2013. január 26., szombat

Autós blokád a devizahitelesekért 2013. február 14-én 13:00-kor a Blaha ...

Bankcsapda-Újabb megerősítése a bűnügyi vonalnak

Kásler Árpád: A Magyar Köztársaság megbukott

2013. január 25., péntek

El akarják tenni láb alól Kásler Árpádot? Mire készül a kormány a devizahitelesekkel?

Nagyon durva. El akarják tenni láb alól Kásler Árpádot? Mire készül a kormány a devizahitelesekkel? Infók lentebb, osszátok légyszíves!                                                                             
Vegyük sorjában!
Közzétéve: 2013. január 23., szerda Szerző: Kásler Árpád
Hát vegyük! Sokan „bepánikoltak” a tegnapi cikk folytán, sokan több információt kértek és sokan bevádoltak, hogy az elején nem ezt mondtam, miért léptem vissza az adósok képviseletét illetően.

Mindenekelőtt engedjék meg, hogy kinyilvánítsam azt, hogy nem léptem vissza! Ugyanaz vagyok aki voltam, sőt, most vagyok igazán önmagam és rákapcsoltunk egy fokozatot. Információt annyit oszthatok meg amennyit kell, sem többet sem kevesebbet. Mindig lesz aki sokallja és lesz aki kevesli, de így van ez rendjén.

Az információk több, egymástól független forrásból érkeznek. Ezek már többszörösen bizonyították megbízhatóságukat. Ebből megosztok Önökkel néhányat, kezdjük a „személyessel”…

A parancs ki lett adva: Káslert „le kell fejezni”, a biztonságiaknál kiverte a biztosítékot a tíz nap alatti tízezres (Vezér) támogatás. Ezt már olyan kockázati tényezőnek minősítették, amely pillanatok alatt öngerjesztésbe mehet át és megállíthatatlanná válik.

Ha velem végeztek, akkor a híresztelés szerint Falus Zsolt következik, ha nem lesz elég okos és nem tanul a példámból, további tényező sajnos nincs a palettán. Zsoltnak elvileg van még néhány nyugodalmas hónapja, használja ki 

Az eddigi tevékenységem „érvágó” lépésre kényszeríti a kormányt. Előre kell hozzanak egy látszatintézkedést, amit a választások előtti időszakra tartogattak volna. Lehet pont erről tanácskoztak tegnap rendkívüli ülésükön, vagy a lefejezést véglegesítették? Ebbe talán én is beleszólok, ha már az én fejemről van szó, „elftársak”!

Hármas forgatókönyvről szól a fáma, az ellenállástól és a „birkaság” mértékétől függne, hogy melyik lesz bevetve.

Ha ez a felháborodási szint marad, akkor hét évre kitolnák az árfolyamrögzítést kamatmentesen. De előtte el kell távolítsanak engem, példát kell statuáljanak rajtam, teljesen hiteltelenné kell hogy tegyenek. Szó mi szó, ehhez értenek! A tegnapi információ máris hitelesnek bizonyult, mert mit hozott ma a posta? Hát mit? Végrehajtási záradékot. A gyulai Szarka László nevű önálló bírósági végrehajtó által kiállítva. Véletlen egybeesés lenne? Erősen kétlem! Az OTP Faktoringtól is felhívott egy félénk hang – érdekes, három éve nem hívtak – a tegnapi infó után, pont ma hívtak ők is. Véletlen? Á dehogy! Persze szegényt felhomályosítottam, hogy kit és mikor hívjon. Csányival szívesen elbeszélgetnék, de ő biztos nem tudja a telefonszámomat, meg hát nem azonos klubba járunk…

Mielőtt a végrehajtási záradék felett elsiklanánk, csak halkan megjegyzem, hogy a jogerős ítélet végrehajthatóságát a Kúria felfüggesztette, jelenleg az Európai Bíróság előtt van az ügy, de a Szarka végrehajtót ez nem zavarta. És még egy érdekesség 2012. július 25. és 2012. november 14. bélyegzővel van ellátva, de ma szalajtották ki gyorspostával.

Állítólag vételi árfolyamon számolták ki a tartozásom. 14 millió 400 ezer forint felvett összegre tőketartozás címen 24.980.254 forint tőkekövetelés + a járulékai = 29.061.705 forint követelés összesen. Mindezt KÖLCSÖN JOGCÍMEN, persze befizetett összegekről szó sem esik. Szarka végrehajtónak járó munkadíj 291.567 Ft. Szarka végrehajtónak járó jutalék 1.733.779 Ft. Ismerik a közmondást… „sokat akar a szarka, de nem bírja a farka”. Én bízok benne, hogy Szarka végrehajtó nem kalkulál erősen ezzel a pénzzel, a nyaralását ne ebből tervezze…

A második forgatókönyv szerint, ha a magyarok elégedetlensége nem szűnne, akkor a 180 Ft fixált árfolyamon fizetne mindenki, időkorlát nélkül.

Harmadik eshetőség, ha ezek a rakoncátlan magyarok nem akarnak szó nélkül megdögleni, akkor a felvételkori árfolyam szerint forintosítanának úgy, hogy az eddig befizetett többletköltségek maradnának ahol vannak jelenleg és itt jönne a képbe a Webbank amit az állam feltőkésít most hat milliárd forinttal. Ehhez kellene karmesternek az új pénzügyi biztos Doubravszky. Ez úgy történne meg, hogy a delikvens adóssal aláíratnának egy nyilatkozatot, hogy további követelést az ügylettel kapcsolatban a bank és az állam felé nem támaszt, és ekkor visszaállna az eredeti törlesztő részlet. Ezzel párhuzamosan bevezetnék a magáncsőd intézményét is, hogy a gépjármű hiteleseknek is jusson valami. Így „csak” négy évig tudták kifosztani a magyarokat és őszerintük amennyire birkák vagyunk, örülni fogunk, hogy végre megmentettek… Így az elképzelés szerint mindenki jól járna. Be lenne tömve végre a magyarok pofája, a hangadók ki lennének iktatva, az MNB-él ott maradna 15 milliárd eurónyi devizatartalék, amit Matolcsy elkölthet, a pénzügyi és politikai elit elkerülné a felelősségre vonást.

Aki ezekbe belemegy azt első számú közellenségnek és hazaárulónak kell kikiáltani. Ami szóba jöhet, az a kártérítés és a büntető jogi felelősségre vonás! Erről akarok tárgyalni, de ők nem akarnak. Jól van ez így, legyen meg aminek meg kell lenni!

Visszatérve Doubravszkyra: állítólag a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetét azért nem hívta meg a február elsejei tanácskozására, mert hogy én politikus vagyok. Mi a szösz? Nem is tudtam eddig, még jó hogy mondta! Meg azért nem, mert írtam egyik cikkemben, hogy sok a paprikajancsi a placcon, tán magára vette, jól tette, hogy nem hívott meg, mert a jelenlétemmel legitimizáltam volna őméltóságát. A pénzügyi biztosnak nincs legitimációja! Ki nevezte ki? Milyen felhatalmazással rendelkezik az adósok részéről, hogy képviselje őket?! Mit képvisel egyáltalán? Hogy ezek hibás termékek? Mitől hibásak, a rossz időjárástól? Ezek nem hibásak, teljesen ép adásvételi ügyletek, pusztán a kölcsönjogcím nem stimmel, az meg a csalást hivatott palástolni.

Több oka is van annak, hogy miért függesztettem fel az új ügyek vállalását. Egyik ilyen ok az anyagi háttér. Addig amíg az ügyvédek az adósoktól kért képviseleti díjak többszörösére tartanak igényt, (hol van ilyenkor a „szerényképességűkoppánybéla”,aki szerint 140 milliót kerestem a dolgon, mert volna egy 24 ezer forintos villanyszámlám amit ki kell fizetni 8 napon belül) erősen át kell gondolni a továbbiakat, nem beszélve arról, hogy a jogrend kifulladt Magyarországon! Ezt már régóta tudjuk, de az nem elég, mindenkinek látnia kell! Hallgassák vissza, mit mondott a bíró a Kúria tárgyaláson amikor berekesztették? Azt, hogy eljárásjogi problémát szeretne megtárgyalni, ehhez képest egy óra húsz perc tanácskozás után landolt az ügy az EU-ban. Biztos szükség volt kis időre még, hogy rendezzék a soraikat. De ha már így van, akkor nekünk is rendezni kell. Háborúhoz az a mondás járja, hogy pénz, paripa, fegyver. Én most azt mondom, hogy létszám, létszám, létszám!!!

Végezetül engedjék meg, hogy az eddig közzétett és engem gyalázó levelek után egy másik levélrészletet is közzétegyek…

Tisztelettel, Kásler Árpád
2013. 01. 23.

»Ez a menthetetlen szféra közel egymillió embert taksál szerintem. OV-ort már lecserélnék ahogy olvasom de nincs kire.

Nem találnak olyan kétkulacsost aki nekik is megfelelne. Ez sajnos egy bűnszövetség. Legyél te a kiválasztott aki ki meri mondani legalább az igazságot. Hívd össze a Nemzetgyűlést és söpörjük el ezt a senkiházi bandát. Ezeket nem lehet tetemre hívni mint próbálod. Biztos, hogy süket fülekre találsz. Látom eleged van és dühít, hogy fittyet hánynak a törvényeknek. Ezek csak erőből értenek, az pedig náluk van most még. Nem lehet ma még összehívni annyi embert, hogy döntésre lehessen vinni a dolgot.
Tovább kell propagálnod, felvilágosítanod az embereket, hogy még többnek nyíljon fel a szeme. Jó úton jársz, nem törvényszerű a bukás, inkább az övéké az. Még több támogatásra és felvilágosításra van szükség. Nagy fába vágtad a fejszét de te legalább belevágtad. Ha türelmes vagy nem veszíthetsz. Sokan segítenek neked akikről nincs tudomásod de felismerték a helyzetet. A regisztrációs létszám ne tévesszen meg. Már minimum kétmillió támogatód van. Ennek a fele még internetet sem látott de az elveik egyeznek a tieddel. Azt mondta egy „öregasszony”, hogy te vagy a mi reménységünk.
Utoljára ezt Hunyadi Mátyásról olvastam Harsányi Zsolt Mathias Rex című könyvében mikor hazahozták Bécsi rabságából.

Te sem vagy kevesebb. Aki felvállalja a Magyarság küzdelmét az minden dicséretet megérdemel.
Ezért is könyörgök, ne hagyd abba, és harcolj a sok „süket” helyett is, mert nincs más út. Mert te vagy a mi reménységünk.«

Forrás: Kaslerarpad.hu

2013. január 20., vasárnap

Ősenergia

Ajánlom mindenkinek ezt az érdekes tudományos filmet.


Egy ügyvéd levele…


Egy ügyvéd levele…


“Szia!
Csak eszembe jutott néhány dolog, gondoltam megosztom veled.
A Doubrovszky úgy nyilatkozott, hogy a Kúria lerövidítette az eljárást mert egyből az EU Bírósághoz fordult, ugyanis ha te nyertél volna akkor az OTP tette volna  ugyanezt.
Csakhogy a kettő nem ugyanaz.
Mert ha a Kúria  neked ítél az több millió emberre kihatással van és le lehetett volna sok eljárást állítani, persze csak akkor ha megint nem kér az OTP végrehajtás felfüggesztést és erre rábólint a bíróság.
A bíróságnem játszhat a tömegek életével. Nem húzhatja az időt. Minden lehetősége megvan ahhoz,hogy a kölcsönszerződést elbírálja.
Ha nem tudja elbírálni akkor az nem kölcsönszerződés.
Ha a PSZÁF úgy tud csak segíteni az embereken,hogy még 7 évvel kitolja az árfolyamgátat (ezzel egy életre adósrabszolgaságba dönti az adóst) , a kormány pedig még a magáncsődöt se hajlandó bevezetni akkor egyedül csak a bíróságban bízhatnak az emberek.
A bíróság most emberi sorsokat, életeket menthetett volna meg azzal, hogy ítéletet hoz a te javadra és hagyja ,hogy az OTP forduljon az Eu. Bírósághoz. Addig is leálltak volna a kilakoltatások, felfüggesztették volna a végrehajtási eljárásokat, elkezdték volna újraszámoltatni az adósok a tartozásukat a bank felé.
A bíróságnak lett volna egy ilyen “népjóléti”, és “válságkezelő” funkciója is , de nem élt vele.
Nem jól súlyozott a bíróság. Nem látta,hogy mi van a mérleg egyik és másik serpenyőjében.
Az egyikben a bank extraprofitjának csökkenése kb 70Mrd forinttal a másikban milliók egészsége, idegrendszere, nyomora.
Ezért kellett volna a bíróságnak – még akkor is ha nem teljesen biztos az ítéletében – dönteni és levegőhöz juttatni az országot.
Mert ezt a 1.5-2 millió embert vissza kellene vezetni a gazdaságba, hogy dolgozni, tudjon ezáltal járulékot , adót tudjon fizetni.
Ennek a többmilliós tömegnek az érdeke a Kúriánál nem nyomott annyit a latban mint a bankok vesztesége.
Ezeknek az embereknek nincs idejük várni.
Az ország teljesen lecsúszott mind anyagilag, mind erkölcsileg.
Azoknál az embereknél  akik a mindennapi túlélésért harcolnak háttérbe szorul az adott szó, a jellem, a becsület.
Első a kenyér. Minden más csak azután jön.
A bankok nemcsak anyagilag okoztak károkat de az egészségben (alultápláltság, stressz, vérnyomás stb.) és a lélekben is.
Ugyanis tisztességes embereket tettek dzsungelharcos túlélővé, olyanokká akiknél a kenyérharc megelőzi az adott szó becsületét.
Amortizálta a bank az adósok jellemét is, kiölte belőlük a tisztességet.
Aki még ilyen helyzetben is egyenes és jellemes tud maradni az vagy szent vagy életképtelen.
Üdv…..”
forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=2272

Lázár János javaslata - a visszamenőleges 35%-os adó fogadtatása Svájcban