2011. április 4., hétfő

Megdögleni engedelmesen..

Kilakoltatások... Menekülttáborok... Forrongás... Szikrázó patákkal vágtatnak felénk a Végzet Paripái...

Megdögleni engedelmesen....- vagy inkább kitör az otthonvédő háború? Cserben hagyja a kormány a számlaadósokat. Egyszerűen ki akarja iktatni őket, Magyarország népességéből.

Mégis csak fekete nap lesz 2011 április 15-e, minimum 1 millió magyar ember életében.

Az önmagát történelem formálónak képzelő és hazafias lózungokat hajtogató Fidesz kormányzat, most megmutatja az igazi arcát!

Cserben hagy 1 millió számlaadós, közműhátralékos családot! Ez alsó hangon is számolva, minimum 3 millió embert jelent. Odadobja őket a végrehajtók 300 fős hiéna falkájának.

Nem érvényes ugyanis a kilakoltatási moratórium július 1.-éig történt meghosszabbítása a számla, közműhátralékosokra és egyéb adósokra, csak a devizahitelesekre. Ezzel az egyszerű trükkel érvényesült a megosztás politikája. Mert amíg a devizaadósok még reménykednek, addig a számlahátralékosoknak már a remény szikrája sem izzik többé.

Csendben jegyezzük csak meg, hogy a devizahiteleket segítő mentőcsomaghoz sem fűzünk nagy reményeket, - különös tekintettel arra, hogy Gyuris Dániel, a Bankszövetség elnökségi tagja szerint; ..."Aki nem működik majd ebben a programban együtt a bankokkal, azt ki kell lakoltatni!" - Ez a mély emberi érzékenységről árulkodó kijelentés, a mi olvasatunkban annyit jelent; hogy aki nem fogadja el a banki diktátumokat, azt szintén kivágják majd az otthonából.

De előbb jönnek a számlahátralékosok!

1. Szándékos kiskapuk a hiénáknak

A lakhatás ebben a politikai rendszerben, már nem emberi jog! Az alacsony jövedelműek számára a lakhatási költségek komoly gondot okoznak: ezek aránya minden ötödik háztartás esetében meghaladja a nemzetközi gyakorlatban kritikusnak tekintett szintet. Sokan vannak, éspedig több millióan, akik díjhátralékuk, lakbér- vagy rezsi hátralékuk miatt kerültek a kilakoltatás szélére. A helyzetet pedig az emelkedő energia- és élelmiszerárak egyre csak súlyosbítják.

Április 15-ét követően már nem védi moratórium a rezsiköltségekkel elmaradókat.

Ráadásul a devizahitelesek közül is csak azt a adóst illeti meg a július 1-ig meghosszabbított kilakoltatási moratórium, akivel szemben pluszban indult más eljárásokban és más követelések behajtásában a tőketartozás összege nem haladja meg a 150 ezer forintot.

De nehogy azt higgye valaki, hogy az eleve jószándékúnak hazudott kormány, nem biztosít jól felismerhető kiskaput, a kilakoltató bankár és végrehajtó hiénák számára.Mert, ha a végrehajtást kérő kijelenti, hogy más lakhatási lehetősége nincsen, akkor akár rendőri segítséggel is kilakoltathatja azt a családot, akinek a házát, ingatlanát felvásárolta. - Itt annyira kilóg a lóláb, hogy talán kár is lenne szót vesztegetni rá, - ám nemrégiben történt egy konkrét eset, amikor is az érvényben lévő kilakoltatási moratórium ellenére kilakoltattak Budapesten egy idős(!!) házaspárt, olyan módon, hogy az új tulajdonos a kilakoltatási moratóriumot egy kiskapuval kerülte meg. Azt mondta, nincs más lakhatási lehetősége. A kerületi önkormányzat meg akarta venni a lakást, de az új tulajdonos ügyvéd testvére, aki a korábbi vásárlást intézte, irreálisan magas vételárat közölt velük. Így hát maradt a (látszólag) törvényes kilakoltatás, amit könyörtelenül meg is tettek.

2. Dögölj meg engedelmesen!

Közel 1 millió(!) háztartás van tehát az országban, melyek közműtartozásai komoly hátralékká duzzadtak. És ez s szám egyáltalán nem túlzás.

Nos, ha ezek a hátralékok felhalmozódnak, - márpedig felhalmozódnak, - akkor, mivel a moratórium már nem védi őket, akkor a tartozásaikból, számla és közműhátralékaikból rövidesen végrehajtási eljárás, majd végrehajtás és végül otthonvesztés, kilakoltatás lesz.

Számtalan olyan család is van, akik a devizahitelek mellett, (mely adósait még július 1-ig védi a törvény,) - viszont jelentős közműhátralékot, s egyéb adósságot halmoztak fel, - és így a számlaadósok, s közműhátralékosok katagóriába esnek, akikre április 15-től, már nem érvényes a moratórium. Vagyis devizahiteleik ellenére, - KILAKOLTATANDÓK! Kész. És a társadalomból kiiktatandók! - Legalábbis a hódítók érdekeit kiszolgáló kormány szerint.

És mindent meg fog tenni, hogy így is legyen. Hatalmas rendőri erőket fog felvonultatni, hogy az otthonvesztők ne lázadozzanak, hanem DÖGÖLJENEK MEG ENGEDELMESEN!

Persze azzal mentegetőzik a Fidesz, hogy erről a kilakult helyzetről a jelenlegi kormány nem tehet. És ennek a lakhatási krízisnek, beleértve a számlahátralékok és a devizatartozások felhalmozódásának kiváltó okait, - az előző nyolc év hibás kormányzásának a számlájára írja.

Élénk és drasztikus cáfolata ennek az ez év január elsején életbe lépett Társasházi Törvény. Mely bizonyítja, hogy a Fideszt közel sem érdekli a magyar szegény nép sorsa. Hiszen, "akinek nincs semmije, az annyit is ér!"

Ezen törvény szerint tehát; a már 3 hónap hónap fizetési elmaradás után is, jelzálogot lehet bejegyezni annak az ingatlan tulajdonosnak a lakására, aki 3 hónapig nem tudja fizetni a közös költséget. Ezek után a törvény szerint a nyakába zúdíthatnak egy gyorsított bírósági eljárást, - amiből végrehajtási eljárás, és aztán rövid úton; kilakoltatás lesz!

Úgyhogy ne mondja nekünk senki, hogy a Fidesz Kormány nem hagyja az adósokat kilakoltatni. Mikor ő is generálja ezt a folyamatot!De nem sokat tesz az irányban sem, hogy ne emelkedjenek ilyen meredeken, például az élelmiszer, az üzemanyag és a gyógyszerárak! És itt most nem is a cukorválságról beszélünk elsősorban! Ha valaki bemegy egy élelmiszer áruházba, mégha az olcsóbbik kategóriába is, akkor is döbbenten tapasztalja az élelmiszerárak drasztikus emelkedését. A vaj, a margarin, a krumpli, a liszt, a dara, a tészták, - egyre drágábbak és drágábbak lesznek. És az üzemanyag ára eléri a 400 forintos történelmi csúcsot. S közel sincs vége az emelkedésnek.

Ezek mind, mind a számlahátralékok növekedését idézik elő. - De lehet, hogy végeredményben éppen ez is a céljuk. KIVÉGEZNI A MAGYAR TÁRSADALMAT, RÉTEGENKÉNT, KÜLÖN-KÜLÖN. Most a számla és közműhátralékosok vannak soron.

Miért nem csökkenti a kormány az üzemanyagok adóterheit?? - Mert nem érdeke, hogy könnyebben éljenek az emberek. Az az érdeke, hogy minél kevesebbet tudjanak mozogni az autóikkal. Hogy minél jobban röghöz legyenek kötve!

Elméletben (legalábbis az ő elméleteikben,) az adósoknak hagyniuk kellene békésen, hogy kivégezzék őket. Megdögleni rendesen, engedelmesen. HISZEN MÉG LÉTEZNIÜK IS NAGY UDVARIATLANSÁG, A HÓDÍTÓK SZÁMÁRA. TESSÉK SZÉPEN LEFEKÜDNI ÉS ELPUSZTULNI!

3. Alkotmányoznak, a népen való segítség helyett

Nem véletlenül írtam népet, az adósok helyett. Ugyanis számszerűen annyi adós van már az országban, hogy bátran állíthatjuk, hogy a népességnek több mint a fele érintett ebben. És persze leginkább a szegények. Akik egyre inkább a volt középosztály tagjai.

Fura fintora a sorsnak, hogy, a Magyar Parlamentben, egyedül az SZDSZ utódpártjának tartott LMP foglalkozik ezzel a kérdéssel érdemben. Persze azért elgondolkodunk azon, hogy talán éppen az LMP úri fiúi fognak egyedül kimenni a kilakoltatásokhoz, sorfalat állni, a pökhendi Kohn Bendittel egyetemben? - Nos ez egyáltalán nem valószínű. Nem hisszük, hogy van annyi vér a pucájukban, hogy fegyvertelenül farkasszemet nézzenek a terrorelhárítók kigyúrt verőlegényeivel.

Itt inkább arról lehet szó, hogy ügyes politikai érzékkel meglátták a valós problémák gyökerét, s mindjárt az élére is állnának a tiltakozásoknak. Amire persze nem sok esélyük van. Mivel a probléma sokkal durvább, mint azt ők a jólétük bástyái mögött el tudják képzelni. A megoldások pedig még durvábbak lesznek.

Mindeközben az állítólagosan nemzeti Jobbik azon síránkozik, hogy a Fidesz nem engedi kellőképpen beleszólni az alkotmányozásba. Szerinte: "a kormánypártok folyamatosan kizárják a lehetőségét annak, hogy az ellenzéki pártok érdemben beleszóljanak az új alkotmányba".

Mintha ez lenne most a legfontosabb. Bár a saját szempontjukból igazuk is van. Hiszen meg kell szolgálni azt a nem éppen a minimálbérrel egyező, képviselői fizetést.

Ám a Jobbik mostanában azért felülmúlja önmagát, valljuk csak be! A kétkamarás parlament visszaállításáról, a képviselők visszahívhatóságáról, a politikusi álláshalmozás tilalmáról, a mentelmi jog eltörléséről és az alaptörvény népszavazással történő elfogadásáról szóló javaslatokat nyújtott be az alkotmányozásba. Bár az igazat megvallva egyiket sem támogatta az alkotmányügyi bizottság.

Olyan mostanában a Jobbik, mint az a bizonyos hegy, amely hosszú vajúdás után szül egy egeret. - de ahogy elnézzük, ebből a vajúdásból, még egy apró pici egérke sem lesz. Mindössze nemzetiszínű díszletek ők, a hódítóknak helyet csináló kormány oldalán. De nem gond, mert minden a tervek szerint halad. Mármint a hódítók tervei szerint. Hiszen megírta Herzl Tivadar már 1903 február 24.-én, hogy, "Magyarországon a cionizmusnak először piros-fehér-zöldnek kell lennie."

De ennél még tragikomikusabb az, hogy a Jobbik marhapörköltfőző versenyt tart Tiszaalpáron, április 30.-án. Szertűz, táltosok, lesz itt minden. Ilyenekre készül tehát a Jobbik, az otthonvédő háború helyett.

Mert itt háború készül. És aki ezt nem hiszi el, az méltán fogja kapni a sors pofonjait, a hódítók eszközeként szolgáló végrehajtók és egyéb hiénák képében.

Egyvalamiben vagyunk még biztosak. A cigánykérdés pont akkor válik kritikussá majd az országban, amikor elkezdődik az otthonvédő háború. Hogy ezzel akarják majd elterelni a magyar családok ezreinek figyelmét az otthonvesztésekről. Amelyek őket is fenyegetni fogják majd.

4. Felcsapnak a lángok?...

Nemrégen a devizaadósok egy csoportja felhívást tett közzé, melyben közölték, hogy inkább felgyújtják házaikat, de a banké nem lesz. Nem egy adósokat menteni kivánó szabadcsapat alakult meg, - kérdés, ők aktivizálják-e magukat április 15-e után, a számla és közműhátralékosok és egyéb adósok védelmére.


Azt, hogy a hatalom mit fog tenni, már tudjuk. Tapasztalhattuk tavaly június 15.-én, a Tauzin család kilakoltatásakor. De most már sokkal súlyosabb a helyzet, mint háromnegyed évvel ezelőtt, - s nagyon elképzelhető, hogy a kilakoltatandó családokat, s az őket megvédeni kívánó aktivistákat leterroristázván, bevetik ellenük a Terrorelhárító Központ agyon futtatott, kitünően felfegyverzett, méregdrága autókkal ellátott, szuperfizetésű kommandósait.

Nehogy az a csóró egyszerű magyar rendőr, akinek már a túlórapénzét sem fizetik ki, - legyen kénytelen kipakolni házukból az olyan családokat, akikkel egyre inkább együtt érez. Még átállhat melléjük.

És, ha a TEK "terrorelhárítói" kevésnek bizonyulnának a kilakoltatottak egyre nagyobb tömegével szemben, - majd jönnek az idegen rendőri csapatok. Tudjuk hogy kik is ők, régóta számítunk már az Európai Csendőrség bevetésére Magyarországon.

Ám van egy ősi római mondás, s ez most éppen érvényes a Magyar Népre is; "Aki a földre került, az lejjebb már nem eshet!" És bármennyire is kemények lesznek a terrorelhárítók az egyszerű néppel szemben, bármekkora is lesz a technikai fölényük, s bármennyi európai csendőri ezred is fog masírozni a magyar települések utcáin, - ezzel csak siettetik polgári demokráciájuk halálát.

És, ha egyszer elszabadul a pokol, s a káoszt legyőzvén felkel a nép, - akkor nem lesz kegyelem a nép ellenes bűnöket elkövetőknek. Pontosan oda kerülnek majd, ahová valók: A Nemzet Bírósága elé.


Fort András – Jövőnk.info - Szabad Riport Tudósító Iroda
2011. április 03. - 23:14