2012. december 9., vasárnap

Fekete autók éjszakája


Fekete autók éjszakája

Amiről sokan azt hitték hogy elmúlt, elmúlt végérvényesen, itt tombol közöttünk.
Fel kell mindenkinek készülnie arra, – ha egyáltalán erre fel lehet, – hogy a hatalom bármikor érte jöhet éjnek évadján és elragadja a családjától. Két napja Posta Imrét, három gyerekes családapát éjfélkor vitték el otthonából kihallgatásra. Lefoglalták a számítógépét is. Aki nem tudja kiről van szó, az keressen rá a google-ban. Tény és való, hogy Posta nem „Tisztelt Bíróság”-ozik, de mindenki a saját maga által vélt harcmodort használja. De elhurcolásának körülményei mindent elárul. A hatalom nincs tekintettel sem családra sem gyermekekre, ha a megfélemlítés szerinte célravezető. Hát ezzel ismét mellé trafált, mint annyiszor a történelemben.
Talán ugyanazon a napon egy másik letartóztatás is történt, Borbély József személyében. Meg kell hagyni, hogy ezek az emberek nem mindennapi figurák, de rendkívüli időkben rendkívüli módszerekhez kell folyamodni. Egy biztos, Borbély úr azzal, hogy Kormányzónak kiáltotta ki magát, semmilyen veszélyt nem jelentett a hatalomra, annál inkább azok a korrupciós ügyek felderítése, amelyeket közel két évtized nyomozó munkájával göngyölítettek fel Minda Zoltánnal karöltve. Teszem hozzá mindannyiukat elmeszakértői vizsgálat alá vetették.
Az időjósok szerint én következek. Sebaj! Le kell futni a tiszteletköröket mindenkinek. Ez csak a vajúdás időszaka, a szülés csak ezután jön. Akinek van füle, az hallja meg az idők szavát és készüljön testben és lélekben, mert az új rendszer megszületése fájdalommal jár, mint minden születés.
Kelt: Gyulán, 2012. 12. 09-én

Nincsenek megjegyzések: