2010. március 21., vasárnap

VISSZAUTALTÁK A PÉNZT- Az ingatlan kell. Nem más!!!! !!!!

Visszautalták a pénzt, hogy kilakoltathassák az idős asszonyt - több ezer magyarra vár hasonló sors.

A kilakoltatási moratórium ellenére akarnak kilakoltatni egy idős asszonyt Budapesten.
Hiába fizetné ki a teljes tartozást, a hitelintézet nem akar megegyezni, a tulajdonos szerint az ingatlant akarják elvenni. Kéthavi befizetett részletet - ők sem tudják, miért - a hitelintézet visszautalt. Ezután késedelemre hivatkozva a pénzintézet felbontotta a szerződést, a követelést pedig egy behajtó cégnek adta át. A cég pedig az ingatlant átíratta egy harmadik cégre. Az asszony veje egy összegben is hajlandó lenne kifizetni a tartozást, ha visszakerülne a ház a nevükre, és sikerülne megegyezni a céggel. „Valamivel több, mint 40 millió a követelés, illetve azzal fenyegetnek, hogy szerdán hatóságilag kilakoltatják anyósomat a házból”- mondta a névtelenséget kérő férfi.
„Teljesen törvénytelen”- jelentette ki Barabás Gyula az intézkedésről. A hitelszövetség szerint jogszerűtlen a követelés és az eljárás is. Kiss Péter ugyanis február elején bejelentette, hogy kormány április 15-éig kilakoltatási moratóriumot rendel el. A szövetség ezért bírósághoz fordul, de még így sem biztos, hogy elkerülhetik a kilakoltatást.
A kilakoltatási moratóriumnak április közepén vége, ezután több ezer ingatlan árverezhetnek el. A hitelszövetség elnöke szerint júliusig 8-9 ezer ember kerülhet utcára. „Várhatóan közel 3 ezer lakóingatlan kerül eljárás alá. Ez hozzávetőleg 8-9 ezer embert fog érinteni. Ennek a befejezése júliusra várható”- mondta Barabás Gyula.
A pénzügyi felügyelet adatai szerint tavaly év végén 92 ezer olyan lakáshitel volt, melyet az adósok 90 napja nem fizettek ki, ebből csaknem 20 ezer már végrehajtási szakaszban volt.

Kuruc.info- nyomán

szerk. megj:
Egyértelmű, hogy nem más kell. Csak az ingatlan, vagy, a telek. Természetesen az ingatlanmaffia él, most már a hivatali támogatással élvezi mindazt, hogy kifoszthatnak családokat, embereket, nevezetesen a Magyar Lakosság vagyonát kívánják megkaparintani. Nem más kell itt. Nem. Itt már blöff minden más. Blöff, az is, hogy egyáltalán valaki aki ebben érdemben kívánna tenni valami mást is, vagy hogy elejét vegye ennek a virágzó szemét ""üzletnek"", üzletágnak.
Szemét dolog az ami eben az országban, kialakult, kialakulhatott 1994 óta. Döbbenet, hisz ha valakinek, vagy valakiknek már akkor is kötelessége lett volna megakadályozni azt az aljasságot, amely teljesen szemben megy a hatályos jogszabályokkal, teljesen alkotmányellenes, amely csak arra alapoz, hogy és milyen módon lehet másnak a vagyonát megkaparintani, elvenni, és hogyan is lehet mindehhez megalapozni azt a támogatást, amely kizárólagos támogatottsággal csakis az elkövetők törvénytelen jogait helyezi előtérbe a kisemmizettek a károsultakkal szemben.

Ha csak azt nézzük meg, hogy hány ítélet is született az ingatlan és lakásmaffiás ügyekben, valamint áttekintjük az eredményességét, az elhúzódó időt, éveket, évtizedeket, az eltűnt irományokat, iratokat, dokumentációt, akkor a brutális valóság egyértelművé teszi mindazt, ami jelenleg már annyira nem is lehet senki számára meglepő.

Csak a betörők, a tolvajok, a sötét aljas rossz szándékú erők aljas támogatottságát élvezőknek lehet ma Magyarországon nyert ügyük. Vagyis, a jogtalanság eredményez, teremt jogot a tulajdonhoz a maffia számára a károsultak kárára. Aljasul, szemben velük a teljes jogfosztottságuk mellett.