2010. május 15., szombat






Tisztelt Otthonvédők és Média Munkatársai!

Mint már annyiszor most is SEGÍTSÉGET kérünk, közös összefogást az önálló bírósági végrehajtó Paróczai Noémi JOGTALAN ÁRVERÉSE végett!

Előzmények a mellékletben található dokumentumokban.

Annyit röviden leírhatunk, hogy a Pest Megyei Főügyészség szerint a jogerősen befejezett árverés, bírósági végzés után, további végrehajtásokat lehet kezdeményezni az ügyészség véleménye szerint, ugyan abban az ügyben. Nem volt elég, hogy elvették az egyik házát, most kell az étterem is, ingyen.

Kérjük a média munkatársait, hogy élőben legyenek részesei a bűncselekménynek 2010. május 17.-én Monoron a Bocskai út 3. szám alatti Paróczai Noémi irodájában 14 órai kezdettel.

Kérjük továbbá, hogy az összes Otthonvédő jöjjön el, részvételével hívja fel a hatóságok figyelmét, hogy az összes törvény semmit nem ér, mert a bankokra és bűnözőkre nem vonatkoznak. A nyomozó szervek, köztük a helyi rendőrség és bíróság asszisztál hozzá, hisz a négy hónap alatt hat beadott keresetet utasított el a bírósági titkár.

Ennek az országnak, ennek a hatalomnak, NEM kell a tisztességes, dolgozni, élni akaró magyar állampolgár, NEM kell a család, aki az Alkotmányban leírtak szerint a fő építőkövei egy jól működő, Demokratikus országnak, ma a bűnözőké a jövő.
TALÁLKOZUNK 2010. május 17.-én Monoron a Bocskai út 3. szám alatti Paróczai Noémi irodájában fél órával a végrehajtás megkezdése előtt.

Minden TISZTESSÉGES MAGYAR CSALÁDOT VÁRUNK!


Szervezetünk A Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetségének
kiemelkedő feladata a hitel károsultak megmentése és a kilakoltatások törvénybe foglalt leállítása annak érdekében, hogy a jogosan megszerzett tulajdonukból, egyetlen otthonukból ne lakoltathassák ki a válság miatt hitelt törleszteni nem tudó CSALÁDOKAT
Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu

MÉDIA KAPCSOLAT: 06-20-399-5821

77 ezer forintos adóssága miatt árverezték el a 9 milliós házát egy magyarnak



77 ezer forintos adóssága miatt árverezték el a 9 milliós házát egy magyarnak

Tisztelt szerkesztő! A közelmúltban végrehajtási eljárás történt velem szemben, melynek végkimenetele az elmúlt napokban teljesedett ki.
Én is, mint számos hitelfelvevő kölcsönt vettem fel lakásom felújítása céljából de közben megváltozott anyagi helyzetem mivoltából nem tudtam törlesztéseim fizetését határidőben teljesíteni, a bank megvonta tőlem, ill. felmondta tartozásomat.
Ezt el is fogadtam mivel nem tudtam hitelem határidőben fizetni, így bele nyugodtam. De a per, ill. a végrehajtási költségekbe nem tudok belenyugodni, mivel aránytalanul magasnak tartom a tartozásom végrehajtási eljárásával számomra felrótt költségeket, melyek meghaladják a tartozásom majdnem a felét! Tömören, egy 9 milliós lakást árvereztek 4.2 millió Ft-ért, amiért még 1.5 millió forint perköltséget, ill. végrehajtási jutalékot kell, hogy fizessek. (A vételár 4.2milló Ft.) Az eredeti követelés, amiért árverezték a lakást az 77.000 Ft volt.

kuruc.info


A mocskos világ!
Szer.nmegjegyzés:
A 100 leggazdagabb magyar Napi Gazdaság "A 100 leggazdagabb - 2010" című különkiadásában.

1. Demján Sándor 150 Mrd
2. Csányi Sándor 120 Mrd
3. Várszegi Gábor 100 Mrd
4. Leisztinger Tamás 80 Mrd
5. Széles Gábor 73.5 Mrd
6. Veres Tibor 68 Mrd
7. Anka Márton 50 Mrd
8. Wáberer György 49 Mrd
9. Nagy Elek 43 Mrd
10. Kovács Gábor 41 Mrd
11. Futó Péter 40.5 Mrd
12. Bige László 40 Mrd
13. Kósa Erika 32 Mrd
13. Kostevc Péter 32 Mrd
14. Dunai György 30 Mrd
16. Lakatos Péter 29 Mrd
16. Sinkó Ottó 29 Mrd
18. Spéder Zoltán 28 Mrd
19. Felcsuti Zsolt 27 Mrd
20. Zelnik István 26 Mrd

2010. május 14., péntek

NYILT LEVÉL







Nyílt Levél!

Azt gondoljuk, hogy eljutottunk odáig, mely szerint élő adásban kimondásra került a nyilvánosság előtt is az, amit több mint egy éve folyamatosan mondunk, képviselünk.
Történetesen, hogy NINCS és nem is volt lehetőségük ezeknek a bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltatóknak (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) árverezni és kilakoltatni adósokat a jogosan megszerzett egyetlen otthonukból.
Már csak azon kérdések merülnek fel, hogy HOL volt a Rendőrség, az Ügyészség és a BÍRÓSÁGOK?
Miért nem intézkedtek az adósok megvédésében a rendőrök, ha a helyszínre hívták őket? Miért nem tartóztatták le azon megjelent kétes személyeket, akik az adósokat zaklatták, bántalmazták? Miért vannak ezen névvel nevezhető emberek a mai napig szabadlábon. Szinte minden média rendelkezésére áll, azon fotók, videó felvételek, melyen jól látható az összes bűnöző nepper, kilakoltató személye. Miért nem történik intézkedés ellenük? Miért védi a Magyar Rendőrség Őket?
Az ügyészségre átadott egyértelmű bizonyítékok alapján miért utasították el az összes beadványt és miért hagyták, hogy további bűncselekményeket, csalásokat kövessenek el ezen korrupt személyek. (ügyvédek, önálló bírósági végrehajtók) Miért van a Magyar Ügyészi Hivatal, ha a bűnszövetkezetekben tevékenykedő bűnözőket védik?
Minek kell történnie, hogy érdemben is eljárjanak és felszámolják Magyarországon a bűnszövetkezeteket?
Bíróság! Tisztelt Független Magyar Bíróságok, Bírák!
Önöknél, nem az igazság az elsődleges szempont? Ha beadásra kerül a ezen korrupt, csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltatók (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégek részéről, a korrupt és kétes ügyvédeik segítségével egy valótlan kereset, már akkor eldöntik előre, hogy az adós tartozik, hát fizessen! Igen ám, DE KINEK? A csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégeknek?
Hogy is van ez, Tisztelt Független Magyar Bíróságok? Miben független, ha állásfoglalás szerinti tényként kezelik, hogy az adósnak NEM LEHET IGAZA a csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégekkel szemben? Miért is? Nem az igazságszolgáltatás a cél? Nem a valós tényeken alapuló döntés a cél? Véleményünk szerint az összes eddig meghozott ítélet, melyben a felperes bármelyik pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cég, semmisek!
Nagyon el kellene azon gondolkodni, hogy ezen bűnöző pénzügyi szolgáltatók, ekkora intenzitással FEL TUDTÁK használni a MAGYAR FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOKAT, arra, hogy bűncselekmények elkövetésében asszisztáljanak és hozzanak kedvező ítéleteket a csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégek részére?
(mellékletben megtalálható az összes csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező cég.)

Hol is élünk, mi MAGYAR CSALÁDOK, olyan országban, ahol nincs igazságszolgáltatás?

Erre már nincs mit mondani, tenni, kérdezni?

Dabasi Tamás elnök
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu