2011. június 11., szombat

Változás a Demonstráció menetében!

Változás a Demonstráció menetében!



„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége meghirdette 2011. június 7. naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációját!

A demonstrációt 24 órában a Hősök Terén, terveztük, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, több millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik.

Addig folytatjuk a demonstrációt a madridi példa alapján, amíg a bankok az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számoltatják el a bankokat. Tiltakozunk a Magyarországon történő JOGTALAN, kilakoltatások ellen.

Sajnálatos módon a Rendőrség NEM engedélyezi a 24 órás jelenlétet a Hősök Terén sátor felállítással. Ha továbbra is így kívánjuk bejelenteni a demonstrációt, akkor tiltó határozattal elutasítják kérelmünket.

Ezért a meghirdetett időpontot kénytelenek vagyunk megváltoztatni és a 24 órás jelenlétet, napközben 10 órától 20 óráig módosítani, úgy, hogy a helyszínre vitt eszközöket (hangosítás, dobogó, asztal, napvédő sátor) minden este össze kell szedni és tisztán kell a területet hagyni.

Amennyiben a Budapest Fővárosi Önkormányzat a június 15. -i közgyűlésén elfogadja a közterület foglalási kérelmünket, úgy a sátor felállítása is megtörténik.

A módosított időponton kívül a további meghirdetett demonstráció változatlanul kerül lebonyolításra.

Budapest, 2011. június. 7.

Dabasi Tamás elnök

06-20-399-5821

2011. június 5., vasárnap

FELHÍVÁS!!! ELJÖTT AZ IDŐ AZ EGYSÉGES ÖSSZEFOGÁSRA!!!

Javaslom megtekinteni!
http://www.utolag.com/KiutTobbszemkozt0609.htm

FELHÍVÁS!

ELJÖTT AZ IDŐ AZ EGYSÉGES ÖSSZEFOGÁSRA!!!


„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége meghirdeti 2011. június 7. naptól kezdődően egy hónapon keresztül folyamatos demonstrációját! A demonstrációt 24 órában a Hősök Terén, háromnyelvű (magyar, angol, német) feliraton hirdetve, hogy a bankok a magyar családok kifosztói, több millió ember otthonának elárverezését kezdeményezik.

Addig folytatjuk a demonstrációt a madridi példa alapján, amíg a bankok az egyoldalú szerződésmódosítást nem szüntetik meg és az árfolyamváltozás miatti többletként beszedett összeggel nem számoltatják el a bankokat. Tiltakozunk a Magyarországon történő JOGTALAN, kilakoltatások ellen.

Együttműködésben, összefogással állunk a Rendvédelmi szakszervezetek mellé!


Magyar Kormány által kezdeményezett „deviza hiteleseket” megsegítő előzetes civil szakmai egyeztetések során írásban is benyújtott megoldási javaslataink figyelmen kívül hagyásával, a Kormány az egész társadalmat érintő törvényi megoldásaikban a bankok mellé állt.

„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, az öt pontos javaslatból egyetlen egyet sem tud elfogadni, azok mind a bankok védelmében került kialakításra, ami az adósok további elszegényedését eredményezi. A probléma elodázását vonja maga után, több millió adós, embertelen módszerekkel történt kilakoltatásával.

Véleményünk szerint NE a Magyar Állam vállaljon további anyagi terheket a deviza hitelesek megsegítésére, hanem a pénzügyi válság ideje alatt is tisztességtelenül extraprofitot szerzett, nyereségesen működő bankok adják vissza az összes ügyfélnek, a hazugságokkal, megszerzett, az aláírás napján szerződésben foglalt, THM feletti bevételeiket.
Teljes mértékben kimondható a bankok megtévesztő magatartása, valamint büntetőjogi felelősségük a „deviza alapú” kölcsönszerződések esetén.
A megkötött deviza alapú kölcsönszerződések tisztességtelenek, egyoldalúak, érvénytelenek, (semmisek). Kimondható, hogy a bankvezetők követtek el visszaélést, csalást a hitelezői magatartásukkal megtévesztették a hitelfelvevőket, mely nem csak polgári jogi következményekkel járnak, ha nem büntető jogi következményekkel is.
Melyhez az öt pont elfogadásával asszisztál a Kormány is.



Budapest, 2011. május 30.


Dabasi Tamás elnök

www.feherkemeny.com Email cím: info@feherkemeny.com; Telefon: 06-20/ 399-5821