2010. március 16., kedd

Legfőbb Ügyészség

Legfőbb Ügyészség

Dr. Kovács Tamás Legfőbb Ügyész
Cím: 1055 Budapest, Markó u. 16.

Fehér Kéményseprők – Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége és az Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége a kialakult BANKBŰNÖZÉS, és az önálló bírósági végrehajtók hivatali visszaélései miatt, kiemelt segítséget kért 2009. november 23. napon a Tisztelt Dr. Kovács Tamás Legfőbb Ügyész Úrtól.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége 2009. november 23. Napon a Legfőbb Ügyészségen tett bűntető feljelentése alapján a mai napig nem történt érdemi intézkedés a Kálmán Ferenczné monori lakós ügyében, holott véleményünk szerint bűncselekmény, csalás áldozata lett.

Véleményünket a mai napig fenn tartunk, mely szerint a bank alkalmazottja és az önálló bírósági végrehajtó között az ingatlan egymásnak való átjátszására van alapos gyanú, mert bírósági végzés, hivatalos okiratok nélkül került árverésre az ingatlan. Hivatali vissza élés, vesztegetés, Btk. szerint minősülő jelentős értékre elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúra. Valamint további általunk nem ismert bűncselekmények elkövetésére, kértük a vizsgálatot.

A tétlenkedés miatt, 2010 március 13. napon ismeretlen személyek (három fő) keresték fel az idős 66 éves nyugdíjas Kálmán Ferencnét, (Erzsike Néni) hogy ők vették meg a házat és menjen el mert bemennek és mindent lefényképeznek. Nem mutatkoztak be csak kutattak, fenyegetőztek és ÚJRA LEZÁRTAK mindent!

Állítólag valaki telefonált az Erzsike Néninek, hogy amennyiben nem engedi be az ismeretlen, (NEM mutatkoztak be) dokumentumot NEM mutattak be, úgy az egész nyugdíját elveszik tőle.

Megjegyeznénk, hogy a fele nyugdíját tiltják már, de nem ismert hova és kinek a magán számlájára kerül a letiltás. A telefonon megzsarolt idős néni ijedtében engedte be az idegeneket!

Tudjuk, hogy rosszul tették, de bármerre fordulnak jogi segítségért, NEM KAPNAK! A helyi rendőrség is asszisztál az idős néni utcára kerülésében, mert a jelen fenyegetés és látogatók ellen sem védték meg!Kérjük a Legfőbb Ügyész Úrtól, hogy soron kívüli intézkedést tenni szíveskedjen az ügyben és azonnali fellépést, bűntető eljárást követelünk Dr, Zsiga Zsolt ügyvéd 8360 Keszthely Kossuth L.u.71
Tel: 0683/312-174 Fax: 83/511-641 E-mail:dr.zsigact-online.hu
És a végrehajtó: Dr. Paróczai Noémi 2200 Monor Bocskai u.3 ellen.

Budapest, 2010. március 16. 

Dabasi Tamás Elnök
www.feherkemeny.hu