2008. szeptember 21., vasárnap

(MNP) Bajban van Sólyom László

2008-09-21. (Ssz.: 017.)

Bajban van Sólyom László

A Magyar Néppárt 2008. július 30-án „Petíciót” adott át Dr. Sólyom László számára, amit Varga Bernadett vett át. Az átvevő közölte, hogy 30 napon belül választ kapunk abeadványunkra.

A mai napig, 2008-09-21. napjáig semmilyen választ nem kaptunk.

Hogyan várható el a törvények betartása, ha a Köztársasági Elnök sem tartja be a törvényeket. Ettől kezdve sehol, semmilyen körülmények között, senki ne hivatkozzon a törvényekre, hiszen –ezek után- a hivatkozásuk csupán komolytalanságnak tűnnek, amik azok is.

Kértük, hogy mentse fel azokat a bírókat, akik törvénysértéseket követtek el. Pl. azt a 13 bírót, akik a vádlottak padján ülnek (lásd. a Hírek, 015. sorszám alatt), a perük befejezéséig fel kellene függeszteni a hivatali feladatuk végzése alul.

Sólyom László hogyan tűri el a bírók körében a törvénysértések elkövetését, talán azt várja a sértettektől, hogy az ügyüket önbíráskodással maguk oldják meg?

Az Elnök Úr nem hallogathatja végtelenségig a válaszadást, kíváncsian várjuk, hogy –ezek után- tud-e érdemben választ adni a felvetettekre, úgy gondoljuk, hogy emiatt most Sólyom László nagy bajban van!?

Sebők István a Magyar Néppárt elnöke