2009. május 14., csütörtök

A BRUTALITÁS tetőfokon!!

A BRUTALITÁS tetőfokon!! 

A mesterségesen gerjesztett ellehetetlenített hitelek bedőlése okán, még valószínűsíthető, hogy több ezer embernek, családnak, gyereknek, hasonló eseményeket megaláztatásokat kell átélnie? 

Ma : "Drámai kilakoltatás folyik Győrben ezekben a percekben - jelentették a sajtónak az Otthonvédők civil összefogás tagjai. A kilakoltatásnak ellenálló Zsigai Klára családanyát a rendőrök leteperték, hogy bejussanak a lakásba, az otthonát védők és a kilakoltatók között lökdösődés folyik, és egyéb méltatlan jelenetek zajlanak - közölte a helyszínről Éliás Ádám, az Otthonvédők tagszervezetének, a Vállalkozások Érdekvédelmi Szervezetének az elnöke. A kilakoltatás helyszíne a győri Radnóti Miklós utca 25. szám. További helyszíni információkat megtudhatnak Éliás Ádámtól: 06 70 9431777. " 
"Én János, most beszéltem Zsigai Klárikával,aki jelenleg egy szál ingben fekszik a kórházban;-nyaka merevitőben,mert csigolya sérülése-amelyet a rendőrök bántalmazása okozott- súlyosabb lehet,és zsibbad a bal karja is.A konkrét kivizsgálása most kezdődött meg,ezért telefonját gyorsan kikapcsolta.Elmondta,hogy az újságírókat nem engedik be hozzá.Szoba-társa jelezte,hogy rendőrök vigyázzák,ne hogy meglátogathassa valaki is!!Korábban nem volt elérhető telefonon,mert azt a rendőrök kikapcsoltatták!Ezt Éliás Ádám Úr is elmondta nekem telefonon,Ő a helyszinről tudósított. Elmondta Klárika: Figyelmeztették Őt a rendőrök,hogy bár mit mond is,nem lesz igaza.Azért,mert mi hatan vagyunk,-és hatan tanusítjuk azt,hogy Ön jött a rendőröknek!
Mi várható e Hazában,ha az erőszak a hivatali eljárás véghezvitelének megengedett és bevett gyakorlata,immáron....A védtelen Klárikát a falnak vágták,majd rávetették magukat,stb....és ezek után a hat rendőr azt vallja,hogy hivatalos személyelleni erőszakot alkalmazott Zsigai Klára egyszemélyben???Ne tovább!!!!Ne tűrjük el ezeket a brutalitásokat!Kezdjünk aláírásgyűjtésbe!! " 

A brutális fenti eset nem egyedi. 

Ám ahogy én látom, a mesterségesen gerjesztett ellehetetlenített hitelek bedőlése okán, még valószínűsíthető, hogy több ezer embernek, családnak, gyerekeseknek pecsételődik meg az élete örök életre. Gyakorlatilag, várhatóan több ezer családnak kell az ingatlan és lakásmaffia érdekeit elviselni, eltűrnie a tények alapján.

Jogosan merül fel jelenleg mint tény az, hogy a gerjesztett felturbózott hitelek mértéke, - mely hazánkban több ezer családot érint - ,az uzsorakamatot is kimerítő nagyságrendje ezt a célt irányozhatta elő. Nem véletlen az, hogy már erre szakosodott végrehajtók jelentek meg, és féláron, vagy még azon azon alul kínálják azt a vagyont, amiért nem ők azok akik megdolgoztak.

Másnak a vagyonát nyúlhatják le és úgy, hogy lehetőleg a háttérben maradjon, tehát ne derüljön idő előtt ki. A többi jogi következmény meg nem számít. Természetesen ezzel a sunyi eljárással jelentősen megsegítve éppen az ingatlan és lakásmaffiás tevékenységek működését, nyereséges tevékenység voltát. 

Le kell vonni a következtetést tehát, miszerint ma senki vagyona nincs biztonságban Magyarországon, ha csak nem a milliárdosi körök körébe nem tartozik. 

Meddig kell tűrni azt az erkölcstelen és minden tisztességes jogi eljárást nélkülöző eseményeket, amelyek a magyar emberek sorsát, életét teljes mértékben annullálja? A maffia által megrendelt, hivatali eljárások sikeres kimenetelének a biztosítását, a jogosan birtokolt és tulajdonosi érdekeket lefűnyírózni, az anyagi haszonszerzés hátterével biztosítva azt?


Ez az eljárás - ”jogi ” brutalitás esemény, Magyarországon minden nemű tisztességes jogi elbírálásnak mondható lehetőséget, eljárást nélkülöz. Megkérdőjelezi, sőt, teljes egészében aláássa a XXI század – mint EU tagállam – jogállamiságát is. . 

Nem hiszem azt el, hogy törvénytelen rossz, erkölcstelen, minden moralitást nélkülöző ítéletet -csak mert a hatalommal felruházott egyén talál ki a csicsás székben trónolva, – el kell fogadni úgy, hogy valakit az emberi méltóságában megaláznak, brutálisan minősíthetetlen módon veszik el a feje fölül a lakhatási lehetőséget hatalmi erőfölénnyel, a vagyonát és közvetetten, burkoltan megfosztják az élethez való jogától is.

Akinek az otthonát, lakását veszik el ma Magyarországon, annak hazája nem marad, de megkérdőjeleződik az élethez való alapjogként biztosított alkotmányos joga is. 

Vagy éppen lehet hogy ez a nagy durranás benne mint lehetőség, a kitalált magyar gazdasági válság megoldására? 

Szégyen, erkölcstelen és megvetendő ez a hivatali társadalomra.

2009. május 12., kedd

Kilakoltatási dráma Győrben - GYORSHÍR!

Kilakoltatási dráma Győrben - GYORSHÍR! 
Győr, 2009. május 12. kedd 


Drámai kilakoltatás folyik Győrben ezekben a percekben - jelentették a sajtónak az Otthonvédők civil összefogás tagjai. A kilakoltatásnak ellenálló Zsigai Klára családanyát a rendőrök leteperték, hogy bejussanak a lakásba, az otthonát védők és a kilakoltatók között lökdösődés folyik, és egyéb méltatlan jelenetek zajlanak - közölte a helyszínről Éliás Ádám, az Otthonvédők tagszervezetének, a Vállalkozások Érdekvédelmi Szervezetének az elnöke. A kilakoltatás helyszíne a győri Radnóti Miklós utca 25. szám. 
További helyszíni információkat megtudhatnak Éliás Ádámtól: 06 70 9431777.


Szerk.megjegyzés: Ez jár a magyaroknak? Idáig jutottunk?