2017. március 23., csütörtök

FIGYELEM!!!!!!!!!!! MEG KELL FOGNI!

2017-03-23. Sopron Kőműves Géza

Meg kell fogni a Fideszt a gyökereinél fogva, ki kell húzni a zsíros talajból, melyben hizlalja magát, és úgy kell vele pozdorjává zúzni a többi kasztbéli pártot, nevezzék magukat bárhogy! Mert az a párt, mely nem akarja felszámolni a pártrendszert és nem akarja átadni a népnek a szinte közvetlen alkotmányozás jogát és eltűri az országban folyó áldatlan állapotot, mely állapot a rendszer alapvető természetrajza, az a hunmagyarság halálos ellensége!
Egy traktoros sráccal találkoztam ma, amit mondott nem új, mégis elszúrta az egész napomat (még jó, hogy később nem kellett kezet fognom senkivel, mert megsérülhetett volna), pedig csak annyit mondott, hogy egész éjjel vetett traktorral, egy osztrák földjein gürcöl, itt Hunmagyarországon, 7000 hektáron. Kérdeztem: Mennyi osztráké? „Csinált egy cégformát, de egyedül az övé az egész”, mondja.
Napközben többször belémhasított, hogy megélhetés hiányában mennek tönkre a falvak, a magyar emberek, s főleg a fiatalok elvándorolnak, de kormányunk nem ám a nincsteleneknek ad földet, hanem ezer hektáros földbirtokosokat gyárt.
A tengődés, nincs örömteli alkotómunka, nincs egészséges élelmiszer, a rákos és más betegségek területén a rendkívül szomorú, előkelő helyet foglalunk el és ennek az alapja az egészségtelen táplálék, a megélhetés hiánya, a létbizonytalanság stresszel, aggódással teli életmódja. A szennyezett élelmiszerekkel mérgezett, egészséges víz hiányával küszködő, munkanélküliséggel terhelt lakosságú Földbolygón a Nemzetünk fenntartható életének a hunmagyar tulajdonban lévő, organikusan művelt és védett Anyaföld lenne a legmeghatározóbb záloga!
A külföldiek, kettős állampolgárok, nem véletlenül, töretlenül húzzák ki talpunk alól a hunmagyar anyaföldet, mely nemzetbiztonsági szempontból is az egyik legsúlyosabb kimenetel! Nem egy külföldi vette fel csupán azért a magyar állampolgárságot, alapított céget, hogy magyar földet birtokolhasson, vagyis a magyar földből több száz és ezer hektárt megszerezhessen, a terményt, hasznot külföldre „talicskázhassa” és bizony ebből nekünk csak a kifejezett kártétel marad.
Tehát a srác olyan osztrák gazdánál dolgozik, aki felvette a magyar állampolgárságot is és 7000 (hétezer) hektár = 70 000 000 millió négyzetméter, első osztályú, zsíros, dunántúli, hansági, fekete magyar föld van a birtokában, de a kormányzataink csak ködösítenek, pedig ez gyakori ország szerte, van ahol Hollandnak van még több.
Ezek az extra minőségű földek még nem oly régen, cukorrépa, burgonya és számtalan értékes növény termelésének lehetőségével sokezer magyarnak nyújtottak megélhetési lehetőséget, vagy kiegészítést még az átkosban is. A háború előtt egy hektár földből egy család megélt és a háború után már egy hektár alatt is kuláknak bélyegeztek, ma a szóban forgó 7000 hektár föld hasznát egy fő idegen talicskázza el az utolsó fillérig. Sőt ezért több tízmillió ft. állami támogatást kap a magyar államtól. Az egész kifosztásért cserébe néhány magyarnak jut alacsony bér belőle. Kinek jó ez?!!!) Bizony mondom néktek, hogy az osztrákon túl a kormánynak és a hunmagyarság felett uralkodó teljes parazita kasztnak buli ez, már csak azért is, mert nem kell arabot hozatniuk, hogy földönfutóvá tegyenek minket és még jó színben tüntethetik fel magukat. Szépen elvándorlunk, elfogyunk, mert szülni ide, minek, ahol álmában nem a villamos csilingel, hanem az idegen traktora berreg és lópucoló is lehetsz és közben mondja a parazita: tehetség kérdése az egész.
2017-03-23. Sopron Kőműves Géza