2009. május 1., péntek

A becsület,, a tisztesség merre is van ??? ..... Kihalt.


Tisztelt Polgármester Úr! (Győr)


Bagóné Zsiga Klára ügyében szeretnénk figyelmébe ajánlani a következőket.

Polgármester Úr mi megfosztottak jobban ismerjük a törvényeket mint ahogy azt Önök gondolják!
Önök Minket a bírói karral együtt és megfosztásukkal hatalmukkal való visszaélésükkel egyenlő
életfogytiglani börtönre ítéltek bennünket.
Megfosztottak és hajléktalanok igenis szerveződünk a maffia bírói kar ellen, akik ugye hatalmukkal visszaélve fölhasználva minden olyan közigazgatásilag irányított erőket amelyek az Ő érdekeiket és védelmüket szolgálják.

Egyet vegyenek tudomásul Polgármester Úr és az a bíró is aki elrendelte Bagóné Zsigai Klára kilakoltatását, amit Önök törvényekkel szembe menve akarnak végrehajtani ugyanilyen módszerekkel megérdemlik Önök is a kilakoltatást a törvények módszerével .

Önök fent nevezetthez lopni és rabolni mennek rendőri védelem mellet. Ha Önök a törvényeknek nem képesek érvényt szerezni és azok tisztaságát betartani, akkor Önök mást nem érdemelnek mint megfosztást és kilakoltatást ahogy Önök teszik velünk szemben .

Nekünk sem tettszik az Önök aljas munkája amit velünk szembe végeznek. Önök csak a magyar jog besározását képesek elvégezni.

A Lakásmaffia Pertársaság kéri, t egyék helyre hibájukat és Bagóné Zsigai Klára jogos követelésének eleget téve megszüntetni az eljárást és a törvénytelenséget.

Nekünk már nincs mit elveszíteni,

Önöknek a módszereik alkalmazása után más teendőjük nincs csak börtönöket és temetőket építeni a jogtalanul megfosztottaknak.


Aláírás: akiket jogszerűtlenül megfosztottak