2018. február 10., szombat

A MIÉP VÁLASZTÁSI PROGRAMJA - Nagy Tibor elnök sajtótájékoztatója - Korr...

KORRUPCIÓELLENES LIGA - Nagy Tibor MIÉP elnök sajtótájékoztatója 2018. 0...

2018. február 9., péntek

Bombajó üzlet: Mészáros Lőrinc orosz atomerőműve

2018. február 6., kedd

FELHÍVÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Casus belli! - ok a háborurúra, avagy ürügy a szükséges szakításra!
Lengyel Károly írása
CASUS BELI!

Ma hajnali 4 órai hírekben a közszolgálati rádió egy brüsszeli nyilatkozatot tett közzé a betolakodók kötelező és folyamatos szétosztásának brüsszeli szándékáról.

https://www.mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/…

Függetlenül attól, hogy mi történt a több ezer állítólagos oltalmazottal, illetve a bevándorlási kötvényekkel beözönlött külföldiekkel, most a magyar kormánynak kötelező megtenni egy lépést.
Nem csak szóban, hanem legfelsőbb szinten tegyen nyilatkozatot a brüsszeli szándékról.

A hír, amit beolvastak a rádióban arról szólt, hogy az európai parlamentben a témában az úgynevezett visegrádi négyek kizárásával kívánják megszavazni a migránsok kötelező szétosztását.


FELHÍVÁS!

Ha az európai senki által meg nem választott vezetői valóban a visegrádi négyek kizárásával megszavazzák a visegrádi országok számára is kötelezőnek tekintett és az eu által végrehajtani kívánt migráns kvótát, Magyarországnak számára történelmi kötelessége feltétel nélkül és azonnali hatállyal megszűntnek tekinteni az európai úniós tagságát.

A szavazati jog megvonásával azonos az említett szándék, ezért az eu-val szemben a továbbiakban a magyaroknak nincs egy fillér fizetési kötelezettsége, illetve egy betűnyi politikai kötelezettsége sem.

Magyarország kormányának azonnali és hatékony lépéseket kell tennie – ha lehet, persze önkéntes alapon, a visegrádi négyekkel – ezen szándéknyilatkozatról történő döntés megakadályozására.
Ha az eu ezt a szándékát fenntartja, majd megkísérli megvalósítani, attól a perctől Magyarország nem tagja az eu-nak.
Továbbá, ha a magyar kormány ennek a történelmi szükségszerűen elkerülhetetlen kötelezettségének nem tesz eleget, a továbbiakban nem tekinthető Magyarország kormányának. Az ország kárára, akár mulasztással is, megvalósított kötelességszegésből eredő döntés következményeinek felelősségét a magyar politikusok nem tagadhatják le.


2018. február 6.
Lengyel Károly