2010. szeptember 19., vasárnap


A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodájában tartotta az elmúlt héten a MAGYAR BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓ KAMARA közel 500 Fővel, három napos wellness konferenciáját.


Több százezer embert tettek földön futóvá, hajléktalanná csak hogy szaunázhassanak, egyenek, igyanak luxus ellátással, svédasztalos inyencségekkel. Mindezt a Magyar EMBER verejtékével megkeresett pénzén, amit kegyetlenűl, embertelen megalázással elvettek tőlük!


Érdemes lenne, körülnézni milyen luxus gépjárművekkel érkeztek az egész napos luxus programokra. Egyetlen egy gépjármű sem volt 10 millió Ft érték alatt!

A luxus körülmények is azt mutatják, hogy minden törvény felett állnak és bármit megtehetnek bűntetlenűl! Teljesen nyilvánosan költhetik el az embertelen, gyomorforgató módon megszerzett több száz milliós jövedelműket, míg a családok és gyermekeik éheznek!

A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól. A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa 2008-ban elnyerte a legjobb magyarországi wellness szálloda címet.

Dabasi Tamás elnök

Magyar Családok Országos Szövetsége nevében A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége
www.feherkemeny.com
Kiadó: Magyar Családok Országos Szövetsége

3 megjegyzés:

Vanilia™ írta...

Rohadt, tetves, metéltfalvai mocskok!!! Jahve egyenesítse ki az EKG-jukat a rohadékoknak!!!

tkatalin írta...

Drága Vanilia!

Megértem azt, hogy kurva pipa vagy, én is az vagyok egyébként. Megjegyzést viszont ehhez a beíréshoz nem kívánok fűzni.
Annyit igen, hogy a Baka tiltakozott, és óvja a bírói függetlenséget. Csak hát a bírói függetlenség szerintem a tisztességes eljárások menetének vitelében rejlik, és inkább ezért kellen ennyire aggódnia legfőképpen, mert ha jól megnézzük, azt nagyítóval kellen keresgélni ebben az országban. Szerintem a sok vagyonától brutálisan megfosztott család ügye az nem váltott ki ilyen jellegű felháborodást, adggódást. Pedig elvárható, és ideje lenne annyi év után sokak, sokunk ügyében, esetében.

tkatalin írta...

Ma hallottam Vanília. Nem kell elkeseredni. It már semmin nem kell.

Ha a jelenlegi vizsgáló bizottság vezetője úgy nyilatkozik, hogy azért vannak, hogy majd levonják a tanulságot és olyant alkotnak, törvénykeznek, hogy még egyszer ez ne fordulhasson elő, akkor nincs itt semminek sem értelme. Csak a külföd maradt mint renmény a szemétségekkel szemben? Meg természetesen, a 15 20 év reménytelen biztos vesztes a károsult oldaláról, a pervitel.
Ja! Na meg természetesen a további jogfosztotság, mert az így lett,.. és van rendben.
Nincs felelősségre vonás.
NEM LEHET! A törévénytelenségre alapítanak jogot, mert hát ….., Istenem. Így jött ki. A bíró megteheti.
Itt, kivannak téve az állampolgárok az ingatlanos ügyeikben annak a szemétségnek, hogy secc perc alatt válhatnak hajléktalanná. Egy toll vonással.

NEM ÜGY!!!
Hát ha nem a hitel miatt, akkor majd a rezsi miatt, de egy a lényeg. Inog a tető a fejük felett, és ez rosszab mint az árvíz. Arról senki sem tehet ha jön az ár, a hatalommal szemben pedig nincs védekezési lehetőség. Legfeljebb marad a Tarlós ajánlata. Fel kell számolni a hajléktalanságot.
Na nem a mocskos eljárásokat kellene felülvizsgálni, nem a fikciós, a jogtalanságra épülő törvényessé tett rablásokat. Nem. Legfeljebb mehetnek majd a szerencsétlenek a "rezervátumokba",
várni a "méltó" halált. mehetnek az örök életre. Ez a JÖVŐ? Ez lett a JÖVŐ? EZ. A hajléktalan menhely, a jogfosztottaknak.

SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT.