2014. december 12., péntek

Kiskunhalasi hatalomátvételról szóló tájékoztató 1. rész

Felhívás a tüntetni készülőkhöz!

Felhívás a tüntetni készülőkhöz!
Kedves munkavállalók, közalkalmazottak, szakszervezeti tagok, nem csak a fidesz és Orbán Viktor, hanem a rendszer is megbukott, vele együtt a Ti szakszervezeti vezetőitek is, ezek a Gaskó félék, akik több millió forintos havi fizetésért az elmúlt 25 évben nem álltak ki az érdekeitekért.
Hagyták, hogy kizsákmányoljanak bennünket, éhbérért foglalkoztassanak, legutóbb már nem csak az autógyárakban, hanem azokban a gumigyárakban is, ahol minden dolgozó rákos beteg lett (csak még nem került nagynyilvánosságra). Vagy Indiában olcsóbb a munkaerő? Nem, az élet drágább náluk, hogy hozzánk telepítik a gumigyárat.
A szakszervezet a kommunista rendszerek része, kvázi ellensúlyként kellene hogy működjön, valójában csak a dolgozók megvezetésére szolgál. Gaskó és az összes többi kommunista szakszervezeti vezető a hatalmi elit és a külföldi titkosszolgálatok igényeit szolgálja ki – mint a fővárosi törvényszéki bíró, dr. Galajda Ágnes, vagy a „volt” NAV-os Horváth András CIA kapcsolatai - azzal, hogy segíti destabilizálni a térséget, hogy egy ukrajnai helyzethez hasonló utcai zavargásokba torkolló megmozdulásokat szerveznek a kormány kérésére. Gaskó ugyan azt kívánja tenni a végletekig elkeseredett embertömegekkel, amit annak idején a MAGOSZ-os Jakab Pista tette a traktorosokkal.
Az utca veszélyes. Az utcán még soha nem nyertünk. Okulni kell a történelmi példákból. Elvesztettük ’48-at, ’56-ot. 2006-ot csak azért nem veszítettük el, mert az Erzsébet-hídi barikád mögül cselt vetve nem harcolni indultunk, hanem levonultunk, és amit nyertünk az a tapasztalat. Okos ember a más kárából tanul, a buta a sajátjából sem. Higgyétek el, hogy nagyobb örömöt nem tudtok okozni Gyurcsány Ferencnek, Orbán Viktornak és kelet-nyugati szövetségeseiknek, mint azzal, hogy bennünket sípolva, dudálva, üvöltve önkívületi állapotban ökleinket rázva lássanak az utcán, és a nemzetközi bérgyilkosok pedig a tetőkről felváltva lőjék a tüntetőket és a rendőröket, hogy azok azt higgyék, hogy egymást lövik. Vagy valakit ez kielégít? Mert Orbán közölte, hogy ő azért nagyon sokat küzdött, hogy szabadjon tüntetni. Mintha nem az lenne a cél, hogy meg szeretnénk élni, hanem csak tüntetni szeretnénk, és azt most már szabad, ami persze nem igaz, mert nem szabad, mert a rohamrendőrök beavatkoznak.
Akkor mi a megoldás?
Már nem kell Orbán Viktor lemondását követelnünk, mert megbukott (lemondatni csak olyan valakit lehet, aki még nem bukott meg). Az, hogy még nem ült fel a családjával együtt arra a járatra, melyre visszaútra nem váltott jegyet, mint Janukovics, az nem jelenti azt, hogy ez nem fog napokon belül bekövetkezni, mert a szellemet már nem lehet a palackba visszagyömöszölni. 2014. október 16. óta minden napvilágra került, és már nem arról szól, hogy kit tiltottak ki Amerikából, hanem, hogy mind a 106 fideszes és a többi 90 „ellenzéki” képviselő is érintett a korrupcióban, Magyarország teljes kirablásának mértékéig.
Az Orbánék távozására még azért nem került sor, mert az „ellenzék” valójában nem ellenzék, a jobbik a fidesz ifjúsági szervezete, a fideszes polgári körös Vona elnöklete alatt, az mszp, az lmp, a dk, az pedig a fidesz, azaz az MSZMP. Most azt adják elő a közvélemény számára, hogy nincs, aki a hatalmat átvegye. Ez viszont nem igaz, mert mint kormányzó, helyeztem vissza a Történelmi Alkotmányunk értelmében a jogaiba Apostoli Magyar Királyságot 2011.11.11-én a Dunán a Budapest hajón. Jelenleg választásokat sem lehet tartani, mivel a törvényi feltételeket nem lehet biztosítani, esélyegyenlőség, választások tisztasága, stb hiánya miatt.
A 2014.-es országgyűlési választást is csalással nyerte a fidesz, mely miatt jelenleg is folyamatban van büntetőeljárás a felderítésünk, majd az azt követő feljelentésünk alapján.
A rendszer haszonélvezői elemi erővel küzdenek azon, hogy ne állítsuk vissza a királyságot, mint törvényes államot, és semmiképp ne Borbély József vezetésével, mivel nem csak az elmúlt 25 év összes politikusát számoltatjuk el, hanem a teljes nemzeti vagyon visszakerül az állam tulajdonába, a bankok is, ezzel és az általam alapított Szent Korona Bank tartozásátvállalásával minden magyar állampolgár megszabadul mindennemű tartozásától, és a továbbiakban visszamenőleg 2011.11.11-től havi 400.000 Ft alanyi jogon járó feltétel nélküli nemzeti alapjövedelemben részesül haláláig.
A magyar hatalmi elit megbuktatását az elmúlt 7 évben a TEMPO Párt elnökeként és 2009. június 13. óta, mint a valódi Magyar Állam, az Apostoli Magyar Királyság kormányzójaként jogi úton kényszerítettük ki. A munkánkat nem kísérte nagy sajtóvisszhang, nyilván nem véletlenül, csak úgymond a szakirodalom, a politikai és gazdasági hetilapok foglalkoztak olykor velünk, illetve a munkánkkal. Mára az interneten keresztül, főleg a facebook segítségével egyre nagyobb az ismertségünk. Nem csak a hatalmi elittel szembeni bizonyítékok találhatók meg hivatalos honlapjainkon – www.tempohirek.com,www.apostolimagyarkiralysag.huwww.tempopart.hu -, hanem hazánk mérhetetlen gazdagságának, erőforrásainak bizonyítékai is, melyek alapján egy svájci vagy egy kuvaiti életszínvonalat tudunk biztosítani minden magyar ember számára.
Van alternatíva, küldjétek el képviselőiteket 2014. december 16-án 14 órára a Kecskeméten tartandó hatalomátvételi tájékoztatóra és konzultációra (meghívó az alábbi link alatt érhető el, a „giga”-tüntetések szervezésére tekintettel a jelentkezési határidőt december 15-ig meghosszabbítjuk: http://tempohirek.com/news.php?readmore=822).