2015. szeptember 8., kedd

" FIGYELEM! EGYRE JOBBAN GERJED A HÁBORÚ,......."

FIGYELEM! EGYRE JOBBAN GERJED A HÁBORÚ, MELYET AZ USA, IZRAEL ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ, NATO FOLYTAT EURÓPA NÉPEI ELLEN, DE KÖZVETVE AZ OROSZ ELLEN IS, MIVEL Ő ELLENE EZÁLTAL ELŐKÉSZÍTÉS FOLYIK!
AZ ISZLÁM FELHASZNÁLANDÓ ESZKÖZ EURÓPA ÚRNÉPEINEK MEGSZÁLLÁSA, SZÉTZÜLLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN. AFRIKÁBÓL ELTÁVOLÍTJÁK ÉS EURÓPAI DARÁLÓBA KÜLDIK ŐKET ÉS EZÁLTAL TÖBB LEGYET ÜTNEK EGY CSAPÁSRA. EZ NEM MÁS, MINT AZ ASSZÍR- LATIN- "ZS..." BŰNSZÖVETKEZET VILÁGHATALMI TÉNYKEDÉSE, MELY ÁLTAL MINDENKÉPPEN SÚLYOS HÁTRÁNY ÉRI AZ EDDIG ELŐNYÖKET ÉLVEZŐ EURÓPAI PROZELITA ZS... LAKOSSÁGOT IS. HA KELL, BE IS ÁLDOZZÁK ŐKET!
MA MÉG FEGYVERTELEN ISZLAMISTA ELŐÖRSÖKET KÜLDENEK BE, NÉHÁNY HÓNAP MÚLVA FEGYVERESEN FOGJÁK ÁTLÉPNI HATÁRAINKAT ÉS AKTIVIZÁLJÁK A MÁR BEKÜLDÖTT, 80%- BAN KATONAKORÚ HARCOSOKAT.
AZONNALI SOROZÁSRA, KIKÉPZÉSRE ÉS A HATÁRAINK LEZÁRÁSÁRA VAN SZÜKSÉG! HA EZT A KORMÁNY NEM LÉPI MEG HETEKEN BELÜL, HELYI NÉPFELKELŐ NEMZETŐRSÉGEKET KELL SZERVEZNÜNK, HOGY MEGVÉDJÜK A HAZÁT!
AZONNAL KI KELL LÉPNI AZ EU- BÓL ÉS A NATO- BÓL!
A NATO, AZ EU NEM ÉRTÜNK, HANEM ELLENÜNK VAN!
EURÓPA KORMÁNYAIT KEVÉS KIVÉTELLEL AZ ASSZÍR- LATIN- "ZS..." PARAZITA BŰNSZÖVETKEZET LAKÁJAI ALKOTJÁK, MERKELLEL AZ ÉLEN!
EDDIG A MI HELYTARTÓ KORMÁNYUNK IS A BANDÁHOZ TARTOZOTT ÉS SZÖVETSÉGES VELÜK. A HETEKBEN, HÓNAPOKBAN MEG FOG MUTATKOZNI, HOGY VÉGLEG ÉSZHEZ TÉRTEK E ORBÁNÉK ÉS SZÖVETSÉGET KÖTNEK - E A GONDOLKODÓ MAGYAROKKAL IS, VAGY FOLYTATJÁK A KÉTKULACSOS ZS... POLITIKÁT.
Terjeszd az írásom a melléklettel együtt, mert engem totálisan akadályoznak, napok óta nem tudom a listámra elküldeni!
2015.09.08. Sopron. Kőműves Géza, Mobil: 703126794. apor45@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: