé.

Felelősnek tartjuk a Kormány minden tagját, mert a bankok mellé állva, jogi védelmet biztosítva számukra, asszisztál az egész ország elnyomásában és öngyilkosságokban.

Felelőssé tesszük a nyomozó hatóságokat, hogy nem lépnek fel a "nepper" ingatlan maffiózó cégekkel, követeléskezelő csaló cégekkel szemben. Hagyják és asszisztálnak abban, hogy elvegyék a korrupt csalók az ingatlanokat és gépjárműveket.

Felháborító, hogy Magyarországon nagyobb hatáskört adtak az önálló bírósági végrehajtónak, mint amivel a Köztársasági Elnök, vagy a Belügyminiszter rendelkezik. Bármit megtehetnek, bárkit öngyilkosságba kergethetnek. Zaklathatnak büntetlenül. Nincs ügyészség, nincs bíróság, aki elítélje őket, inkább anyatigrisként védik őket.

NEM SZÁMÍT AZ SEM, HA VÉGSŐ ELKESEREDÉSÉBEN

Erkélyére akasztotta fel magát

Szomszédai fedezték fel pénteken hajnalban azt a 60 éves férfit, aki Tanácsköztársaság téri első emeleti bérlakásának erkélyére akasztotta fel magát Dombóváron. Az öngyilkosság okáról egyelőre csak találgatások láttak napvilágot: valószínűleg a közüzemi tartozások miatt rá váró kilakoltatás miatt választotta ezt a módját a nyomasztó gondoktól való megszabadulásnak.

A kilakoltatás elleni tiltakozás többféle, tragikus módjáról hallhattunk már az elmúlt hetekben, hónapokban. Volt, aki felgyújtotta, volt, aki fel is robbantotta lakását, házát. A híradások nem szólnak azokról a szerencsétlenekről, akik csendben, a világ elől elbújva, úgy szabadulnak anyagi gondjaiktól és egyúttal életüktől, hogy arról alig néhány ember szerez tudomást. Vajon a szaporodó számlák, felszólítások majd az ezeket követő végzések és következményeik elől a halálba menekülő emberek közül néhányan miért döntenek úgy, hogy vállalják: a "szabadulás" módja miatt haláluk után kérdezősködni és találgatni fognak róluk szomszédok, ismerősök és ismeretlenek, vagy a médián keresztül akár az egész ország? Talán nem túlzás azt állítani, üzenet ez: keserű és vádoló üzenet annak a társadalomnak, amely hagyta, és hagyja, hogy a bankok mohósága, a számító spekuláció gátlástalansága miatt kialakult válság, és az ebből következő megszorítások oda juttassanak embereket, családokat, ahonnan már nincs tovább. Illetve, még egy lépés - az utolsó...

http://www.dombovari-hirhatar.hu/hirek/erkelyere-akasztotta-fel-magat




Nincsenek megjegyzések: