2010. február 8., hétfő

A Szemétség Tetőfoka !!!!!!!!!


Aljasság: 69 éves bácsit lakoltattak ki az ingatlanhiénák
2010-02-07
Az illetékes hatóságok, illetve az ingatlan árveréseket végző cégek tájékoztatásával szemben télvíz idején is ki fedél nélkül maradhatnak a bajba jutottak. Újbudán egy 69 éves férfit utasított ki otthonából az a kft, amely rátette kezét a lakásra.

Az Északi Támpont Egyesület tájékoztatása szerint kilakoltattak egy 69 éves embert Budapesten. A hír rendőrségi forrásból is megerősítést nyert.

A Demszky Gábor főpolgármester által meghirdetett kilakoltatási moratórium időtartama a december 1. és március 1. közötti időszak, indoka pedig az, hogy ebben az időben hajléktalanná váló emberek fokozottan ki vannak téve a fagyhalál lehetőségének.

Az Északi Támpont Egyesület álláspontja szerint Magyarországon nem működhet, nem létezhet olyan gazdasági társaság, amelyik gazdasági profitja érdekében akár csak egyetlen állampolgár életét is kész szándékosan veszélyeztetni.

A szervezet levélben fordult egyebek mellett a főpolgármesterhez, a XII. kerület polgármesteréhez, Pokorni Zoltánhoz, a kerületi rendőrséghez, az Egyenlő Bánásmód Hatóságához és Sólyom László köztársasági elnökhöz is.

Forrás: fn.hu - barikad.hu


Szerk.megjegy:
Ez a jogállam. Jogállam? SOHA. Nem is volt. 16 éve. A mocskosságuk, a szemétségük mindent lesöpör. Csak a zsebüket tömje valaki, valakik. Milliárdokat nyúlhatnak le,
tehetnek zsebre, miközben lefelé taposnak. Életeket családokat tesznek tönkre koholt fikciókkal, magyarázzák az aberrált elképzeléseiket, emelik "törvényes" szintre azt, utána kussolnak róla és falaznak egymásnak. Életeket nyomorítanak meg, veszik el másnak az egészségét, az élethez való jogát, csak a zsebük legyen tömve. Semmi de semmi nem számít. Pofátlanul pofáznak a jogállamiság valódiságáról, miközben a bírókat az ilyen jellegű eljárásban résztvevőket felmentik, és mentegetik lelkiismereti okokra hivatkozva. Eközben pedig az aljasságuk, a határtalan hatalommal való visszaélésük szinte a világban példátlan méreteket ölt, öltött, annak dacára, hogy a törvények pedig a leírt törvényhelyekben határozzák meg egy -egy, az ügyre vonatkozó alkalmazási kötelezettségüket.

Ez már NEM lehet igaz! !!!!!!!!!!!!!!

Tisztelt Pénzügyi Szervezet, Nyomozó hatóságok!

Azt gondoljuk, ebből a levélből egyértelműen kiderül, hogy honnan is veszi a Bankvezér a helikoptert és

MIBŐL IS KERÜL FINANSZÍROZÁSRA Az egyik PÁRT KAMPÁNYA!
Amennyiben 100 ilyen eset van, már is megérte a hivatalos uzsora kamatot kérni. 100 ezer Ft -ról 4 millióra???? Ez IGEN!

CSAK AZ A KÉRDÉS, hogy HOL VANNAK a Bűnüldöző szervek?
Magyarországon már csak a parlamenti képviselőknek és a bűnőzöknek van joguk?
A 2009 évben 15 ezer kilakoltatott család "dögöljön" meg! Az senkit nem érdekel?
A 2010 évben további 750 000 kilakoltatás megakadályozásában sem tesz lépéseket a PSZÁF és a Nyomozó hatóságok sem.
Tisztelt Sorstársaim!

Az OTP 1995-ben elárvereztette azt a házunkat, amire 700.000 Ft hitelt adott. Sajnos maradt még 100.000 Ft a végrehajtás után állítólag.

Én külföldre költöztem új életet kezdeni. 2010-januárban kaptam levelet

az OTP Faktoringtól, végrehajtással fenyeget ismét engem és a kezeseket,

mert a 100.000-ből 4.000.000 Ft lett. Ez elképesztő. Lehet ilyen?

Újra indíthat végrehajtást jogszerűen? Kérem segítsen valaki!
Elérhetőség : http://www.feherkemeny.hu/index.php/vendegkoenyv


"Fehér Kéményseprők"
Országos Társadalmi Szervezetek
Szövetsége