2010. szeptember 19., vasárnap


A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodájában tartotta az elmúlt héten a MAGYAR BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓ KAMARA közel 500 Fővel, három napos wellness konferenciáját.


Több százezer embert tettek földön futóvá, hajléktalanná csak hogy szaunázhassanak, egyenek, igyanak luxus ellátással, svédasztalos inyencségekkel. Mindezt a Magyar EMBER verejtékével megkeresett pénzén, amit kegyetlenűl, embertelen megalázással elvettek tőlük!


Érdemes lenne, körülnézni milyen luxus gépjárművekkel érkeztek az egész napos luxus programokra. Egyetlen egy gépjármű sem volt 10 millió Ft érték alatt!

A luxus körülmények is azt mutatják, hogy minden törvény felett állnak és bármit megtehetnek bűntetlenűl! Teljesen nyilvánosan költhetik el az embertelen, gyomorforgató módon megszerzett több száz milliós jövedelműket, míg a családok és gyermekeik éheznek!

A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól. A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa 2008-ban elnyerte a legjobb magyarországi wellness szálloda címet.

Dabasi Tamás elnök

Magyar Családok Országos Szövetsége nevében A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
www.feherkemeny.com
Kiadó: Magyar Családok Országos Szövetsége