2008. június 5., csütörtök

Törvényes ítélkezés?..... Soha, de soha nem lesz!!!

Na.... Tegnap megint volt tárgyalásom. 13 órakor kezdődött meg. A terembe 13 óra 3 perckor értünk be az ügyvédemmel Pestről, Egerbe. Nos ez a pár perc kését, a kapun való bejutást, az őrök ""szenvedélyes"" kutatása vette el. Mire felértünk, addigra a bíró már meg is szüntette a pert, és ítéletet hirdetett, rá egy órára körülbelül. A blabla szövegére már nem voltam kíváncsi. A teremből én kijöttem, mert nem voltam hajlandó az aberrált magyarázatát végig hallgatni. Meg is mondtam neki, hogy ehhez én hozzászoktam Magyarországon, ezt az országot nem nekem találták ki.
- Jogaim itt nem lehetnek, csak kötelezettségeim. Azt meg, én fogom akár a halálom árán is lesöpörni. -

Tehát eddig, ami tisztességes bírói ügykezelést, per vitelt kaptam egy ingatlanos ügyben az Hatvan volt, a 11 év alatt. Ezt egy nagyon lelkiismeretes BÍRÓTÓL tapasztalhattam meg, - de illetékességből átkerült Egerbe az érték határa miatt. Sajnos. Hamar, le is lett söpörve megint minden, ezzel a perrel kapcsolatosan is.

Magyarországon nekem, egyetlen egy törvény nem lehet a rengeteg sokból, mert rám, nem vonatkozik semmi, nem vonatkozhat semmi. Csak a fizetni való.
A bíró össze keverte a szezont a fazonnal, olyanra hivatkozott, ami nem is érinthette a szóban forgó tárgyú ingatlant, de arra jó volt és elég, hogy csúsztasson és mindent lesöpörhessen másnak az érdeke okán.

Addig amíg ma Magyarországán a fenti módon rá lehet töretni és elvetetni mindent valakiktől, úgy ahogyan azt velünk a családommal megtették azt a Kispesti ingatlannál, vagy éppen másokkal is ezt eljátszották, - bár még egy albérlővel sem lehetne megtenni a törvény szerint - azaz, privatizáltatni lehet -, ehhez pedig asszisztál a ” törvényt ” alkalmazó bírósági alkalmazott a bíró, aztán meg a többi szinkronban, addig itt ebben az országban soha nem lesz tisztességes törvénykezés, jogalkalmazás.

Addig amíg a Családjogi törvény alkalmazása ekként történik ebben az országban, addig itt senki ne reménykedjen abban, hogy a vagyoni jogait, káresemény esetén elismerik, ha arra éppen kénytelen rászorulni.

Hiába alkották meg a törvényt !!!! . Esetleg csak megtapasztalhatja azt, hogy mennyire dúl az analfabetizmus valahol, a háttérben való támogatás, a közöny, a brutális emberjogi törvénytiprás, annak a mocsárba, sárba való döngölése.

Itt, ebben az országban azt hiszem eredményt, vagy normális törvényes ítélkezés, soha, de soha nem lesz .

Lopni kell, és nem is kicsit. Sokat ! Azoknak áll a világ pofátlanul!!!