2015. szeptember 9., szerda

Magyarországot megtámadták! Mozgósít a Betyársereg – újabb tudósításunk Röszkéről

A helyzet egyre elkeserítőbb. Most összefogás kell és félre kell tenni a napi nézeteltéréseket! A rendőrséggel együtt kell rendet tenni a déli végeken, mert az egész országra az vár, ami most Röszkét is jellemzi. Mintha egy sáskahad tarolna végig azon vidékeken, ahol régen Rózsa Sándor lovagolt betyárjaival. Magyarországot megtámadták, ez egy újkori invázió.
DSC_0188
Ezekben a percekben érkeztem meg a Röszke 1. gyűjtőből, és még most is azon gondolkozom, hogyan lehetne mind azt szavakba önteni, amit kint láttam.
Nyolc éve vagyok ennek a kis falunak a lakosa, és állíthatom, hogy itt hét évig semmi sem történt, minden barátomnak ajánlottam ezt a helyet, aki nyugodt életet keresett magának a letelepedéshez, családalapításhoz. Azt hiszem, most részesévé válik ez a falu egy olyan történelemkönyvnek, amit arab nyelven fognak kiadni, egy olyan Európában, ahol már nem is élnek keresztény, fehér emberek. Röszke lesz az egyik olyan falu, ahol a keresztény, fehér Európa elbukik. Feladjuk mind azt, amiért az őseink ezer éven át küzdöttek, és harc nélkül adjuk át a helyünket az új honfoglalóknak. Amit ma láttam, az nem egy menekült áradat volt. Mosolygó betolakodók dézsmálták, a mindenféle szervezetek által kínált adományokat, ruhát, cipőt, élelmiszert. Folyamatosan az járt a fejemben, hogy családok százezrei éheznek az öreg kontinensen, de a segélyszervezetek mégis a betolakodó hordát etetik, akik az átvételt követő percekben az élelem, és ruhanemű felét szét is dobálták a táborban, ami most már leginkább egy fesztiválra emlékeztet. Több országból érkezett szervezetek, szinte versengenek most, hogy ki etesse ingyen étellel, ezt a csürhét. Egy család a szemem láttára pakolt fel direkt kóserül elkészített húsos lepényekből, és ahogy sétáltak a táborig, út közben már dobálták is szét az üres palackokat, csomagolópapírt, a szemetesektől három méterre.
DSC_0181
Beszélgetésbe elegyedtem olyanokkal, akik egész nap kint voltak, és mesélték az eseményeket. Ma nap közben több alkalommal kitörtek a táborból a jóllakatott sáskák, és szétszéledtek a pusztában, ahol valaha Rózsa Sándor is oly sokat kalandozott. Ez a puszta most leginkább egy csata utáni állapotra emlékeztet. Letarolt paprikaföldek, ledézsmált gyümölcsfák, kitaposott napraforgó, és kukoricások, és mindemellett az irdatlan szemétmennyiség, ami ellepi a földeket. Nehéz elhinni, de úgy látszik, ezeknek a jöttmenteknek több joguk van, mint nekünk. Büntetlenül átsétálnak az unió határán, jól is lakatjuk őket, és ha kedvük van, tovább állnak.
DSC_0186
A rendőrökkel beszélgettem erről a helyzetről. A rendőri vezetők úgy csinálnak ötszázból ezer rendőrt, hogy a szolgálati időt megszorozzák kettővel. Egy rendőr alezredes elmesélte, hogy tizenkét óra alatt még senki sem kérdezte meg tőle, hogy kapott-e enni, a válasza amúgy az lett volna, hogy nem. Ott tartunk, hogy már a tisztek is együtt éheznek, az állománnyal, miközben a horda, jóllakottan nevetgél, vagy épp követeli a buszt, vagy mikor mit, mert nekik jogaik vannak, amit számon is kérnek rajtunk a külföldről ide pofátlankodó jogvédők.
DSC_0201
A rendőri állomány parancsba kapja, hogy a sokszor hússzoros tömeget tartsa kordában, de nem használhatnak semmilyen eszközt, egyszerűen, csak szépen kérhetik a menekülteket, hogy ne hőzöngjenek, és ezzel ki is merült az eszköztár.
Így a Magyar-Román meccs után azt kell mondanom, hogy minden nemzetinek, fel kellene fogni, hogy nem a rendőrökkel kell harcolni most, nem 2006 van, hanem 2015. Most más az ellenség. Egy pesti rendőrrel beszélgettem, aki tudja, hogy hová tartozom, és azt mondta, hogy ide a határra a Betyársereg kellene, és arról beszélt, hogy ha háború lesz, akkor ezt a csatát együtt kell megvívni, betyár a rendőrrel, magyar a magyarral, kart karöltve kell, hogy nekimenjen ennek a hordának.
DSC_0179
Eldobált ételek mindenhol…
Az igazi ellenség itt van a határon, és özönlik befelé, nap mint nap ezresével, és mellettük az a sok irtani való liberális újságíró, emberjogi harcos, és segélyszervezetes. Már a német antifa csürhe is itt jótékonykodik, az én falumban. Ezek közül egyiket sem érdekli, az iszonyatos kár, ami a gazdákat érte, vagy minket, Magyar adófizetőket, mert hogy ebbe beleroppan az ország hamarosan, az is biztos.
Ha valakinek most harcolni támad kedve, ne a rendőröket üsse, mert a haza védelmére keltek, egy pár perces keresés után, mindenki találhat itt a röszkei határban neki való ellenfelet.
(Betyársereg)

A mai invázió képei a déli határról ...

A mai invázió képei a déli határról (köszönöm a szinte folyamatosan nálunk lakó Béli Balázs fotós barátomnak). Tegnap este a törvénytelen bevándorlók újra blokádot emeltek Ásotthalmon és erőnek erejével megállították a menetrend szerint közlekedő buszt, rajta a munkából hazatérő, munkában megfáradt, de a helyzettől nyilván megriadt ásotthalmi magyarokkal. Ma délelőtt egy otthon egyedül tartózkodó hölgy riasztotta az ásotthalmi mezőőröket, hogy a tanyáját elfoglalta hét migráns férfi. Hangsúlyozom, a hölgy otthon volt! A betolakodókat ez nem zavarta, leheveredtek az ágyra, tölteni kezdték a mobiltelefonjaikat. A mezőőreim - az arányos és szükséges erőkkel felvértezve - megérkeztek és a szükséges határozottsággal kihajították a házból és a tanyáról a betolakodókat. A világ azon irányítói miatt rengeteg vér fog folyni, akik a törvénytelenségeket megengedik, elnézik a hívatlan jövevényeknek, s ezzel újabb és újabb milliókat fognak útnak indítani Afrikából és Dél-Ázsiából, akik egyre agresszívebben veszik semmibe a mi törvényeinket, szabályainkat. A legnagyobb baj az, hogy kezd teljesen megszűnni a rend a világban. Akik ezt hagyják, azoknak érdekük a káosz. A mi feladatunk tehát a rend helyreállítása.
/ Forrás: Toroczkai László/ 

2015. szeptember 8., kedd

" FIGYELEM! EGYRE JOBBAN GERJED A HÁBORÚ,......."

FIGYELEM! EGYRE JOBBAN GERJED A HÁBORÚ, MELYET AZ USA, IZRAEL ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ, NATO FOLYTAT EURÓPA NÉPEI ELLEN, DE KÖZVETVE AZ OROSZ ELLEN IS, MIVEL Ő ELLENE EZÁLTAL ELŐKÉSZÍTÉS FOLYIK!
AZ ISZLÁM FELHASZNÁLANDÓ ESZKÖZ EURÓPA ÚRNÉPEINEK MEGSZÁLLÁSA, SZÉTZÜLLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN. AFRIKÁBÓL ELTÁVOLÍTJÁK ÉS EURÓPAI DARÁLÓBA KÜLDIK ŐKET ÉS EZÁLTAL TÖBB LEGYET ÜTNEK EGY CSAPÁSRA. EZ NEM MÁS, MINT AZ ASSZÍR- LATIN- "ZS..." BŰNSZÖVETKEZET VILÁGHATALMI TÉNYKEDÉSE, MELY ÁLTAL MINDENKÉPPEN SÚLYOS HÁTRÁNY ÉRI AZ EDDIG ELŐNYÖKET ÉLVEZŐ EURÓPAI PROZELITA ZS... LAKOSSÁGOT IS. HA KELL, BE IS ÁLDOZZÁK ŐKET!
MA MÉG FEGYVERTELEN ISZLAMISTA ELŐÖRSÖKET KÜLDENEK BE, NÉHÁNY HÓNAP MÚLVA FEGYVERESEN FOGJÁK ÁTLÉPNI HATÁRAINKAT ÉS AKTIVIZÁLJÁK A MÁR BEKÜLDÖTT, 80%- BAN KATONAKORÚ HARCOSOKAT.
AZONNALI SOROZÁSRA, KIKÉPZÉSRE ÉS A HATÁRAINK LEZÁRÁSÁRA VAN SZÜKSÉG! HA EZT A KORMÁNY NEM LÉPI MEG HETEKEN BELÜL, HELYI NÉPFELKELŐ NEMZETŐRSÉGEKET KELL SZERVEZNÜNK, HOGY MEGVÉDJÜK A HAZÁT!
AZONNAL KI KELL LÉPNI AZ EU- BÓL ÉS A NATO- BÓL!
A NATO, AZ EU NEM ÉRTÜNK, HANEM ELLENÜNK VAN!
EURÓPA KORMÁNYAIT KEVÉS KIVÉTELLEL AZ ASSZÍR- LATIN- "ZS..." PARAZITA BŰNSZÖVETKEZET LAKÁJAI ALKOTJÁK, MERKELLEL AZ ÉLEN!
EDDIG A MI HELYTARTÓ KORMÁNYUNK IS A BANDÁHOZ TARTOZOTT ÉS SZÖVETSÉGES VELÜK. A HETEKBEN, HÓNAPOKBAN MEG FOG MUTATKOZNI, HOGY VÉGLEG ÉSZHEZ TÉRTEK E ORBÁNÉK ÉS SZÖVETSÉGET KÖTNEK - E A GONDOLKODÓ MAGYAROKKAL IS, VAGY FOLYTATJÁK A KÉTKULACSOS ZS... POLITIKÁT.
Terjeszd az írásom a melléklettel együtt, mert engem totálisan akadályoznak, napok óta nem tudom a listámra elküldeni!
2015.09.08. Sopron. Kőműves Géza, Mobil: 703126794. apor45@gmail.com