2011. március 7., hétfő

FELHÍVÁS !!!

FELHÍVÁS!


„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége közleményben hozza nyilvánosságra, hogy a folyamatos felhívásaink, hivatalos leveleink, feljelentésink ellenére a kormány és magyar nyomozó hatóságok (rendőrség, ügyészség) többszöri bejelentéseink ellenére sem számolták fel hazánkban a „fehérgalléros bűnözést”. Sajnos a bíróságok is teljes mértékben asszisztálnak a pénzügyi szolgáltatók, követeléskezelők, csaló faktor, credit, Kft, és Zrt, elnevezésű bűnöző cégeknek. Jól látható azt is, hogy a valutaárfolyam változására való hivatkozással kifosztják a bankok a magyar népet, holott nem kapott senki valutát, forintban lettek folyósítva a felvett hitelek. Véleményünk szerint ez törvénytelenség, melyhez asszisztál a kormány, a bíróság, ügyészség, rendőrség a végrehajtók, korrupt közjegyzők.

„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, tarthatatlannak tartja, hogy „maffiás” módszerekkel működő faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező, kilakoltató cégeknél azonnali hatállyal, kérésünknek megfelelően és a feltárt bűncselekmények végett NEM kezdeményezték tevékenységük, működésük felfüggesztését, és vezetőik ellen NEM rendeltek el teljes vagyonosodási vizsgálatot NEM KÖTELEZTÉK őket az OFF-SHORE cégeken keresztül kivitt vagyon után adó és illeték megfizetésre.

Mivel a magyar állam és a magyar nyomozó hatóságok nem képesek kezelni a „fehérgalléros bűnözést”, mi segítünk és létrehozzuk a „Robin Hood Akciócsoportot” a törvény adta keretek között.

A Robin Hood Akciócsoport feladata és célja , hogy a magyar lakosság mintegy felét érintő hitel–visszafizetési gondok miatt, az őket zaklató és velük szemben jogtalanul eljáró követeléskezelők, faktor, credit, elnevezésű cégek, végrehajtók és kilakoltatók ellen fellépjenek.

Az akciócsoport szeretné kiemelni, hogy a törvények maradéktalan betartásával mindent elkövetünk – ha máshogy nem, fizikai jelenlétükkel –, hogy megvédjük a rászorulókat és visszaszerezzük a bűnözőktől a már elvett ingatlanokat. S a csoport nevének választása azért esett Robin Hoodra, mert a legenda szerint a kizsákmányolók vagyonát az éhezőknek, szegényeknek adta, mi is ezt tesszük.


Az érintetteknek pedig az akciócsoport létrehozásával azt üzenjük:


Betelt a pohár, álljanak le az eddig törvényileg nem megfelelően szabályozott és emiatt a pénzügyi felügyelet által ellenőrzésük alá nem vont tevékenységükkel, az összes faktor, követeléskezelő, behajtó bűnöző cégek, végrehajtók, közjegyzők, mert mindenkit egyesével megkeres a Robin Hood Akciócsoport a fenyegetett adósok nevében eljárva és minden egyes csalással elvett ingatlant vissza ad a jogos tulajdonosának.

Bankok! Ébresztő! Az összes követelés eladást, engedményezést függesszenek fel! A már eladott engedményezést, követelést visszamenőlegesen is vegyenek vissza, mert ha nem, mi tesszük meg! Ez a kizsákmányolás nem sokáig tartható fent. Ha egyszer szakad a cérna, - ami már a hajszálnál is vékonyabb- a nép számon fogja kérni az igazát!

Budapest, 2011. március 7.

Dabasi Tamás Elnök

www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821

Az akciócsoport várja, az ország egész területén élő, segítőket. Gondolunk a személyes részvételre, az anyagi (telefon, üzemanyag posta, nyomtató patron és papír) támogatásra, valamint a szegénység végett számítógéppel, internettel nem rendelkezők részére történő terjesztéssel. A kiadványt minden egyes község hirdető táblájára el kell juttatni, ki kell függeszteni, hogy azok a bajbajutottak is értesüljenek róla, akik nem használják az internetet. Jelentkezni a megadott email címen lehet.