2009. november 26., csütörtök

AZ EMBERTELENSÉG , A MOCSOK, A BRUTALITÁS MA EBBEN AZ ORSZÁGBAN !!!Csütörtökön délelőtt rendőri közreműködéssel kilakoltatták otthonából Kálmán Ferencné 65 éves monori lakost, mert képtelen volt törleszteni adósságát a rendelkezésére álló havi 40 ezer forint nyugdíjból – közölte a Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal szervezője, Simó Endre.

Az Otthonvédők nem tudták megakadályozni a kilakoltatást, mert végrehajtásának biztosítására rendőröket vezényeltek a helyszínre.
Kálmán Ferencné otthonának ajtaján 11 órakor cserélték ki a zárat. A bank képviselői és a végrehajtók úgy zárták ki a lakásából, hogy bútora, ingóságai a lakásban maradtak, és nem férhet hozzájuk, mert csak akkor teheti be lábát az otthonába, ha a végrehajtó úgy akarja. Az asszonynak a mindennapi életéhez szükséges holmijai a házban maradtak.
A Monoron át vezető 4-es számú főútvonal mentén, az Országút 11. szám alatt lakó asszony elmondta, hogy nincs hová mennie, nem tudja, hol fogja tölteni az éjszakát – áll a közleményben.

(MNO)Kurucz,info nyomán